15 Eylül 2011 Perşembe

Takma kirpik dosyası

Merhaba arkadaşlar :)
Bir süredir takma kirpik sevdam aldı başını gidiyor. Bu sebeple ilk yazımı takma kirpikler hakkında yazmaya karar verdim :)
Seyrek kirpikleri nekadar incelesemde bir türlü beğenemedim gitti.Gür kirpikler bence çok daha güzel duruyor. 

İşte benim sürekli olarak kullandığım iki kirpik modelim
Fotoğraflardaki ilk modeli watsonsdan 6,99 tl ye diğerini ise bir milyoncu tarzı bir dükkandan 2 tl ye satın aldım.
Bir kirpiği ortalama 3 kez kullanıyorum. Bu rakam haşin çıkarışlarıma göre  1 kereyede düşebiliyor. :)
Ben takma kirpiğimi makyaj temizleme losyonuyla çıkartıyorum. Aman sakın ucundan tutup çekiştirerek çıkartmaya kalkmayın. Ben bu hatayı ilk seferde yaptım ve canım fazlasıyla yandı :D






Şunu söylemeliyimki içlerinde bulunan dandik ötesi yapıştırıcalarla takma kirpik takmak hiç bir şekilde mümkün değil. Denedim onayladım. Youtube da çekilen videolar ve bloglarda yazılan bilgiler doğrultusunda Duo Adhesive isimli kirpik yapıştırıcısını keşfettim. Bu yapıştırıcı için ne söylense az. Muhteşem ötesi bir ürün. Ben bu ürünü inglot'tan  aldım. Fakat M.A.C mağazalarındada satılıyormuş. 


Ürün 14 gr ve 29 tl ye satılıyor. Ben sürekli kullanacağım için bu boyunu tercih ettim. Fakat sık kullanmayacak olanlarıda unutmamışlar. Ürünün birde ufacık bir boyu var. Fiyatı inglotta 7 tl . Zaten kozmetikçilerde hiç bir işe yaramayan dandik ötesi yapıştırıcılarda 5-6 tl gibi bir fiyata satılıyor. Bu yüzden onlardan uzak durun ve mutlaka bu yapıştırıcıyı deneyin. Kirpiğin nasıl takılacağını izlemek isterseniz bilgentolis'in çekmiş olduğu videoyu izleyebilirsiniz :)

3 yorum:

  1. evet bu yapıştırıcıya bakacağım o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar profosyonel kirpik yapıştırıcıları olduklarını söleselerde hiç birinden memnun değilim bu marka yapıştırıcıyı nerden bulabilirim

    YanıtlaSil
  3. @Ladamapalida Bu yapıştırıcı Inglot ve MAC mağazalarında satılıyor. Bendeki 14 gr lık boyu ve fiyatı 29 TL. Bunun inglot ta birde mini minnacık bir boyu var onun fiyatı ise 7tl.Eğer sürekli kullanmıyorsan sadece özel günlerde kullanacaksan 7tl lik olanı al derim. 7 tl olan mac mağazalarında varmı bir fikrim yok ben inglot mağazasında görmüştüm.

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...