6 Aralık 2011 Salı

LuxyBox geliyor :)

 Lüks Kozmetik Artık Size Çok Yakın
Dünyaca ünlü lüks kozmetik ürünlerine hem uygun hem de keyifli bir şekilde ulaşmak artık çok kolay! Bu kolaylığa ulaşmanın yolu LuxyBox.com’a girmekten geçiyor. Sitede, birçok selektif ve mass premium kozmetik markasının ürünlerini bulabilir ve anında satın alabilirsiniz. Diğer yandan da bu ürünlerin deneme boylarına 19 TL aylık abonelik ücreti ile sahip olabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak, LuxyBlog’da da kozmetik ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Sitenin üç ana bölümü şu şekilde çalışmaktadır:

LuxyBox Aboneliği

Her ay, 19 TL’lik abonelik ücreti karşılığı 4-5 kozmetik ürününün deneme boyu, güzel bir kutu içerisinde adresinize gelir. Böylece, sizler için önceden seçilip beğenilen ürünleri, evinizin rahatlığında deneme şansına sahip olursunuz. Dermokozmetikten makyaja, parfümden saç bakımına kadar her çeşit güzellik, kozmetik ve bakım ürünü bu kutu içerisinde yer alabilir. Hepsi de seçkin markaların özenle seçilmiş ürünleridir.

LuxyBox Mağaza

Ürünleri denemenin keyfine vardıktan sonra tam boylarından satın mı almak istediniz? O zaman fazla yorulmanıza gerek yok... Başka yere gitmeye gerek kalmadan, binlerce çeşit kozmetik ürününün tam boylarına LuxyBox.com mağazasından ulaşabilirsiniz. Alışveriş yaparken aynı anda LuxyPara’lar kazanırsınız. Yalnızca alışveriş yaparken değil, ayrıca LuxyBox’a abone olunca, anketleri cevaplayınca ve tavsiye ettiğiniz arkadaşlarınız siteden alışveriş yapınca da LuxyPara’lardan kazanırsınız. Bunları da istediğiniz zaman indirim olarak LuxyBox.com’da alışveriş yaparken kullanabilirsiniz.

LuxyBlog

Sizlere ulaşan seçkin markaların ürünleri ile ilgili bilgilere de bu bölümde ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgilerin yanısıra, en güncel güzellik tüyoları, uzman videoları ve daha nice ipuçları da burada sizlerle beraber olur. Eğer kozmetik ve güzellik üzerine yazmaya gönül vermiş bir blogger iseniz, bu bölüm sizin için de ideal bir yer. Kendi blogunuzda, ziyaretçileriniz ile paylaşabileceğiniz birçok bilgiye, görsele ve hatta videoya LuxyBlog’dan ulaşabilirsiniz.




LUXYBOX.com Hakkında

Lüks kozmetiğin Internetteki en önemli adresi olma hedefiyle Aralık 2011’de yola çıkıyor olan LuxyBox.com, en seçkin kozmetik ürünlerini ve güzellik ile ilgili merak edilen tüm bilgileri ayağınıza getiren bir web sitesidir. Ücretsiz üyelik ile LuxyBox.com mağazasından dünyaca ünlü markaların kozmetik ürünleri, özel indirimlerle satın alınabilmektedir. Ayrıca, Luxybox abonesi olunursa, her ay özenle seçilmiş ürünlerin deneme boylarını içeren paket de abonelerin adresine 19 TL karşılığı gönderilmektedir. LuxyBlog’da da, lüks kozmetik markalarıyla ilgili bilgiler, son trendler ve uzmanlardan güzellikle ilgili ipuçları sunulmaktadır. 




Ücretsiz kayıt için tık tık :)

*Basın bültenidir

2 yorum:



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...