31 Mayıs 2012 Perşembe

CLEAN & CLEAR ADVANTAGE® S.O.S SİVİLCE JELİ

STRES AKNE NEDENİ Mİ?
Stres, vücudunuz özellikle cildiniz üzerinde  olumsuz bir etkiye sahiptir. Cildin parlaklığını azaltıp donuk bir görünüme neden olduğu ve yaşlanma sürecini hızlandırdığı bilinmektedir. Günlük yaşamımızda hiçbirimizin karşı koyamadığı bu sorun cildin bariyerini zayıflatır, kısa vadede akne uzun vadede ise daha ciddi cilt problemleriyle karşı karşıya bırakır.
Günümüzde farklı yaş gruplarından her insan gerginlik, korku, öfke, endişe, depresyon  gibi duygulara maruz kalmaktadır. Bu hormonlar aşırı yağ üretmek için yağ bezlerini uyarır ve akne üretmeye başlar.
Stres aknenin iyileşme sürecini yavaşlatır
Stres ve diğer içsel duyguların bağışıklık sisteminin akne ile savaşma kapasitesini azalttığı belirlenmiştir. Stres aknenin İyileşme sürecini yavaşlatarak ve fazla hormon salgılayarak kötüleşmesine sebep olur.
Dengeli beslenin
Dengeli beslenmek fiziksel ve ruhsal sağlık açısından önemlidir. Stresin şiddetlendiği dönemlerde yağlı yiyecek tüketme miktarını azaltıp beslenmenize taze sebze ve meyveyi dahil edin. Rahatlamak ve kendinizi enerjik hissetmek için kafein veya alkol tüketmeyin.
Olumsuz düşünceleri kendinizden uzak tutmaya çalışın
Olumlu tutum, fiziksel egzersiz ve zihinsel gevşeme de stresi vücudunuzdan uzak tutmaya yardımcı olacaktır. Derin nefes alma egzersizleri ve meditasyon yapmaya her gün zaman ayırın.
Uykunuzu yeterince aldığınıza emin olun
Stres altında olduğunuzda uyku için kaybettiğiniz her zaman dilimi stresi daha hızlı hissetmenize neden olur.

Önerilen Ürün : 


CİLDİNİZDE BELİREN SİVİLCE S.O.S VERİYORSA!
SON ANDA AKSİLİĞE YENİLMEYİN…
CLEAN & CLEAR ADVANTAGE® S.O.S SİVİLCE JELİ İLE HIZLI ÇÖZÜM
Yüzünüzde son anda çıkan bir sivilcenin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Clean & Clear® ADVANTAGE®S.O.S Sivilce Önleyici Jel içerdiği özel maddeler sayesinde sivilcelere karşı hızlı etkilidir. Sivilce üzerine uygulandıktan sonra sadece 4 saat içinde sivilcenin görüntüsündeki rahatsız edici kızarıklığı azaltmaya başladığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Cildi kurutmaz ve tahrişe yol açmadan hızla cildin yağ düzeyinin dengelenmesine yardımcı olur.

AMBALAJ 15 ML
TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYATI :15,95TL

*Basın Bültenidir.

30 Mayıs 2012 Çarşamba

L.A. Colors Mineral Allık - Harmony



Bugün sizlere L.A. Colors'ın mineral allığından bahsedeceğim :)

  • Ürünün ambalajı iki bölmeden oluşuyor ve alt bölmesinde uygulama için minik bir fırçası mevcut.  Ben bu fırçayı kullanmıyorum. Çünkü bu fırçayla uyguladığım zaman renginin yeterince iyi şekilde ortaya çıktığını düşünmüyorum.
  • Yapısı oldukça yumuşak ve kadife gibi diyebilirim. Yapısından ötürü birazcık tozutabiliyor. Fakat bu tozutma rahatsız edecek boyutta değil.
  • Tüm gün yüzünüzde duracak kadar kalıcı değil. Gün içerisinde tazeleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. En azından ben hissediyorum :)
  • Benim cildimde herhangi bir sivilce, kızarıklık gibi sorunlara yol açmadı.
  • Kokusu yok. 
  • Rengini verişi kullanılan fırçaya göre değişiklik gösterebiliyor. Ben Avon'un allık fırçasıyla uyguluyorum.
  • Fotoğraflarda gördüğünüz rengin adı Harmony.  Harmony pembe-şeftali tonlu mat bir renk. 
  •  Toplamda 24 renk seçeneği var. İnsan hangisini alacağını şaşırır yahu :)Renk seçeneklerini görmek isterseniz tık tık





