24 Mayıs 2012 Perşembe

Günün Ojesi.. Pastel Kokulu Oje-Mint

Merhaba :)
Kardeşimin yanından İstanbul'a döner dönmez bu güzel kutu karşıladı beni. Pastel'in bu süprizi karşısında kokulu ojeleri ilk defa burada görüp tanıma fırsatını elde etmiş bulunuyoruz :) Pastel'e bu süprizi için çok teşekkür ederim.

Kutunun içerisinden Pastel'in piyasaya yeni sürmüş olduğu kokulu ojelerden mint çeşidi ve yine yeni çıkarmış olduğu üç parfüm tester ı çıktı. Hepsi çok hoş kokular ama ben en çok Rock Chic kokusunu sevdim. Elimdeki parfüm yığını bittiği zaman almayı düşünebilirim :)



Kokulu ojeleri duymayanlar için ufak bir bilgi

Pastel kozmetik alanında Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor! Pastel’in ürettiği “Pastel Kokulu Oje” bu yaza heyecan katacak. Pastel Kokulu Oje serisinde; portakal, mint, ananas, greyfurt, hindistancevizi, çikolatalı kahve ve tarçın renkleri; aynı zamanda nefis kokularıyla sizi cezp edecek. Pastel Kokulu Oje iki kat sürülüyor. Kuruduktan sonra kokuları sizi sarıyor. :)

Pastel Kokulu Oje çok yakında Pastel stantlarında! Yepyeni Pastel Kokulu Oje serisi için oje rafınızda yer açmaya şimdiden başlayın!
Bu ojenin çıkacağı duyurulduğunda  boyutu ve fiyatı fazlasıyla merak ediliyordu. Merakınızı gidermek için boyut ve fırça karşılaştırması yaptım. Fiyatı 2,45TL olacakmış. Boyutu oldukça ufak. Bu yüzden biraz daha ucuz olabilirdi diye düşünüyorum. Pastel facebook sayfasında ojeleri 2 hafta içerisinde raflarda görebileceğimiz bilgisi verilmiş. Hadi gözümüz aydın :)


Eveet şimdi gelelim yazının en can alıcı noktasına :)
Tırnaklarımda 3 kat sürülü halini görüyorsunuz. Aslında 2 katta yeterli kapatıcılığı sağlıyor fakat sakarlık yapıp tırnağımı masaya çarpınca silmek yerine 3. katı sürdüm gitti :) Ojenin yapısı oldukça yoğun. Bu yüzden ben sürerken biraz zorlandım. Yoğun yapısına rağmen tek katta kapatıcılık sağlamıyor. 2. katı sürmeniz şart. sürerken nane kokusunu duymuyorsunuz. Kuruduktan sonra kokusu ortaya çıkıyor. Fakat bu koku elinizi kolunuzu sallayınca ortalığı buram buram nane kokutmuyor. Çok hafif rahatsız etmeyecek tatlı bir nane kokusu var. Tırnakların oje kokuyor diyen sevgiliye selam olsun! :)  Kısacası ben bu ojeyi çok sevdim ve satışı başlar başlamaz kalan tüm renklerini alacağım :)





18 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Üçüde şeker ve çiçek kokusu. Kokladığında şeker biraz daha ağır basıyor. Şeker kokularından hoşlanmıyorsan muhtemelen bu kokularıda sevmezsin. Ben şeker kokusu delisi olduğum için üçünüde çok sevdim. Üçünden birini alacak olsam tercihim Rock Chic olur :)

      Sil
  2. Çok merak ediyordum, harika bir post olmuş. Ellerine sağlık.

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. eh zaten hiçbirşey olmasada mrktan alıcaz en az bir tane :))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş. Hemen naneli ve çikolatalıyı alıp deneyeceğim. Bu arada Aswangçiğim manükürüne bayılıyorum. Tırnakların çok güzel. Benimkiler bir türlü doğru düzgün uzamıyor. .(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)
      Tırnakların için menekşe yağı kullanmanı tavsiye ederim. Tırnaklarım uzamıyor kırılıyor vs diyen kaç kişiye tavsiye ettim acaba bu yağı hatırlamıyorum :))
      Ben menekşe yağı kullanıyorum ve tırnaklarım menekşe yağı sayesinde bu haldeler :)

      Sil
    2. Ah, canım çok teşekkür ederim, harikasın. Hemen deneyeceğim. :)))

      Sil
    3. Özellikle akşamları yatmadan önce ve duştan çıkar çıkmaz kullanmaya özen göster. Faydasını görmezsen valla tırnaklarımı keserim :p

      Sil
  5. Herkese aynı anda geldi sanırım paket :)) Daha ne yapacaklar derken kokulu oje yaptılar şaşırttılar yine, naneyi merak ediyorum sanırım greyfurtla beraber onu da alacağım. Renkleri de hoş, çok beğendim güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Ben en çok tarçını merak ediyorum :)

      Sil
  6. Karsıyakada Yücel Kozmetikde fiyatı 1,99 tl hemen tarcınlı topcoat ve ananaslıyı hemen kaptım :)

    YanıtlaSil
  7. Bende aldım çikolata kahve ve tarçınlısını tarçınlısının rengini ve kokusunu çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çikolata-kahve olanını bende aldım ama henüz sürme fırsatım olmadı. Tarçınlısını denedim hatta yazısınıda yazmıştım :)

      Sil
  8. Kuzenim İstanbul'a geldiğinde bizde kalmıştı ve Rock Chic kullanıyordu bende,şampuan gibi kokan parfüm arıyorum ve yanlış hatırlamıyorsam Rock Chic şampuanımsı bir kokuya sahip yumuşak bir koku pantene gibi acaba doğrumu hatırlıyorum?Eğer doğru hatırlıyorsam alıcam bana dönerseniz çooooooooook sevinirim.

    YanıtlaSil
  9. Kuzenim İstanbul'a geldiğinde bizde kaldı ve Rock Chic kullanıyordu.Bende şampuanımsı yumuşak bir koku arıyorum şu aralar pantene gibi.Sanırım Rock Chic'de şampuanımsı yumuşak bir parfümdü acaba doğrumu hatırlıyorum?Beni aydınlatırmısınız?Doğru hatırlıyorsam alıcam ya da bana pantene gibi kokan parfüm öneriniz varmı?Şöyle hafif ekonomik olan neticede öğrenciyim :) teşekkürler...

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...