25 Şubat 2012 Cumartesi

Watsons Yeşil Çay Özlü Antioksidan Etkili Maske

Merhaba :)
Bir kaç izleyicim bu ürün hakkındaki yorumlarımı bekliyordu. Sonunda kendisinden bahsetmenin zamanı geldii :)


 Bu maskeyi uzun zamandır kullanıyorum ve daha önce yazmış olduğum bitenler yazımdada çok sevdiğimi belirtmiştim. Bittikçe tekrar tekrar alacağım bir üründür kendisi. Ben deneme boyunu alıyorum. Çünkü haftada iki kere kullanıyorum ve çok az bir miktar tüm yüzüme yetiyor. Bu ufacık boy bile çok uzun süre gidiyor. O yüzden büyük boyunu almaya gerek duymuyorum. 
Bu maskenin en güzel özelliği kullandıktan sonra cildi pamuk gibi yumuşacık yapıyor olması. Sırf bu yüzden bile kullanılası bir ürün. Kullanım sonrasında cildiniz mat bir görünüme kavuşuyor ve  cildinizin derinlemesine temizlendiğini bariz bir şekilde hissediyorsunuz. Gıcır gıcır denir ya heh aynı öyle işte :D Aynı zamanda cildi fazlasıyla nemlendirdiğini söyleyebilirim. Cildim karma ve çene bölgemin aşırı şekilde kuru olduğunu daha önce bir kaç kez belirtmiştim. Bazı dönemlerde bu kuruluk kuru ötesi acayip bir hal alıyor. İşte o zamanlarda bu maske imdadıma yetişiyor. Cildimdeki kuruluğu anında yok ediyor ve çok güzel nemlendiriyor. 
Bu maskeyi ben haftada iki kez kullanıyorum ve cildimde  10 - 15 dakika beklettikten sonra ılık suyla yüzümü yıkıyorum.  Siyah nokta - sivilce - gözenek konusunda herhangi bir etkisi yok. Zaten öle bir iddasıda yok maskenin :)  Benim cildimde herhangi bir kızarıklığa sivilcelenmeyede sebep olmadı. Dediğim gibi bittikçe alacağım ayıla bayıla kullandığım bir maskedir kendileri. Deneme boyu 30g ve fiyatı 3TL civarında. Watsons mağazalarından satın alabilirsiniz.
Eğer cildim yumuşacık olsun aynı zamanda derinlemesine temizlensin diyorsanız bu maskeden mutlaka edinin derim :) 

İçerik


Watsons ürün hakkında ne demiş bakalım


3 yorum:



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...