3 Aralık 2011 Cumartesi

Watsons Bira Özlü Saç Bakım Cilası

Merhabaa:)
Daha önce bu ürünün ballısından bahsetmiştim. (Okumak için Tık tık.) Biralısınıda denedim ve şimdi bahsetme sırası ona geldi :)
Yapı olarak ballısından bir farkı yok. Kokusu ballısına göre daha güzel diyebilirim. Bira gibi kokmuyor merak etmeyin :D "Kötü kokuyordur bu yaa ıy mıy" diyerek almıştım ama yanılmışım. 
Kullanımıda ballısı ile aynı şekilde hiç bir farkı yok. Durularken saçtan çıkarma işlemi sanki bunda daha kolaymış gibi geldi bana. Belki bana öyle gelmiştir emin değilim :) Ballı çeşidi gibi bu ürünü kullanıncada saç kremi kullanmaya gerek kalmıyor. 
Benim saçlarım gür  ve hacimsizdir. İlla arkasına üstüne krepe yapmam veya düzleştirmem gerekir. Bu ürün saçlara hacim kazandırmayı vaad ediyor. Etmekle kalmıyor yapıyorda. Aynı zamanda yumuşacık yaptığıda bir gerçek. Ben watsonsun bu cilalarıyla tanıştığımdan beri saç kreminin varlığını unuttum :) 
Biralı çeşidini ballısına göre daha çok seviyorum. Bu benim 2. kutum ve bundan sonra sanırım hep biralısını kullanacağım :) Ürünün fiyatı şuanki katalogda 7.99 TL olması lazım. Mutlaka alıp denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum :) 

Kutu içerisindeki duruşu bu şekilde

*Fotoğrafların üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. 

 Yapısı ise bu şekilde

*Fotoğrafların üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. 

İçeriğini merak edenler için

*Fotoğrafların üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. 
 
Üzerinde yer alan bilgiler


*Fotoğrafların üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. 


Bu ürünün çeşitleri ise şu şekilde

WATSONS YOĞURTLU SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Yoğurtlu Saç Bakım Cilası yoğurt ve çilek aromasıyla formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken kıvrım ve bukleleri kontrol etmenize de yardımcı olur. Panthenol ile zenginleştirilmiş olup saçınızı bakımlı ve parlak bir hale getirir.

WATSONS BİRA ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Bira Özlü Saç Bakım Cilası bira ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine besler ve hacim kazandırır. Hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza canlılık ve güç kazandırır.

WATSONS AVOKADO ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Avokado Özlü Saç Bakım Cilası avokado yağı ve zeytinyağı ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine besler ve nemlendirir. Saçınıza şekil alabilirlik ve yumuşaklık kazandırır.

WATSONS BALLI SAÇ BAKIM CİLASI 500ml

Kuafördeki saç bakımına evinizde sahip olun! Watsons Ballı Saç Bakım Cilası doğal bal ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken her telini kökten uca güçlendirir. Panthenol ve hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.

WATSONS KINA ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml

Watsons Kına Özlü Saç Bakım Cilası kına özütü ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken saç renginizi koruyarak solmasını önler. Ginseng özütü ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.


07.12.2011 Edit: Cilanın üzerinde masaj yaparak uygulanması gerektiği yazıyor. Ben kepek yapar düşüncesiyle saç diplerime uygulamıyordum. Fakat hazır bugün evdeyken nasılsa dışarı çıkmayacağım için birde diplerine sürerek denedim. Önceki kullanımımla arasında dağlar kadar hacim farkı olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu tarz şeyleri kolay kolay farketmeyen annem bile saçına naptında böyle hacimli oldu diye sordu. Düşünün artık aradaki farkı :) Kısacası bu ürünü kullanıp hacim farkı olmadığını düşünenler saç diplerine masaj yaparak uygulamayı denesinler..

18 yorum:

  1. benimde saçlarım hacimsiz çok büyük hevesle almıştım ama maalesef bende saç kreminden farklı bir etki göstermedi.saçlarım halen fıs :(

    YanıtlaSil
  2. @fluses hacimsizlik çok kötü bişey ya:( Çok kabaranlarda bizimkine özenirler genelde:)
    Bendede çok büyük birfark gösterdiğini söyleyemem ama azda olsa hacim verdiğini inkar edemem :) Hiç olmamasından iyidir yani:)

    YanıtlaSil
  3. ay bende ballısını kullanıyorum ama hiç faydasını görmedim henüz ama inatla kullanmaya devam edeceğim :)
    uzunincekivirrcik@hotmail.com bir mail atarmısın hanım efendi bana hem de ekleyiniz plsss.. yani her ihtimale karşı mail adresin elimde olsun davet gelmiyor hemen :)

    YanıtlaSil
  4. @uzunincekivircik nickinden yola çıkarak kıvırcık saçlı olduğunu düşünüyorum :p Hani öleysebence birde yoğurtlusunu dene canım:D
    Bu arada eklediim

    YanıtlaSil
  5. enteresan bi duruşu var,parlak mı ne :) Kokusu güzel demesen ıyyyy derdim ama sana güveniyorum.Hoş buralarda Watsons olmadığı için kokusu ne olursa olsun farketmez :D Kırıkları onarma gibi bi hüneri var mı tatlım?Daha doğrusu oluşumunu engelleme.

