13 Mayıs 2012 Pazar

Gratis ve Watsons Alışverişim

Merhaba :)
Bir çoğunuzun bildiği gibi anneler günü dolayısıyla Watsons ve Gratis mağazalarında %50 indirim çılgınlığı vardı. Bu indirimlere kayıtsız kalamadım. Yine tutamadım kendimi evet :D

Bu indirimden ben neler almışım haydi hep birlikte bakalım :)



Ürün fiyatlarını merak edenler için yanlarına fiyat bilgilerinide yazıyorum. Yazdığım fiyatlar ürünlerin indirimsiz normal fiyatlarıdır bilginize.

American MD Benefit Booster (29,90 TL) Bu ürünü annem için aldım. Gratis çalışanlarından biri çok öve öve bitiremeyince atıverdim sepete. Kuru ciltler için nemlendirici ve fondöten içine karıştırılan bir serummuş. Üzerinde bir sürü bilgi yazıyordu ama kutusu çoktan çöpe atılmış. Bu yüzden bu ürün hakkında ayrıntılı bilgi veremiyorum. Biz 3 tane krem içine göz kararı koyup karıştırdık. İçerisinde nekadar koyulacağı hakkında bir bilgi yazmıyor. Hepside tek krem için bayağı fazla gibi geldi bana. Pay ettik gitti :)) Gratis'e uğradığınızda mutlaka bakın derim. Başka çeşitleride vardı.

L'oreal Üç Etkili Nemlendirici Göz Kremi (20,50TL) - L'oreal Üç Etkili Koruyucu ve Nemlendirici Gündüz Kremi (20,50TL) Bu iki kremde sanırım yeni çıkmış. Daha önce hiç gözüme çarpmamıştı. Bunlarda anneye alındılar :)

Sebamed Q10 Lifting Göz Kremi (22,75) Bu göz kremini fazlaca merak ediyordum. Elimdeki göz kremi bitince kullanmaya başlayacağım


Sanırım pudra işini birazcık abartmışım :D Artık indirimden nasıl gözüm dönmüş siz anlayın :D

Alix Avien Terracota Pudra (35 TL) Bu pudrayı Tuğçe hatunun blogunda görüpte almaya karar verdim. Onun şu yazısını okumasaydım Alix Avienden pudra alacağım aklımın ucundan geçmezdi. Çok önyargılıyımdır çok :)

Deborah La Cipria Pudra (19,90 TL) Bu pudrayı Buket hatunun şu videosunda görüp merak etmiştim. Aldım gitti :)


Eveet bu bölümde doğru dürüst ruj kullanmayan bir hatunun bile indirim görünce sepetine ruj ve dudak kalemi atabildiğini görüyorsunuz :)

Flormar Long Wearing Ruj (12 TL) 
Flormar Supershine Ruj (12,50 TL) Rujların dudaktaki duruşlarını ilerleyen günlerde göstereceğim 
Flormar Dudak Kalemi (3,25 TL)
Isabelle Dupont Dudak Kalemi (1,90 TL)



En güzellerini sona sakladım :D

The Balm Mary-Lou Manizer (40 TL) Uzun zamandır almaya niyetliydim sonunda kavuştuk kendisiyle
The Balm Staniac (28 TL) Bu ürünü ilk gördüğüm zamandan beri alıp almama konusunda kararsızdım. Bloglarda dudaktaki duruşunu bir kaç kez görünce hadi hadi nazlanma al dedim kendime:D İyikide almışım. Tek kelimeyle muhteşem bir ürün. Daha sonra ayrıntılı şekilde yazacağım için şimdiden birşey söylemiyim :)
The Balm Time Balm Concealer (30 TL)  L'oreal Infallible Concealer ve bu ürün arasında çok gidip geldim. Son dakikada Infallible Concealer sepetten çıkarılıp yerine bu ürün sepete atıldı :) 



İşte benim anneler günü indiriminden aldıklarım bukadar. Sizler neler aldınız naptınız merak içindeyim :)


Google + 


Botanikshop.com sponsorluğundaki çekilişime katılmak için tık tık

25 yorum:

  1. Hiçbirşey alamadım,parasızdım da zaten ihtiyacım olan birşey de yok artık :D :( Güle güle kullan yavrum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim kuzu ♥
      İhtiyacın yoksa boşver almadığın iyi olmuş canım

      Sil
  2. gratiste indirim bugün de devam ediyor muydu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook sayfasında sadece dün için geçerli olacağı yazılıydı. Gratis çalışanlarıda dün aynı şeyi söyledi. Eğer bir değişiklik yapmadılarsa bugün indirim devam etmiyor canım

