23 Eylül 2011 Cuma

Watsons Ballı Saç Bakım Cilası

Bir çoğumuzun maske olarak adlandırdığı bu güzeliiiim üründen biraz bahsetmek istiyorum. 
Kendisini uzun zamandır almaya niyetleniyordum. Fakat ballısını nezaman gitsem bulamadığım için ve illede ballısını kullanmakla başlayacağım diye inat ettiğimden elime geçmesi ancak yeni kısmet oldu :))
Yapısı yoğun, fazlasıyla kaygan ve parlak. Kokusuysa ayrı bir güzel. Bayılıyorum bayılıyorum ♥ 
Ürünü kullanmaya başlamadan önce saçınızı şampuanlayıp - durulayıp - havluyla ıslaklığını almanız gerekiyor. Cilayı uyguladıktan sonra ise yaklaşık 10 dk bekletip duruluyorsunuz. Ürünün tek kötü yanı durulama işleminin birazcık uzun sürmesi. Ama etkisini düşününce birkaç dakika fazladan uğraşmak değer diye düşünüyorum. Bu ürünü kullanınca saç kremi kullanmaya gerek kalmıyor. İlk kullanımda bile farkı hissediyorsunuz saçları öyle yumuşacık yapıyorki. Banyodan sonra saçlarınızın kolay taranması için herhangi bir sprey sıkmanıza bile gerek kalmıyor. Ben bu üründen inanılmaz memnunum ve şiddetle sizede tavsiye ediyorum. Bir dahaki watsons alışverişimde biralısınıda alıp denemeyi planlıyorum. Fiyatı ise boyutuna ve işlevine göre çok çok uygun. Piyasada bulunan pahalı ürünlere para vermek istemiyorsanız bu üründen mutlaka edinin derim. Ayrıca 15 Eylül - 12 Ekim 2011 kataloğunda bu ürün 8.99 TL den 6.99 TL ye düşmüş. Bilginize :)



Bu ürünün çeşitleri ise şu şekilde

WATSONS YOĞURTLU SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Yoğurtlu Saç Bakım Cilası yoğurt ve çilek aromasıyla formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken kıvrım ve bukleleri kontrol etmenize de yardımcı olur. Panthenol ile zenginleştirilmiş olup saçınızı bakımlı ve parlak bir hale getirir.

WATSONS BİRA ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Bira Özlü Saç Bakım Cilası bira ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine besler ve hacim kazandırır. Hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza canlılık ve güç kazandırır.

WATSONS AVOKADO ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Avokado Özlü Saç Bakım Cilası avokado yağı ve zeytinyağı ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine besler ve nemlendirir. Saçınıza şekil alabilirlik ve yumuşaklık kazandırır.

WATSONS BALLI SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Kuafördeki saç bakımına evinizde sahip olun! Watsons Ballı Saç Bakım Cilası doğal bal ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken her telini kökten uca güçlendirir. Panthenol ve hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.

WATSONS KINA ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Kına Özlü Saç Bakım Cilası kına özütü ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken saç renginizi koruyarak solmasını önler. Ginseng özütü ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.

9 yorum:

  1. Ben de yeni aldım ama daha kullanmadım, inşallah ben de memnun kalırım :)

    YanıtlaSil
  2. avokadolusunu kullandım;yazısı blogumda mevcut :) şimdi de yoğurtlusunu kullanıyorum. ama bitmek üzere :s ikisi de cok guzel ama sanırım yogurtlusundan daha da memnun kaldım :p

    YanıtlaSil
  3. bende yoğurtlusundan çok memnun kaldım..... :)
    http://butunundunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarınız için teşekkürler kızlar.:)
    BÜTÜ canım blogunu takibe aldım link bıraktığın içinde ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. bu ürün benimde cok ilgimi cekti, cok güzel görünüyor ve sende memnunsun, yine kendime liste yapmaya basladim sayenizde ; )

    YanıtlaSil
  6. O listeye bu cilayı kesinlikle dahilet canım. Hatta bu ayki katalogda hazır indirimdeyken kapbir tane:)

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle çok iyi durulamalı yoksa saçı ağırlaştırıyor bende kullanıyorum

    YanıtlaSil
  8. bende saçımı çabuk uzatacak ve bakım yapacak, canlandıracak bir ürün arıyorum , bu cilalar işe yarar mı? siyahrujum.blogspot.com

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...