Kardeşimi model olarak kullandım :) Kendisi hafif bir görüntü istediği için allığın kendi fırçasıyla uygulama yaptım. Yani siz isterseniz daha belirgin bir sonuç elde edebilirsiniz.
Eyeliner olarak kullandığım ürünü görmek için tık tık :)
İçerik




29 Mayıs 2012 Salı

Kozmotrend.com çekiliş sonucu!



Merhaba :)
Bildiğiniz gibi kozmotrend.com sponsorluğunda 1 izleyicime 50 TL değerinde indirim çeki vereceğimi duyurmuş ve bir çekiliş düzenlemiştim. İşte o çekilişin kazananı az önce belli oldu. Lafı hiiiç uzatmadan kim kazanmış öğrenmek için videoya geçmek istiyorum :)



Kazanan izleyicimi tebrik ederim. Çekini çatııır çatır güle güle harcasın :)))

Son olarak kazanan izleyicim 31 Mayıs Çarşamba günü saat 09:00'a kadar atmış olduğum maile cevap yazmazsa çekilişi tekrarlayacağım. Bilginize :)

24 Mayıs 2012 Perşembe

-Duyuru- Luzumsuzişleruzmanı hediyeleşme etkinliği düzenliyor!

Merhaba :)
Bir kaç ay önce madam dö gonçun bardaklaşma etkinliğine katılmış sevgili Luzumsuzişleruzmanıyla eşleşmiştim. Kendisinin bana hazırladığı paketi görmeyenler var ise tık tık :) Hatunum hızını alamamış ve  bu tarz bir hediyeleşme etkinliği düzenlemeye karar vermiş. Bu sefer eşleştiğimiz kişiye ojelerden oluşan bir paket hazırlayacağız. Haydi sizde katılın ve hediyeleşelim :))) Katılmak için tık tık


Günün Ojesi.. Pastel Kokulu Oje-Mint

Merhaba :)
Kardeşimin yanından İstanbul'a döner dönmez bu güzel kutu karşıladı beni. Pastel'in bu süprizi karşısında kokulu ojeleri ilk defa burada görüp tanıma fırsatını elde etmiş bulunuyoruz :) Pastel'e bu süprizi için çok teşekkür ederim.

Kutunun içerisinden Pastel'in piyasaya yeni sürmüş olduğu kokulu ojelerden mint çeşidi ve yine yeni çıkarmış olduğu üç parfüm tester ı çıktı. Hepsi çok hoş kokular ama ben en çok Rock Chic kokusunu sevdim. Elimdeki parfüm yığını bittiği zaman almayı düşünebilirim :)



Kokulu ojeleri duymayanlar için ufak bir bilgi

Pastel kozmetik alanında Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor! Pastel’in ürettiği “Pastel Kokulu Oje” bu yaza heyecan katacak. Pastel Kokulu Oje serisinde; portakal, mint, ananas, greyfurt, hindistancevizi, çikolatalı kahve ve tarçın renkleri; aynı zamanda nefis kokularıyla sizi cezp edecek. Pastel Kokulu Oje iki kat sürülüyor. Kuruduktan sonra kokuları sizi sarıyor. :)

Pastel Kokulu Oje çok yakında Pastel stantlarında! Yepyeni Pastel Kokulu Oje serisi için oje rafınızda yer açmaya şimdiden başlayın!
Bu ojenin çıkacağı duyurulduğunda  boyutu ve fiyatı fazlasıyla merak ediliyordu. Merakınızı gidermek için boyut ve fırça karşılaştırması yaptım. Fiyatı 2,45TL olacakmış. Boyutu oldukça ufak. Bu yüzden biraz daha ucuz olabilirdi diye düşünüyorum. Pastel facebook sayfasında ojeleri 2 hafta içerisinde raflarda görebileceğimiz bilgisi verilmiş. Hadi gözümüz aydın :)


