6 Haziran 2012 Çarşamba

Kozmoda.com kardeş blog çalışması :)

 Merhaba :)

Kozmoda.com'u daha önce sizlere şu yazımda bahsetmiştim. İlk bakışta sevimli tasarımıyla dikkat çeken bu alışveriş sitesi geniş ürün yelpazesiylede  dikkatleri üzerine çekmeyi başardı diye düşünüyorum. 

Peki kozmoda.com kendisini nasıl tanımlıyor?

Soğuk havadan yavaş yavaş sıyrılmaya başladığımız bu günlerde, yaz aylarının gelmesiyle beraber cildimize duyduğumuz özen giderek artmalı, onu korumalı, hatta şımartmalıyız. Sadece yüzümüzü değil vücudumuzu da güneşin ve denizin yıpratıcı etkilerinden korumak isteyecek, bunun için güneş koruyucularına, su bazlı nemlendiricilere, bakım kremlerine, maskelere, yağlara veya serumlara ihtiyaç duyacağız. Hareketli yaz gecelerinde ise; kimimiz tenimiz ile uyumlu uçuk tonlardaki makyaj uygulamalarını, kimimiz ise natürel makyaj uygulamalarını tercih edecektir. Bütün bu makyajları uygularken fondöten, ruj, rimel, allık, pudra, kapatıcı, eyeliner, göz kalemi, far gibi makyaj malzemelerine ihtiyaç duyacak ve bunları uyguladıktan sonra ışıldayan tenimizle uyumlu bir parfüm ile bakımımızı tamamlayacağız. Kısacası biz kızlar, yepyeni bir yaza hazır olmak, iyi hissetmek ve ışıldamak için her fırsatı değerlendireceğiz ;)
2012 yazının gelmesi ile birlikte Kozmoda, sizler için kozmetik ve parfüm dünyasının ünlü markaları ile çeşitli kampanyalar düzenlemeye, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile yaz aylarında da sizleri düşünmeye devam ediyor.
Bir süre önce Kozmoda.com'dan çok güzel bir mail aldım. Seçtikleri bloglarla yeni bir çalışma başlatmışlar ve benide bu çalışmaya dahil etmek istemişler. Nedir bu çalışma? diyenleri duyar gibiyim :) Çalışmanın adı başlıktanda anlaşılabileceği gibi Kozmoda Kardeş Blogum. Evet artık bende Kozmoda.com'un kardeş bloguyum :)

Bu çalışma doğrultusunda bana deneyip yorumlamam için aşağıdaki ürünleri gönderdiler. En kısa zamanda hepsini tek tek sizlere tanıtacağım.

Gördüğünüz gibi paketin içindekiler sıkı sıkı sarılmış :)

 Ve ta taaaam :)


Kozmoda.com tabiki sizleride unutmadı :)

Flormar Dudak Color Love Kofrenin sahibi olmak için tık tık



.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...