21 Aralık 2011 Çarşamba

Günün Ojesi #21 China Glaze - Ring in the red

Merhaba :)
Uzun zamandır günün ojesi yazısı yazmıyorum. Bunun sebebi tırnaklarımı eeeen dipten kesip hiç oje sürmeden istediğim boya ulaşmasını beklememden kaynaklanıyor. Bugün bu ojeyide sırf size gösterebilmek için sürdüm. Fotoğrafları çektikten sonra hemencecik sildim. Çünkü tırnaklarım kısayken oje sürmeyi hiiçmi hiç sevmiyorum. İstediğim boya ulaştıkları zaman günün ojesi yazılarını tekrar göreceksiniz :)

Ben bu ojeye sevgili Derya sayesinde kavuştum. "Derya kim be kızım?" diyenleri şöyle alayım :) Kendisinin facebook sayfasını takip ediyordum fakat herhangi bir sohbetimiz hiç olmamıştı. Bu benim kendisiyle yapmış olduğum ilk alışverişim. Tabikide devamı gelecek :) Eğer sayfasını takip ediyor fakat alışveriş yapmakta tereddüt ediyorsanız bunu aklınızdan çıkarın :) Kendisi dünya tatlısı bir bayan ve her sorunuza sabırla, ilgiyle cevap verecektir. Bitmek bilmeyen sorularımı sabırla cevaplayıp gösterdiği ilgi için Deryaya burdan bir kez daha çoook teşekkür ediyorum :)

Eveet lafı daha fazla uzatmadan fotoğraflara geçelim :)

 Tırnaklarım halaaa istediğim boyda değiller ve şuan sanki başkasının fotoğrafına bakıyormuşum hissine kapıldığımı söylemek istiyorum :)

*Fotoğrafların üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz.

Annem bu güzel ojeyi görünce banadaaaaa süüüür diye tutturdu :) Bunlarda onun tırnacıklarııı :)
Tırnaklarım ne olurdu anneme çekeydi haaa ne oluuurdu :D




6 yorum:

  1. Canımmm ayyyyyy süper olmuş yaaa bak dediğim gibi iyiki koymuşsun annenin tırnaklarını şahane olmuş valla tekrar selam söyle annene harikaaaaaa de benim için :)))

    Güzel yorumun ve verdiğin değer içinde ayrıca teşekkür ederim canım çok mutlu ettin beni, tırnakların uzayınca yeniden yaparsın sıkma canını :)) öpüyorum seni ve anneni :)

    Sağol canımm

    YanıtlaSil
  2. @dbms trend Canım beniiiim çok teşekkür ederiiim :)

    YanıtlaSil
  3. normalde en az sürdüğüm renk kırmızı heralde ama bu ojenin "festive" ışıl ışıl havasına bayıldım, olsa da sürsek dedirtti :D tırnakların için de canını sıkma, uzarlar hemencecik benim tırnaklarım da spor yaparken dibinden kırıldı, alıştım artık.. :D

    YanıtlaSil
  4. @what's next ben kırmızı ojeye bayılırııım:) bunuda görür görmez vurulduum :) Sanaa tavsiye ederim :)
    Aslında tırnaklarımı kestiğim iyi oldu. Hem çok sararmıştı hemde çok güçsüzleşmişti. Uzuyor bakalım :)

    YanıtlaSil
  5. Oooyy tam yılbaşı ruhu var bu ojede :D :D Annene daha bir ayrı yakışmış yalnız maşallah tırnaklaraa :)) Güle güle kullaan canııım !

    YanıtlaSil
  6. @junkhead Teşekkür ederim canım :)
    Birlik olup annemi şımarttınız :D

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...