Eveet şimdi gelelim yazının en can alıcı noktasına :)
Tırnaklarımda 3 kat sürülü halini görüyorsunuz. Aslında 2 katta yeterli kapatıcılığı sağlıyor fakat sakarlık yapıp tırnağımı masaya çarpınca silmek yerine 3. katı sürdüm gitti :) Ojenin yapısı oldukça yoğun. Bu yüzden ben sürerken biraz zorlandım. Yoğun yapısına rağmen tek katta kapatıcılık sağlamıyor. 2. katı sürmeniz şart. sürerken nane kokusunu duymuyorsunuz. Kuruduktan sonra kokusu ortaya çıkıyor. Fakat bu koku elinizi kolunuzu sallayınca ortalığı buram buram nane kokutmuyor. Çok hafif rahatsız etmeyecek tatlı bir nane kokusu var. Tırnakların oje kokuyor diyen sevgiliye selam olsun! :)  Kısacası ben bu ojeyi çok sevdim ve satışı başlar başlamaz kalan tüm renklerini alacağım :)



botanikshop.com çekiliş sonucu



Merhaba :)
Botanikshop.com sponsorluğunda düzenlediğim çekilişimin kazananı belli oldu. Lafı fazla uzatmadan hemen videoya geçmek istiyorum. 

Bakalım kim kazanmış :)



Kazanan izleyicimi tebrik ediyorum. Kendisi bana 2 gün içerisinde ulaşmaz ise çekilişi tekrarlayacağımı bilmenizi isterim.

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Cosmed İle Mutlu Son :)

Geçen haftanın en güzel süprizlerinden biri Cosmed'den gelen bu güzel mor kutuydu :)

Kutu içerisinden Cosmed ürünleriyle beraber tanıtım cd si, broşürler, kokulu kalpler, havlu ve bana özel olarak hazırlanmış kocaman bir not çıktı :) Gördüğünüz gibi  hazırlanan kutu çok çok ince düşünülmüş.  Özellikle içerisindeki not beni inanılmaz mutlu etti. Teee liseden kalma en ufak notları bile saklayan biri olarak bu notuda tabiki saklayacağım :) Diğer bloglarda gördüğüm kadarıyla kutularından blog isimlerine özel kurabiyeler çıkmış. Benim kutumdan malesef kurabiye çıkmadı. Ben buradan "senin kurabiyeye ihtiyacın yok tombik" mesajını aldım hıh :p :))

Gelelim kutu içerisinden çıkan ürünlere :)
  • Cosmed Tüy Azaltıcı Yüz Kremi
  • Cosmed Tüy azaltıcı Serum 
Kutuda bu iki ürünü gördüğüme inanılmaz mutlu oldum. Yüzüm için lazer epilasyona başlamak niyetindeyim. Bunu bir kaç kez dile getirmiştim. Sanki bu niyetimin farkında olarak bu iki ürünü özellikle seçmişler gibi hissettim :)) 
  • Cosmed Anti Selülit Losyon
Kurabiyeden sonra tombikliğim 2. kez yüzüme vuruldu :p :))))
  •  Cosmed El Bakım Kremi


Ürünleri kullandıkça yorumlarımı sizlerlede paylaşacağım :)



Not bana özel siz okumayın. Merak edin çatlayın :))



Bana gelen ürünler işte bu şekildeydi. Markanın bu ürünler dışında bir çok ürünüde mevcut. Ürünlerin paraben içermiyor oluşuda ayrı bir güzellik. Eğer ürünler ilginizi çektiyse şu sıralar 3 al 2 öde kampanyaları olduğunu hatırlatırım. İncelemek için sitelerine tık tık

Bu güzel kutu için Cosmed Türkiye ekibine çok teşekkür ederim :)

