15 Mayıs 2012 Salı

Günün Ojesi.. Alix Avien 188

Merhaba :)

Alix Avien 188'i teeee Justuntitled. ile olan buluşmamızda almıştım. 3 ay rafta bekledikten sonra nihayet bugün sırası geldide sürüverdim :)
Hava güneşliyken ışıl ışıl videosunu fotoğraflarını çekeyim dedim ama videoyu çektikten bir kaç dakika sonra hava feci şekilde bozdu. Bu güzelim ojeyi beyaz ışık altında çekmek zorunda kaldım. Beyaz ışıkta ışıltıları pek belli olmadı. Bu yüzden fotoğraflar hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden videoyu izlemeyi ihmal etmeyin :)

Tırnaklarıma  baz olarak Golden Rose'un tırnak yüzeyi düzleştiricisini sürdükten sonra Alix Avien 188'i 2 kat sürdüm. Kuruduktan sonrada tek kat cila uyguladım. Cila uygulamama rağmen tırnaklarıma dokununca o pütür pütürlüğü belirgin şekilde hissedebiliyorum. Anlaşılan  kendisiyle çıkarma işlemisırasında bayağı cebelleşeceğiz :) 

Oh bukadar çene yeter. Sizi video ve fotoğraflarla baş başa bırakıyorum :)


 







4 yorum:

  1. merhaba bu oje çok güzel bende güneşte görüntüsünü seviyorum çıkarırken de folyolayıp çıkarıyorum tırnaklarım çizilmiyor.ben birde damga sıyıraç ve disk seti almak istiyorum nereden alabilirim fikriniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ben haldurhuldur çıkardım bugün. Folya yapmnaya üşendim :(
      Canım ben diskleri kullanmıyorum hatta hiç almadım bile. Fakat özgürcepazarlama.com dan satın alabilirsin. Kendileri konad ürünlerini satıyor. Bende şu sıralar onlardan almayı düşünüyorum :)

      Sil
  2. alix avien ojelere karşı aşırı bir sempatim var nedense,bu rengi de dehşet güzelmiş ;)
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gece hızımı alamayıp üzerine matlaştırıcı sürdüm. Sonuç çok enteresan ve muhteşem oldu. Tarif et desen edemem :)) Mutlaka alıp iki şekildede denemeni şiddetle tavsiye ediyorum :)

      Sil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...