29 Ocak 2012 Pazar

Neutrogena Radiance Boost Göz Çevresi Bakım Kremi

Merhaba :)
Bu kremi aldığımdan beri neredeyse hergün kullanıyorumve artık sizlerede bahsetmenin zamanı geldi :)
Benim göz altlarımda çok aşırı bir morluk yok. Uyku ve beslenme durumuna göre bariz bir şekilde değişiklik gösterebiliyor. Bu krem göz çevresini  1 hafta içerisinde canlandırdığını morlukları azalttığını söylüyor. Dediğini çok azda olsa yaptığını söyleyebilirim.Şişliği alma konusunda çok çok çok başarılı. Sabah kalktığım zaman balon göz olarak uyanan biriyim ve bu konuda beni fazlasıyla tatmin ediyor. Çizgilerde herhangi bir azalma yaptığını söyleyemem. Belki çok uzun süre kullanınca böyle bir etkisi olabilir. Bilemiyorum. Göz çevresi kuru ötesi bir bayan olarak bu kremi nemlendirme konusundada fazlasıyla başarılı bulduğumuda söylemeden geçemeyeceğim.  Ürünün yapısı oldukça hafif ve kolayca uygulayabiliyorsunuz. Cilt tarafından kısa sürede emiliyor ve makyaj altınada kullanılabiliyor. Ben makyajıma başlamadan 15 20 dk kadar önce sürüyorum.
Yeni bir ürün denemeye karar vermezsem bu kremi tekrar alırım diye düşünüyorum. Ürün 14 gr ve yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 18-20 TL arasında.





11 yorum:

  1. sanırım 2 yıl önce kullandım ve gözaltlarımı mahvetti benim,nem vermediği gibi resmen koyu renge dönüştü zor toparladım canım.sende böyle olmaması çok iyi olmuş çünkü zor toparlanıyor...

    YanıtlaSil
  2. @özge aaa gerçektenmi :( Bende bloglarda araştırıp almaya karar vermiştim. Sendeki gibi etki gören okumamıştım. Etkisi kişiden kişiye ciddi şekilde farklılık gösteriyormuş demekki. Sen şuan ne kullanıyorsun canım?

    YanıtlaSil
  3. ben de şu an bunu kullanıyorum ve göz altı oldukça mor biri olarak hiçbir işe yaramadığı gibi nemlendirme konusunda da çok kötü, kapatıcı sürerken eski kremimle arasındaki dağlar kadar farkı anlıyorum

    YanıtlaSil
  4. bu ürünü bende kullanmıştım fakat pek bir yararını göremedim sadece nemlendirdi benim göz altlarımı, şimdi niveanın göz kremini kullanıyorum ama ondan da memnun deilim bir türlü kafama göre bir göz kremi bulamadım :(

    bu arada bende beklerim bloguma :)

    http://not-sassy-but-classy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Kendimi uzaylı gibi hissettim şuan :D Halbüki araştırıp almıştım hiç böle şeler okumamıştım yahu. Böle olumsuz yorum okuyunca etkileniveriyorum hemen :D Buz gibi soğumam yakındır bu kremden cıxcıx:D

    YanıtlaSil
  6. aaa ben de bunu alacaktım bugun watsonstan ama orda çalışan cici bir bayan bana bunu önermedi pure beauty nin nar özlü kırmızı bir göz altı kremi var onu al mutlka dedi,kendisi de kullanıyorumuş.eee benm de kore üretimi kozmetiklere zaafım var hemencecik aldım:)içeriği ve vaat ettikleri gayet tatmin edici.bugun kullandım ilk defa.ilerleyen günlerde düşüncem tamamen netleşince blogumda paylaşıcam bu ürünle ilgili yorumlarımı;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ben bu urunu yaklasık 1 aydır arıyorum ama bulamadım piyasadan kaldırıldugını düüşünmeye baslamıstım. siz hangi watsonsta buldunuz acaba?

      Sil
  7. ben de nemlendirme açısından yeterli bulmuştum aydınlatma yapmadı ama nemlendirmesi güzel fiyatı uygun daha iyisi şamda kayısı:)

    YanıtlaSil
  8. canım ben bu ara nuxe kullanıyorum 6 saat nemi tutma özelliği var çok çok başarılı...

    YanıtlaSil
  9. @özge ayy merak ettim onu bak şimdi. Sanırım yazısını henüz yazmadın yada ben bakar kör göremedim blogunda:D Yazmadıysan merakla bekliyorum bilesiin :)

    YanıtlaSil
  10. canım nasıL bu kRem tekrAr kullandınMI çizgileRe fayda ettimi ?

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...