Cosmed Türkiye kendilerini şöyle tanımlıyor

“Stres artık hayatımızın her yerinde. Kadınlar birçok sorumluluğu yüklenmiş durumda: anne olmak, eş olmak, iş kadını olmak gibi… Erkekler gün geçtikçe zorlaşan iş yaşamının yükü altında yıpranırken çocuklar da sınav stresi, gelecek kaygısı ile boğuşuyorlar… Herkesin “Ben kendim için ne yapıyorum?” sorusunu sorduğu bir dönemde COSMED bakımlı olmanızı sağlayarak kendinizi mutlu hissettiriyor.”

Cosmed Türkiye'yi Facebook'dan takip etmek için tık tık . Twitter'dan takip etmek için tık tık

18 Mayıs 2012 Cuma

Günün Ojesi.. China Glaze - Ghoulish Glow (Karanlıkta parlayan oje)

Merhaba :)

Gecenin köründe kaç saattir fotoğraf çekicem diye cebelleşiyorum. Bu yazıyı sabaha bıraksaydım vallahi çatlardım :))

Bu oje bugün elime ulaştı ve geldiğinden beri bir kaç renk üzerinde denedim. En iyi sonucu bu renkte aldığımı söyleyebilirim. 
Bu arada bu güzelliği yariciğim Tanaçan Kozmetikten hediye olarak aldı ♥♥ Gözüm kaldııı ille bende isterim diyorsanız hemen şuraya tık tık

Tırnaklarımda 2 kat baz renk kullandıktan sonra 2 kat China Glaze - Ghoulish Glow sürdüm. Baz olarak kullandığım ojeyi karıştırarak elde ettim. Yarım şişe Golden Rose 04 'e bir kaç damla Golden Lady 364 damlattım.

China Glaze - Ghoulish Glow en iyi sonucu beyaz ve çok çok açık gri oje üzerinde veriyor. Almayı düşünürseniz aklınızda olsun :)
Ben sarı, gri, cırtlakmı desem nedesem bilemediğim bir yeşil ve pembe üzerinde denemeler yaptım. Özelliğini koyu renkler üzerinde neredeyse hiç vermediğini söyleyebilirim.
Video çekmeye niyetliydim fakat fotoğrafları çekmek bile beni çok uğraştırdı. Karanlıkta ışıl ışıl gözüken tırnakları makinam algılamakta baya güçlük çekti.128 tane fotoğraftan kala kala bunlar kaldı :)

Daha fazla çene yapmıyorum ve sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum :) 

Son olarak karanlıkta çektiğim fotoğraflarda hiç bir renk/ışık oynaması yapılmadığını belirtmek istiyorum :)




La Roche-Posay Cilt Kanserinin Erken Teşhisinin Önemini Vurguluyor!


La Roche-Posay Cilt Kanserinin Erken Teşhisinin Önemini Vurguluyor!
 La Roche-Posay  Ben Taraması Günleri
La Roche-Posay tarafından Dünya’da 30’dan fazla ülkede yürütülen Ben Taraması Günleri Türkiye’de de geçtiğimiz yılda olduğu gibi, şirket çalışanlarına güneşin zararlı etkilerinden korunmanın ve cilt kanserinin erken teşhisinin önemini vurgulamak için başladı. İlki 21 Mayıs günü İstanbul’da gerçekleşen aktivite İzmir ve Ankara’da da devam edecek.

Erken teşhis edildiği takdirde %90 oranında tedavi edilebilen bir kanser türü olan cilt kanserinden korunmak için güneş korumasının öneminin vurgulandığı aktivitede dermatolog hekim kişilerin benlerini muayene etti. Ücretsiz düzenlenen bu aktivitede La Roche-Posay markası her yıl artış gösteren cilt kanserinin erken teşhisine yönelik bilgilendirici broşürler dağıttı. Çalışanlar aktivite sayesinde ücretsiz muayene olma ve dermatolog hekim tarafından yapılan önerilerden faydalanma fırsatı buldular.

