23 Şubat 2012 Perşembe

L'Oréal True Match Fondöten


Merhaba :)
10 gün önce elime geçen bu üründen artık sizlerede bahsetmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Fondöten hakkında net yorumlarda bulunmak için 10 gün boyunca neredeyse hergün kullandım. 
 Bu ürünü kullanmaya başlamadan önce yine Loreal'in bir fondötenini kullanıyordum. Neydi o hatırlamak için tık tık :) İkisi arasında bir seçim yapmam gerekseydi kesinlikle True Match'i seçerdim. Diğer fondötenin papucunu çoktan dama attım bile :D Bana gönderilen renk N4 Beige. Ürünü görür görmez ben bunu sürersem zenci gibi dolaşırım herhalde diye düşünmüştüm. Çünkü şişedeki duruşu oldukça koyu gözüküyor. Fakat ürünü kullandığım zaman okadarda bariz bir renk farkı olmadı benim için. Çünkü bu ürün sürüldükten birkaç dakika sonra ciltle bütünleşip adeta fondöten yokmuş gibi doğal bir görüntü oluşturuyor. True Match'i kullanmaya başlamadan önce bu özelliğini duymuştum ve açıkçası abartıldığını düşünmüştüm. Uygulayıp gördükten sonra abartılmadığına şahit oldum. True Match fondötende tam renginizi bulursanız sonucun mükemmel olacağını düşünüyorum.

Karma ve yağlı cilde sahip olanlar bir fondötenden parlama-yağlanma yapmamasını beklerler. En azından ben bunu bekliyorum. Bugüne kadarda beni bu konuda tam olarak tatmin edecek bir fondöten bulamadım.  Taaa ki True Match ile tanışana kadar.
Ürün oldukça akışkan ve pudralaşan bir yapıda. Uygulandıktan sonra mat - kuru bir görüntü oluşuyor ve gün içinde kesinlikle parlama yağlanma yapmıyor. Ben dışarıdayken gün içerisinde makyajımı genelde 2 - 3 kez pudra ile tazeleme ihtiyacı hissederim. Fakat bu fondöten parlamaya ve yağlanmaya sebep olmadığı için gün içerisinde makyajımı pudra ile tazelemeye ihtiyaç duymuyorum. Bu yüzden True Match karma ve yağlı ciltler için tavsiye edilebilir bir ürün.  

Kapatıcılığıda benim için oldukça başarılı diyebilirim. Kullandığım bir diğer Loreal ürünü infallible fondöten ile kıyaslayacak olursam infallible kapatıcılık açısından bir tık önde diyebilirim. Fakat True Match'in kapatıcılığı sizin için yeterli değilse 2-3 kat uygulayarak kapatıcılığını arttırabilirsiniz. 2-3 kat uygulandığındada gayet doğal durduğunu kat kat sürülmüş bir görüntü oluşturmadığını söyleyebilirim. Ürünün aynı zamanda Spf 17 güneşten koruma özelliğide var. Daha ne olsun :)

Ürün gördüğünüz gibi cam şişede ve pompalı bir ambalaja sahip. Akışkan yapısından dolayı 1 pompası tüm yüzünüze yetiyor. Bu sebeple uzun süre kullanılabilir diye düşünüyorum. Ürün 30 ml ve fiyatı 49,90 TL.  Şu sıralar Watsons ve Gratis mağazalarında Loreal standlarında %30 indirim var. Bence bu indirimi kaçırmayın ve True Match fondötene bir şans verin derim ben :)



İçerik



 Loreal bu ürün için nedemiş bakalım






  • CİLT TONU İLE MÜKEMMEL UYUM

Her kadının cildi farklı renk tonlarından oluşan
bir mozaiktir. L’Oréal Paris laboratuvarları uzun
araştırmalar sonucunda her kadının cilt tonu ile
mükemmel uyum sağlayan formülü geliştirdi.
 
  • DOĞAL GÖRÜNÜM

Doğal cilt tonuna uyum sağlayan özel renk pigmentleri
sayesinde maske etkisi yaratmadan cildinizin doğal
görünümünü mükemmelleştirir.

  • NEMLENDİRME
 
Gliserin ve glikol içeren nemlendirici formülü sayesinde
cildi gün boyu nemlendirir ve taze bir görünüm sağlar







Ürün Loreal Türkiye tarafından tanıtım amaçlı gönderilmiştir. Görüşlerim tamamen objektiftir.

6 yorum:

  1. Guzelmis cidden :) gule gule kullan cnm

    http://kozmoguzellik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel genellikle loreal fondöteni.bendede var.ara sıra markafoni,limango,trendyol gibi sitelerdede indirimli oluyor

    YanıtlaSil
  3. Canim bende Lumi Magique kullaniyorum bu aralar, cok begeniyorum, türkiyeye gelirse mutlaka denemelisin ; )

    YanıtlaSil
  4. Lumi magiuque gratisten aldım bugn anneler gününe özel indirimli 20 liraya.Harika gerçekten

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...