10 Aralık 2011 Cumartesi

Alışveriiş :)

Merhaba:)
Watsons'ın yılbaşı paketlerini görüpte kendini durdurabileni tebrik edicem :D Ürünleri daha katalogda görür görmez çıldırıp bugün kendimi Watson'a attım :) Çook çook çook kalabalıktı ve malesef ayrıntılı olarak bakamadım. Asıl almayı amaçladığım iki ürünü aldığım için mutluyum. Kedili duş jeli ve vücut losyonunun son paketini ben kaptım. Bir pakette kardeşime alıcaktım ama kalmadığını söylediler. Belkide depodan çıkarmaya üşenmişlerdir :D Watsons mağazasına yakın zamanda uğramadıysanız mutlaka gidin ve yılbaşı paketlerini inceleyin derim :)

Ne almışım bakalıım
Fotoğrafta gördüğünüz kedili paketin fiyatı 9,90TL . yanındaki duş jeli ise 7,99 TL
Neutrogena el ve tırnak bakım kremi 9,90TL Parmex aseton 2,50ydi sanırım :)

 Mendix ıslak mendil 1,50TL .Lux pamuk 2,50 TL . Rapsodi oje 1 TL. Golden rose far 3 TL. Normalde bu farların fiyatı 9 TL civarı olması lazım. Ama bir kozmetikçide indirimde yakaladım ve kaptım. Ben bunu allık niyetine kullanıcam :))  Kitap ayraçlarının tanesi 2.90TL Bu ayraçları D&R mağazalarında bulabilirsiniz.


Ben bu kedileri yerim!
Sırf şişeleri içinaldığımı itiraf etmeliyim. Alırken neyli olduğuna bile bakmadım. Hatta kutusuna okadar odaklanmışımki ikisinide duş jeli sanıyordum. Meğersem bir tanesi vücud losyonuymuş. :) Eve geldiğimde farkettimki kokusu Hindistan cevizi. Bu kokudan pek hoşlanmam ama bunlar oldukça hafif koktugu için pek rahatsız etmedi.

Kitap ayraçlarını görür görmez vurulduum :) 
Tekini kardeşime aldım :)

 

Rapsodi ojelere bu ara tutuldum nedense. Bu rengide herzaman aldığım yerden değil başka bir dükkandan aldım. Başka değişik renkleri varmı merak ediyorum.





35 yorum:

  1. Hepsi çok güzel güle güle kullan. kitap ayraçları ve o kedili olan duş jeli, losyon çook cici :) neutrogena konusuda doğru seçim ayrıca;)

    YanıtlaSil
  2. Ayyy inanmıyorum yaaa o kedili sete bayıldım !!! Yaaa lanet olsun burda Watsonslar zor gidilen yerlerde olduğundan tek başıma gidemiyorum araba falan olmadan :/ Sinir oldum . Ben de sırf kediler için alırdım valla,ama hindistan cevizine de bayılırım,1 taşla 2 kuş olurdu peeeh :/ Güle güle kullan hepsini de canım :D

    YanıtlaSil
  3. Kedili şişeler ve ayraçlar çok şekermiş :)
    Aldıklarını güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Bütün cicileri bicileri kapmışsın yine:) Kedililere ba-yıl-dıım! Nasıl güzel bi ambalajdır o:) Sonracıımaa kitap ayraçları desen sevimlilikten geberecek! Bunları gidip topluyo musun kızım sen bütün muhteşem şeyleri seçip seçip nasıl alıyosun :D Güle güle kullan hepiciini:*

    YanıtlaSil
  5. @kıvırcıık Teşekkür ederim canım:) O kremi bir çok kişi öve öve bitirememişti bende haydi deniyim dedim ve attım sepete :D

    @junkhead Teşekkür ederim canım:)
    Bence birilerini bulup mutlaka gitmelisin. Bunlar dışında çok şahane yılbaşı setleri var :)

    @kozmokolik Teşekkür ederim canım :)

    @429 hahaayt :D Valla kedili şişelerin başında bi kadın alsammı almasammı diye tereddütle bekliyordu. Höööyt dedim içimden ve attım elimi kadına bildiğin kal geldi :D Kedili bişey gördümmü affetmem affetmeeeeeeem!

    YanıtlaSil
  6. ben o kedileri yeriiim oyyy hemen benim de almam gerek :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. @smyrnian Teşekkürler canım:) Mutlaka almalısın mutlakaa :)

    YanıtlaSil
  8. hepsini güle güle kullan aswangcım :) Kitap ayraçlarına bayıldım valla
    Bu arada bu Rapsodi ojeleri bir an önce bulmam lazım çooook merak ediyorum justuntitledle sende gördükçe :D

    YanıtlaSil
  9. @laldiller Teşekkürler canım :) Rapsodi ojeleri bana neredeyse hergün biri soruyor. Senin sormanla aklıma bir rapsodi oje çekilişi yapma fikri geldi :) Şuan düzenlediğim çekilişim bittikten 1 ay sonra falan yapabilirim diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle yapmalısın kesinlikle katılmalıyım canım :))

    YanıtlaSil
  11. kedilere bayıldım, hindistancevizi kokusunu da çook severim:)

    YanıtlaSil
  12. @kitten teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil
  13. Ay ay hepsine bayıldım ama bennnnnn :D Hele pisili set, nasıl güzelmiş öyle o ^^

    Güle güle kullan kuzum hepsini ;)

    YanıtlaSil
  14. kedilerine bayıldım.aah aah bizim buralarda yok ki öyle yerler..şöyle gidip güzel güzel alışverişimizi yapalım..