16 Mayıs 2012 Çarşamba

Günün Ojesi.. China Glaze - Glittering Garland

Merhaba :)

Bugün tırnaklarımda China Glaze'in Glittering Garland isimli ojesi sürülüydü. Bu ojeyi alalı uzun zaman oldu aslında. Aldıktan sonra bir kaç kez sürmüştüm ama yazısını yazmaya bir türlü fırsatım olmadı. Kısmet bugüneymiş :)
Glittering Garland'ın içindeki simler sürüldükten sonra gömülüymüş gibi bir görüntü oluşturuyor. Tırnakta pütür pütür bir duruşu yok. Tırnaktan kolayca siliniyor olmasıda ayrı bir güzel. İçindeki simler bir kaç yeşil tonuna dönüyor. Mini minnacık sarıya döndüğüde gözümen kaçmadı :)
Tırnaklarımda 2 kat uygulanmış halini görüyorsunuz. İlk 3 fotoğraf ve video beyaz ışık altında 4. fotoğraf  ise gün ışığında çekildi.









15 Mayıs 2012 Salı

Günün Ojesi.. Alix Avien 188

Merhaba :)

Alix Avien 188'i teeee Justuntitled. ile olan buluşmamızda almıştım. 3 ay rafta bekledikten sonra nihayet bugün sırası geldide sürüverdim :)
Hava güneşliyken ışıl ışıl videosunu fotoğraflarını çekeyim dedim ama videoyu çektikten bir kaç dakika sonra hava feci şekilde bozdu. Bu güzelim ojeyi beyaz ışık altında çekmek zorunda kaldım. Beyaz ışıkta ışıltıları pek belli olmadı. Bu yüzden fotoğraflar hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden videoyu izlemeyi ihmal etmeyin :)

Tırnaklarıma  baz olarak Golden Rose'un tırnak yüzeyi düzleştiricisini sürdükten sonra Alix Avien 188'i 2 kat sürdüm. Kuruduktan sonrada tek kat cila uyguladım. Cila uygulamama rağmen tırnaklarıma dokununca o pütür pütürlüğü belirgin şekilde hissedebiliyorum. Anlaşılan  kendisiyle çıkarma işlemisırasında bayağı cebelleşeceğiz :) 

Oh bukadar çene yeter. Sizi video ve fotoğraflarla baş başa bırakıyorum :)


 







Watsons Süt Proteinli Saç Kremi


Merhaba :)

Bugün sizlere Watsons'ın yeni çıkarmış olduğu Süt Proteinli Saç Kreminden bahsedeceğim. Yeni diyorum çünkü 1.5  - 2 ay öncesine kadar bu ürünü raflarda görmemiştim.  Aslında bu ürün yapısı itibariyle Watsons'ın saç cilalarının neredeyse aynısı. Watsons saç bakım cilalarını kullananlar saçı durulama işleminin biraz uğraştırıcı olduğunu bilirler. Bu üründe böyle bir şey söz konusu değil. Saçınızdan yağ gibi kayıp gidiyor. Benim saçlarım yıkama esnasında çok dolaşır. Fakat bu kremi daha uygularken bile saçlarımın yumuşadığını oluşan tüm dolaşıklığın açıldığını söyleyebilirim. Bir kaç dakika bekletip duruladıktan sonra ortaya çıkan yumuşaklığı siz düşünün :) 
Ben Watsons Süt Proteinli Saç Kremini saç diplerimede uyguladım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine kuru olan saç derimide çok güzel bir şekilde nemlendirdi. Kısacası ben bu üründen çok memnun kaldım sizlerede denemenizi tavsiye ederim.
Ürünün boyutu 500 ml. Tam olarak hatırlamıyorum ama 6-8 TL arasıda bir fiyata sahip.





Yeni NIVEA Pure&Natural Süt&Bal

Yeni NIVEA Pure&Natural Süt&Bal:
Dudaklarda doğal bakım zamanı...

