12 Ocak 2012 Perşembe

Oriflame Üzüm Özlü Anti-oksidan Köpüren Temizleyici

Merhaba :)
Kullandığım Avon ve Oriflame ürünlerini tanıtmamı isteyen bir kaç izleyicim bir süre önce mail atmıştı. Bende isteklerine kulak verip dün itibariyle bu iki markanın elimde olan ürünlerini tanıtmaya başladım. Önümüzdeki bir kaç gün boyunca bir kaç ürün daha tanıtcağım. İstek yapan yavruşlar umarım hoşunuza gider :)

Bu ürünle Tanyeli sayesinde tanıştım ve kendisi sürekli alacağım ürünler arasına çoktan girdi bile. Daha önce Niveanın bir yüz temizleme jelini kullanıyordum fakat kendisinden okadar nefret ettimki bunu kelimelere dökemiyorum bile :) Bu jelle bildiğiniz aşk yaşıyorum evet :)
Kendisi çok çok hafif bir yapıda ve muhteşem ötesi bir kokuya sahip. Koklayıpta beğenmeyen olacağına ihtimal dahi vermiyorum. Ürünün ambalajıda gördüğünüz gibi çok güzel. Üzerindeki etikette yer alan üzümler sizcede çok güzel gözükmüyor mu? :)
Oriflame ın sitesinde normal ve karmaya dönük ciltler için olduğu yazıyor. Benim cildim karma ve bende herhangi bir yağlanma- parlama - kuruma -sivilcelenme yapmadı. 
Cilt makyajımı temizleme sütüyle temizledikten sonra bu jelle kendimden geçiyorum ve yüzümde en ufak bir makyaj kalıntısı dahi kalmıyor. Derinlemesine temizlediğini söyleyebilirim.
Çok çok hafif yapıda olduğu içinde kullanım sırasında hiç bir ağırlık hissetmiyorsunuz.  Yoğun yapılı yüz temizleyicilerini hiç sevmiyorum. Niveayı kullanırken kendisiyle resmen cebelleşiyordum. 
Kısacası canlarım ben bu ürüne bayım bayım bayılıyorum. Merak edenleriniz denemekte tereddüt edenleriniz varsa bence bir şans vermenizde fayda var. Fiyatı şuanda Oriflame ın sitesinde 13,90 TL olarak gözüküyor. Fakat zaman zaman indirime girdiği oluyor. 
Oriflame duy sesimi bu ürüne 2 al 1 öde 3 al hiç ödeme %50 indirim falan yapta stoklıyım tamammı :D


İçerik bilgisi

AQUA, SODIUM C12-15 PARETH SULFATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, OLETH-20, PHENOXYETHANOL, PARFUM, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, CITRIC ACID, PROPYLPARABEN, SALIX NIGRA, ETHYLPARABEN, VITIS VINIFERA, SODIUM C8-16 ISOALKYLSUCCINYL LACTOGLOBULIN SULFONATE, LACTIC ACID, CI 16035, CI 17200, CI 42090

Oriflame bu ürün için ne demiş bakalım

Organik üzüm çekirdeği özlü köpüren temizleyici, ciltteki birikimleri nazikçe yıkayarak arındırır ve cildi serbest radikallere karşı korumaya yardımcı olur. Normal ve karmaya dönük ciltler için uygundur. 150  ml.

3 yorum:

  1. Ben Oriflame'nin bazı ürünlerini çok seviyorum. Ambalajı çok güzel gerçekten..
    Biodermam bitince deneyebilirim, fiyatı da çok uygunmuş..

    YanıtlaSil
  2. üzüm özlü olması çok güzel zaten üzüm çekirdeğinin faydaları biliniyor bunu cilde taşımaları çok güzel olmuş canım:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. bende son zamanlarda deniyorum oriflame ürünlerini şimdiye kadar alıpta pişman olduğum ürün olmadı oysa avonda sürekli pişman oluyordum:(

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...