    YanıtlaSil
  15. kedilerine bayıldım.aah aah bizim buralarda yok ki öyle yerler..şöyle gidip güzel güzel alışverişimizi yapalım..

    YanıtlaSil
  16. j.d. , luzu Teşekkür ederim canlarım:)

    YanıtlaSil
  17. hepside cok cici görünüyor güle güle kullan canim :)
    sevgilerr Hatice

    YanıtlaSil
  18. @petrolmavisevilmezmi Teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  19. kediler favorim ne güzellermiş :)
    harika seçimler :)

    YanıtlaSil
  20. @bütü teşekkür ederim canıııım :)

    YanıtlaSil
  21. Kedilerine bayıldım yaaa, Watsons bana da ters kalıyor bi ulaşsam neler alacağım. Neyse Ümraniye Carrefoura açılıyormuş bari, bir açılsa da ben de öğlen arasında falan da olsa kaçsam :)
    Ve ayraçlarına da bayıldım. Çok şekerler. Allahtan Meydan'da D&R var, bugün bakayım ben de :)

    YanıtlaSil
  22. kitap ayıraçlarına vuruldum valla çok güzeller, hepsini güle güle kullan canım şıkır şıkır, renk renk, mis mis ohh sefan olsun:)

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  23. @sevda s. Aaaa ümraniye carrefour'a açılıyormuuu. Duymamıştım iyi oldu öğrendiğim :)
    D&R da daha bir sürü çeşidi var ben seçemedim ya hepsinden birer tan ealasım geldi çok güzeller :)

    @reçelim Teşekkür ederim canıım:)

    YanıtlaSil
  24. Offff yaaaa twitterda resmini gördüğümde kafama koydum bu kedilerden almayı, Watsons'ları arşınladıma ama bu kedicikler kalmamış!!!:((Neyse kısmet değilmiş, sen güle güle kullan şekerim hepsi birbirinden güzel!!

    YanıtlaSil
  25. @lame ve dore teşekkür ederim canım. Senin bulamamana üzüldüm:( bende sonuncusunu almıştım kapış kapış almışlar fiyatıda uygun olunca :(

    YanıtlaSil
  26. kedili pakedi nereden aldın canım benim de almam lazım

    YanıtlaSil
  27. @missionbeauty Yukarıdada belirttiğim gibi watsons mağazalarında bulabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  28. bu duş jellerının kOkusunu begenmısmıydın canım vucut losyOnu falan nasıldı bu senede varda guzel dersen alabılırım ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hindistan cevizi kokuyor bunlar. o kokuyu seviyorsan alabilirsin. Ben sevmiyorum ama bunlar baya hafif kokuyor. rahatsız etmiyor yani. Sırf kutusu için almıştım ben. Süs niyetine kullanıyorum. Bu sene pembişi çıkmış sanırım. Onuda alıcam heheh :)))

      Sil
    2. hmm ıvt ya ne Kokuyor ama tam okyamadım katalogdada OkunmuyoR :)bende oyle dusuunuyorum ama pembeyı sevmem beyazda kırlenır falan soyle guzel renkler yapmıyorlar çeşit çeşiT olsun made chına yazıyor zatiin...
      bide cnım nasıldı hanı dus jelı kremı guzelmıydı ıyı temızledımı meselA biRde su gibi sıvı duş kremlerını sevmıyorum ben yogun olanlar daha kalıcı daha guzel kokuyorlAr bu su gıbımıydi .*?.

      Sil
    3. coconut yazıodur geçen sene öyle yazıodu :)beyaz kirlenmiyor merak etme. Ben kitaplığıma koydum duruyor hiç bir şey olmadı bir senedir :) Toz alırken onunda tozunu alıyorum oh mis :)
      Dul jelinin yapısını ben sevmedim jöle gibi yoğun bir kıvamı var. Ama kremi baya hafif. Kışın nemlendirmesi yetersiz gelebilir ama yaz için ideal kıvamda :)

      Sil
    4. (((: baya acıkLayıcı anlatmıssın canım cok tesekkurlEr almakdan vzgeçtım ama sayende zaten pembeyı sevmem pek kullanıslıda degıl ıceriği hındıstan cevızı sevmem e beyazda saDe boşvereyım ben en ıyısı gıder kremlımı mremlı kendıme set alırım daha ıyı leopar desenLı bır krem vardı gratısde aklım onda kalmışdı zaten :))

      Sil
  29. yorum yazmısdım gormednmı cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gördüüüm gördümde yoğunlukdan yayınlamadım cevap yazabilecekken yayınlıyım dedim :))
      Ben gittim pembişinide aldım. Bence kaçırma. Pembesi dehşet güzel kokuyor. Tekli olanı aldım ben. Kedi olanı duş jeli altındada minik krem var. İkisiylede aşk yaşıyorum. Kıvamı kokonatlısı gibi değil. Bununki daha güzel :)

      Sil
    2. :))ha bak fıyatıda uygun onun snıorm 7 tl ıdı dus jelını alayım madem gusel kokuyor cınım nekı kokusu acepA.. du bakıyım canım sagol bende ask yasayayım kremıyle kedıylen :DD

      Sil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...