NIVEA Pure&Natural Süt&Bal, doğadan esinlenen yenilikçi formülüyle, yoğun bakım sağlayan bal ve süt sayesinde dudakların yumuşak ve sağlıklı olmasını sağlıyor. Organik shea yağı ve jojoba yağı içeren NIVEA Pure&Natural Süt&Bal ile, dudakların doğal güzelliği ortaya çıkıyor.

Fiyat: 4,50 TL 


*Basın bültenidir.

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Kozmotrend.com işbirliği ile hediye çekilişi! -KAPANDI-




Merhaba :)

Sizlere daha önce şurada kozmotrend.com'dan 100 TL lik indirim çekimle yaptığım alışverişimi göstermiş ve site hakkındaki memnuniyetimi dile getirmiştim. Kozmotrend ile beraber siz izleyicilerimide unutmadık ve bir çekiliş düzenlemeye karar verdik. 
.
Bu çekiliş sayesinden 1 izleyicim 50 TL değerinde indirim çeki kazanacak. 

Yapmanız gerekenler ise çok basit :)

  • Sağ taraftaki google friend connect/bu siteye katılın tuşuna basarak izleyicim olmanız, (zorunlu)
  • kozmotrend.com' u twitter veya facebook'da takip etmeniz gerekiyor.(zorunlu)

Bunlar bana yetmez + hak isterim derseniz
  • Facebook sayfamı beğendiğiniz taktirde +1 hak (tık tık ),
  • Çekilişi facebook, twitter veya blogunuzda duyurursanız +1 hak elde edeceksiniz.
Tüm bunları yaptıktan sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekiyor.

Çekiliş  29 Mayıs Salı günü saat 09:00 ' da sona erecek ve aynı gün içinde kazananı buradan sizlere duyuracağım. Kazanan izleyicimi daha önceki çekilişlerimdede olduğu gibi random.org aracılığı ile belirleyeceğim.

Şimdiden herkese bol şans :)


L'Oréal True Match Pudra


Merhaba :)

L'Oréal True Match serisinin kapatıcı ve fondötenini daha önce tanıtmıştım. Şimdi sıra geldi bu serinin pudrasına.

  • Kapatıcılık özelliği çok çok az. Süngeriyle uygularsanız kapatılığını arttırabilirsiniz. Sorunlu bir cildiniz varsa kapatıcı özelliği yüksek bir fondöten üzerine kullanabilirsiniz. Ben bu pudrayı en çok L'Oréal Infallible ve True Match fondötenler üzerinde kullandım.
  • Cilt üzerinde kalıp gibi durmuyor. True Match fondöten gibi pudrasıda ciltle çok güzel bir uyum sağlıyor.
  • Cilt tipim karma ve kışın kullandığım süre boyunca cildimde herhangi bir parlama yağlanma yapmadı. Fakat havaların ısınmasıyla beraber gün içerisinde mutlaka tazeleme ihtiyacı hissediyorum.
  • Kokusu yok. Bu benim için büyük bir artı. Max Factor Creme Puff deneyimimden sonra kokulu pudra görmek bile istemiyorum.
  • Cilt üzerine uygularken tozutupta ağzınıza burnunuza girmiyor. Bu tarz tozutmalar helede ürün buram buram parfüm kokuyorsa beni hapşırık krizine sokabiliyor. Neyseki bu pudrada böyle bir sorun yaşamadım.
  • Cildimde herhangi bir kızarıklık-sivilce-kaşıntı-kuruma gibi sorunlara yol açmadı.
  • Ürünün boyutu 9 gr ve önerilen tüketici fiyatı: 49,99 TL

  L'Oréal in bu ambalajlarını hiç sağlam bulmuyorum. Açıkçası bana dayanmıyor. Hemen kırıveriyorum çıt diye. Bu garibimde elimden kurtulamadı ve ilk haftalarda hakkından gelip kırıverdim kapağını :))


İlk fotoğraf gün ışığında gölgede çekildi. 2. fotoğraf ise güneş ışığında.

Renk: Rose Beige




Bu fotoğraflarda güneş ışığında şekildiler. 