    YanıtlaSil
  6. @özibio evet canım parlak acayip bir duruşu var :D Kokusu mis misss :)
    Kırık konusunda bir fikrim yok ben çok sık fön çektirmediğim hergün düzleştirici kullanmadığım için fazla kırığım olmuyor

    YanıtlaSil
  7. aswangcım sen bunu nasıl kullanıyorsun kimisi saç diplerine dahi sürüyor kimisi sadece uçlarına.dediğim gibi bende hiç hacim yaratmadı.acaba ben mi yanlış uyguluyorum :S

    YanıtlaSil
  8. güzel bir ürüne benziyor bakalım ilk fırsatta kullanalım:))
    ben bu güzelik ürünlerinin hepsine bayılıyourum yaaa hepsi biz kadınların olsun hepsi hepsi:))

    YanıtlaSil
  9. ben de bunu kullanıyorum ama hacim konusunda çok etki etmedi çünkü benim saçım zaten gür ve hacimlidir, ama yumuşacık ve parlak yapıyor

    YanıtlaSil
  10. @fluses canım üzerinde ıslak saça masaj yaparak uygulayın dediğine göre diplerede sürülmesigerekiyor sanırım. Fakat ben diplerine sürmüyorum saçımın tepesinede sürüyorum ama diplere deydirmiyorum kepek yapar düşüncesiyle. Hacim konusunda zaten mucizevi bir etkisi yok malesef. Birazda olsa farkediyor işte :) Aslıdna birde diplere masaj yaparak denemek lazım

    @reçelim ah kim bayılmıyorki kiiiiim :))) Hepsi bizim olsun hepsiii:)))

    @kitten ah keşke benimde öyle hacimli olsa keşke :)))

    YanıtlaSil
  11. bir türlü deneme fırsatım olmadı watsons'ın saç ürünlerini ama en kısa zamanda deneyeceğim :)
    bu arada birada maya olurmuş,mayada saf b vitaminleri içerdiği için saça faydalı diye biliyorum.İlk başta biralı diye okuyunca bira gibi kokuyorsa kötüdür demiştim ama kokusunun hoş olması güzelmiş :)bira gibi koksa ürün satmazdı zaten :))

    YanıtlaSil
  12. @kozmetikperisi Evet canım bende faydalı olduğunu öğrendiğim için bunu denemek istemiştim. Ballısıyla bir kıyaslama yapmam gerekirse bence bu bir tık daha önde :) Kokusununda güzel olması ayrı bir avantaj. Bende kötü kokuyordur diye düşünmüştüm ama aksine ballısından daha güzel kokuyor :)

    YanıtlaSil
  13. Canım ben de ballı ve avakadolu aldım, bi de sadece watsonsta satılan ama markası watsons olmayan hindistan cevizli almıştım ama öyle çok saç kremim varmış ki daha başlayamadım bile :) Ama şimdi okudum da bana yoğurtlusu daha uygunmuş :)

    YanıtlaSil
  14. @sevda s. Aslında avakadolusunu bende merak ediyorum. Dur ya bu bitince birde onu deniyim ben :D

    YanıtlaSil
  15. Bende ballısını kullanıyordum, demek bu volüme de yapıyor!!!!O zaman ne yapıyorum, bir sonraki sefere ben de biralıya kayıyorum!!!teşekkürler aswang'cım:))

    YanıtlaSil
  16. @lame ve dore huehue çok tatlısın canım ya kikirdedim yorumuna:D

    YanıtlaSil
  17. Cilanın üzerinde masaj yaparak uygulanması gerektiği yazıyor. Ben kepek yapar düşüncesiyle saç diplerime uygulamıyordum. Fakat hazır bugün evdeyken nasılsa dışarı çıkmayacağım için birde diplerine sürerek denedim. Önceki kullanımımla arasında dağlar kadar hacim farkı olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu tarz şeyleri kolay kolay farketmeyen annem bile saçına naptında böyle hacimli oldu diye sordu. Düşünün artık aradaki farkı :) Kısacası bu ürünü kullanıp hacim farkı olmadığını düşünenler saç diplerine masaj yaparak uygulamayı denesinler..

    YanıtlaSil
  18. süper bişi ya benim gibi ince telli kıvırçıklar içinde harika :D

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...