19 Eylül 2011 Pazartesi

Gümrüğe takılmadan kozmetik alışverişi yapmak için

Arkadaşlar bu yazıyı londradabirturkkizi isimli blogun sahibi Su hazırlamış. Ben de buraya aynen kopyalıyorum. Bu bilgi ne kadar çok yayılırsa o kadar iyi :)

 Merhabalar,
Gunlerdir her yerde konustugumuz bir konu bu, alisveris yasagi.. Kimisi siparis veriyor, sorunsuz teslim aliyor sipaislerini, kimisinin siparisi gumruge takiliyor, kimisi de bunlari duyup siparis vermekten korkuyor..
Baskalarinin siparis verdigi ve gumruge takilmadan urunleri eline gecen kisilerin alisveris yaptiklari web sitelerini sizlerl paylasacagim, bu listeyi update edebildigim kadar edicem..simdilik liste baya kisa. umarim zamanla uzun bir listeye sahip oluruz:)
1) Coastal Scents: http://www.coastalscents.com/
 Buradan alisveris yapanlari ve sorun cikmayan bi kac kisi biliyorum. aldiklari urunler ellerine 1 ay sonra ulasmis genelde ama  sonucta ulasmis.

2) Sleek: http://www.sleekmakeup.com/en/categories/Face+and+Body-6.aspx
 Benim cok ama cok sevdigim, ucuz ama kalitesinde hic bir eksigi olmayan Sleek urunlerine bu sayfadan ulasabilirsiniz.  Siparisini sorunsuz alan 2 kiz taniyorum.. Birisi Ankara da digeri Istanbulda Ikamet ediyor. Isin garibi her iki kiz da Sleek e mail gondermisler ve cvp olarak Sleek gondericekleri urunleri HEDIYE olarak isaretliyebileceklerini belirtmis ve o sekilde gondermisler..

3) Cherry Culture : http://www.cherryculture.com/index.php  bu listemize son eklenen bir site.. burda da problemsiz alisverisler yapilmiiiiis:)

Dedigim gibi simdilik liste bu kadar, baya kisa ama umarim size biraz yardimi dokunur.  Sizinde bildiginiz, problemsiz alisveris yaptiginiz siteler varsa lutfen paylasin. Umarim ya bu list gelisir ya da yasak kalkar yakinda....

http://londradabirturkkizi.blogspot.com/2011/09/alisveris-yasagi-mi.html

1 yorum:



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...