 İçerik








13 Mayıs 2012 Pazar

Gratis ve Watsons Alışverişim

Merhaba :)
Bir çoğunuzun bildiği gibi anneler günü dolayısıyla Watsons ve Gratis mağazalarında %50 indirim çılgınlığı vardı. Bu indirimlere kayıtsız kalamadım. Yine tutamadım kendimi evet :D

Bu indirimden ben neler almışım haydi hep birlikte bakalım :)



Ürün fiyatlarını merak edenler için yanlarına fiyat bilgilerinide yazıyorum. Yazdığım fiyatlar ürünlerin indirimsiz normal fiyatlarıdır bilginize.

American MD Benefit Booster (29,90 TL) Bu ürünü annem için aldım. Gratis çalışanlarından biri çok öve öve bitiremeyince atıverdim sepete. Kuru ciltler için nemlendirici ve fondöten içine karıştırılan bir serummuş. Üzerinde bir sürü bilgi yazıyordu ama kutusu çoktan çöpe atılmış. Bu yüzden bu ürün hakkında ayrıntılı bilgi veremiyorum. Biz 3 tane krem içine göz kararı koyup karıştırdık. İçerisinde nekadar koyulacağı hakkında bir bilgi yazmıyor. Hepside tek krem için bayağı fazla gibi geldi bana. Pay ettik gitti :)) Gratis'e uğradığınızda mutlaka bakın derim. Başka çeşitleride vardı.

L'oreal Üç Etkili Nemlendirici Göz Kremi (20,50TL) - L'oreal Üç Etkili Koruyucu ve Nemlendirici Gündüz Kremi (20,50TL) Bu iki kremde sanırım yeni çıkmış. Daha önce hiç gözüme çarpmamıştı. Bunlarda anneye alındılar :)

Sebamed Q10 Lifting Göz Kremi (22,75) Bu göz kremini fazlaca merak ediyordum. Elimdeki göz kremi bitince kullanmaya başlayacağım


Sanırım pudra işini birazcık abartmışım :D Artık indirimden nasıl gözüm dönmüş siz anlayın :D

Alix Avien Terracota Pudra (35 TL) Bu pudrayı Tuğçe hatunun blogunda görüpte almaya karar verdim. Onun şu yazısını okumasaydım Alix Avienden pudra alacağım aklımın ucundan geçmezdi. Çok önyargılıyımdır çok :)

Deborah La Cipria Pudra (19,90 TL) Bu pudrayı Buket hatunun şu videosunda görüp merak etmiştim. Aldım gitti :)


Eveet bu bölümde doğru dürüst ruj kullanmayan bir hatunun bile indirim görünce sepetine ruj ve dudak kalemi atabildiğini görüyorsunuz :)

Flormar Long Wearing Ruj (12 TL) 
Flormar Supershine Ruj (12,50 TL) Rujların dudaktaki duruşlarını ilerleyen günlerde göstereceğim 
Flormar Dudak Kalemi (3,25 TL)
Isabelle Dupont Dudak Kalemi (1,90 TL)



En güzellerini sona sakladım :D

The Balm Mary-Lou Manizer (40 TL) Uzun zamandır almaya niyetliydim sonunda kavuştuk kendisiyle
The Balm Staniac (28 TL) Bu ürünü ilk gördüğüm zamandan beri alıp almama konusunda kararsızdım. Bloglarda dudaktaki duruşunu bir kaç kez görünce hadi hadi nazlanma al dedim kendime:D İyikide almışım. Tek kelimeyle muhteşem bir ürün. Daha sonra ayrıntılı şekilde yazacağım için şimdiden birşey söylemiyim :)
The Balm Time Balm Concealer (30 TL)  L'oreal Infallible Concealer ve bu ürün arasında çok gidip geldim. Son dakikada Infallible Concealer sepetten çıkarılıp yerine bu ürün sepete atıldı :) 



İşte benim anneler günü indiriminden aldıklarım bukadar. Sizler neler aldınız naptınız merak içindeyim :)


Google + 


Botanikshop.com sponsorluğundaki çekilişime katılmak için tık tık
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...