31 Mayıs 2012 Perşembe

CLEAN & CLEAR ADVANTAGE® S.O.S SİVİLCE JELİ

STRES AKNE NEDENİ Mİ?
Stres, vücudunuz özellikle cildiniz üzerinde  olumsuz bir etkiye sahiptir. Cildin parlaklığını azaltıp donuk bir görünüme neden olduğu ve yaşlanma sürecini hızlandırdığı bilinmektedir. Günlük yaşamımızda hiçbirimizin karşı koyamadığı bu sorun cildin bariyerini zayıflatır, kısa vadede akne uzun vadede ise daha ciddi cilt problemleriyle karşı karşıya bırakır.
Günümüzde farklı yaş gruplarından her insan gerginlik, korku, öfke, endişe, depresyon  gibi duygulara maruz kalmaktadır. Bu hormonlar aşırı yağ üretmek için yağ bezlerini uyarır ve akne üretmeye başlar.
Stres aknenin iyileşme sürecini yavaşlatır
Stres ve diğer içsel duyguların bağışıklık sisteminin akne ile savaşma kapasitesini azalttığı belirlenmiştir. Stres aknenin İyileşme sürecini yavaşlatarak ve fazla hormon salgılayarak kötüleşmesine sebep olur.
Dengeli beslenin
Dengeli beslenmek fiziksel ve ruhsal sağlık açısından önemlidir. Stresin şiddetlendiği dönemlerde yağlı yiyecek tüketme miktarını azaltıp beslenmenize taze sebze ve meyveyi dahil edin. Rahatlamak ve kendinizi enerjik hissetmek için kafein veya alkol tüketmeyin.
Olumsuz düşünceleri kendinizden uzak tutmaya çalışın
Olumlu tutum, fiziksel egzersiz ve zihinsel gevşeme de stresi vücudunuzdan uzak tutmaya yardımcı olacaktır. Derin nefes alma egzersizleri ve meditasyon yapmaya her gün zaman ayırın.
Uykunuzu yeterince aldığınıza emin olun
Stres altında olduğunuzda uyku için kaybettiğiniz her zaman dilimi stresi daha hızlı hissetmenize neden olur.

Önerilen Ürün : 


CİLDİNİZDE BELİREN SİVİLCE S.O.S VERİYORSA!
SON ANDA AKSİLİĞE YENİLMEYİN…
CLEAN & CLEAR ADVANTAGE® S.O.S SİVİLCE JELİ İLE HIZLI ÇÖZÜM
Yüzünüzde son anda çıkan bir sivilcenin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Clean & Clear® ADVANTAGE®S.O.S Sivilce Önleyici Jel içerdiği özel maddeler sayesinde sivilcelere karşı hızlı etkilidir. Sivilce üzerine uygulandıktan sonra sadece 4 saat içinde sivilcenin görüntüsündeki rahatsız edici kızarıklığı azaltmaya başladığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Cildi kurutmaz ve tahrişe yol açmadan hızla cildin yağ düzeyinin dengelenmesine yardımcı olur.

AMBALAJ 15 ML
TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYATI :15,95TL

*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. ben kullanıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  2. Aaa tam şu an buna ihtiyacım var :)
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...