      Sil
  3. Ohh ne güzel şeyler almışsın güle güle kullan canım :)
    Mervecim bir ara bana blog başlığı nasıl yapılır öğretir misin??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim kuzu :)
      Canımın içi ben blog başlığını photoshop da kafama göre kesip biçip yapıyorum. Belli bir sırası yok benim yapışımın. Ama başlık için özel programlarda varmış sanırım. Tuğçe hatun(makyaj güncem) söylemişti bir keresinde. Sen istersen o programı Tuğçeye bir sor bakalım

      Sil
    2. Tamam canım sorarım sağol :)

      Sil
    3. Programı beceremezsen facebooktan yazarsın canım photoshop da yaparız sanada bişeyler :)

      Sil
  4. gratiste indirim sadece cilt bakımda vardı bu gün the balm ve diğer ürünler dün müş indirim bitmiş ii günler de kullan aldıklarını..

    YanıtlaSil
  5. güzel günlerde kullan tatlım, ben üşendim watsonsa gitmeye,rımmel markalı ürünlerde yarı fiyatınamıydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu sabah gittim in cin top oynuyordu. Rahat rahat dolaştım :)
      Rimmelde %50 indirimdeydi ama indirimleri dün bitirmişler. Bugün birtek Alix Avien de vardı %50 indirim. Facebook sayfasında 11-12-13 mayıs yazıyordu halbuki. Görevliye niye erken bitirdiniz diye sorduğumda çok yoğun bir ilgi oldu yığılma oldu vs gibi saçma sapan şeyler söyledi. Kısacası Capitol Watsons'da bugün durum böyleydi.Diğerlerindede erkenmi bitirdiler hiç bir fikrim yok kuzum

      Sil
  6. ooh gule gule kullan canım
    hepsi süper balmlar daha süper :)
    staniacların turuncusunu ankaradayken alsam mı almasam mı dedim ama indirim yoktu ben gittiğimde..
    time balm kapatıcıdan umarım memnun kalırsın son zamanlarda cok kurutuyor benim göz çevremi ya da nereye sürersem :( cok hafif geçmek gerekiyor aklında bulunsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canııım :)
      The balm'da olacak ilk indirimde diğer staniaclarada el atmayı düşünüyorum. Gerçekten çok güzel bir ürün. İndirim olduğunda mutlaka gidip bir tane al derim :)
      Kapatıcı hakkında uyardığın iyi oldu canım. Makyaj öncesinde göz çevremi nemlendirmeyi bazen unutuyorum. Bu ürünü kullanmadan önce mutlaka nemlendiripte uygulayacağım :)

      Sil
  7. Deborah pudradan ve sebamed göz kreminden çok memnunum umarım sen de memnun kalırsın :) Hepsii çok çokk güzel görünüyor hepsini güle güle kullan canımm. Gratis yaşadığım şehirlerde yok diye deliriyorum yaa cidden çok şanslısınızz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sebamed krem aslında yaşıma çok uygun bir ürün değil ama göz altlarımda ince cici cici çizgiler var. Belki onlara bir faydası olur ümidiyle aldım :)) Umarım bende senin kadar memnun kalırım canım :)
      Gratis en olmadık yerlere şube açıyor yahu. Sizin oralara gelmeside yakındır :)

      Sil
  8. Ay bayılıyorum şu tuhaf tuhaf ambalajlı balmlara. Gerçi balmların hepsine hastayım ya. :)) Harika bir alışveriş Asweng güle güle kullan.;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canıım :)
      The Balm ürünleri sırf ambalajı için bile alınası yahu ♥ :)

      Sil
  9. şekerim güle güle kullan.... bayağı karlı bir alışveriş olmuş seninki ben geç kaldım biraz!! ama ANN YVETT'in çok istediğim bir seti vardı onu aldım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Sende aldıklarını güle güle kullan :)

      Sil
  10. Güle güle kullan hepsini:) The balm'dan aldıklarının hepsinden ben de aldım:) Hatta linki de http://alisverisdellysi.blogspot.com/2012/05/gratis-anneler-gunu-indiriminden.html .

    Ben de Time balm kapatıcının lightını aldım ama emin olamadım, cilt tonun MAC'te neye tekabül ediyor acaba:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende aldıklarını güle güle kullan canım :) Bendekide light rengi. Bunun bir açığı çok açık geldi bana. Aslında buda mini minnacık koyu gibi ama sürünce çok güzel bütünleşiyor. Mac in fondöten-pudra-kapatıcı ürünlerini kullanmadığım için cilt tonum mac de neye tekabül ediyor hiç bilmiyorum canım

      Sil
  11. Tabi sendekini light olarak gördüm ama emin değilim:)

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullan canım, çok güzel şeyler almışsın. Keşke be nde Alix Avienden bişiler alsaydım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)
      Pudrayı bugün kullandım ve keşke 2 tane daha alıp stoklasaydım diyorum. Sen anla artık nasıl beğendiğimi :)

      Sil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...