26 Ocak 2012 Perşembe

Neutrogena El Ve Tırnak Bakım Kremi

Merhaba:)
Bu kremi Aralık başında almıştım ve hergün ayıla bayıla kullanıyorum :) Yapısı hafif ve sürdükten sonra cilt tarafından çok çabuk emildiği gibi yapış yapış yağlı bir histe bırakmıyor. Bana bu kremi biri tavsiye etmişti ve tavsiye ederkende tırnaklarını bu krem sayesinde uzattığını söylemişti. Bende hemen atlayıp gittim aldım:D Tırnakları vaad ettiği gibi fazlasıyla güçlendirdiği doğru. Günün ojesi bölümünde tırnaklarımın son hali malum.  Normalde benim tırnaklarım o boyutta çok uzun süre dayanmazlar. Fazlasıyla sakar olduğum için oraya buraya çarpıp kırarım. Cam açarken bile tırnak kırmışlığım vardır yani :D Fakat bu krem tırnaklarımı mucizevi bir şekilde güçlendirdi. Tırnaklarımı hergün çat çut oraya buraya çarpmama rapmen herhangi bir kırılma olmuyor.  Aman nazar değmesiiin :D 
Tırnak dışında elleride çok güzel nemlendiriyor. Cilt tarafından hemen emiliyor fakat bir iki saat sonra el üzerinden yok olmuyor. Yok olmayışı varlığını hissediyorsunuz yapış yapış geziyorsunuz anlamına gelmiyor tabiki :)
Ben ojelerimi sildikten sonra ellerimi güzelce yıkıyorum. Ardından menekşe yağı + bu kremle tırnaklarıma güzelce masaj yapıyorum. Tırnaklarım kremi tamamen emdikten sonrada ojelerimi sürüyorum. Bu rutinim hergün bu şekilde devam ediyor. Elimdeki krem bitmek üzere ve ben bu kremi bittikçe alıp kullanmayı düşünüyorum. Denemediyseniz şiddetle tavsiye ederim

Ürün 75 ml ve fiyatı 9,90TL

 İçerik

Neutrogena bu ürün için ne demiş bakalım


Neutrogena Norveç Formülü El ve Tırnak Bakım Kremi Pro-vitamin B-5 ile birleşen Norveç formülü ile eller ve tırnaklar için mükemmel bakım sağlıyor. Tırnakları güçlendirir ve tırnak etlerini yumuşatmaya yardımcı olur. Tırnaklar günden güne daha sağlıklı ve eller daha güzel görünür. Yağsız yapısı ile kolayca emilir.

12 yorum:

  1. bende severek kullanıyordum ama ikinciye aldığımda yanlış ürünü almışım (bu elimdeki daha yaglı ve kalın bir tabaka halinde kalıyor yani emilmiyor)hatırlattığın için teşekkürler....

    YanıtlaSil
  2. ben bu kadarına yuh diyorum arkadaş :D
    ben de bugün el ve tırnak kremi tanıttım sayılır :))
    Bu ürünü kullanmadım ama kullanmak istiyorum. Şu sıra Avon care kullanıyorum ondan da memnunum :)
    Ayrıca sakarlık konusunda da yalnız değilsin bebeğim ben de aynıyım :D

    YanıtlaSil
  3. @ojesandığı valla yarın koyacağım manikürde senle denk gelirse kapar giderim blogu arkadaş :p :D:D:
    yerim kadın seni:D

    YanıtlaSil
  4. neutrogena candır el kremi vücut kremi için hiç farklı arayışlara girmiyorum

    YanıtlaSil
  5. Neutrogena el kremleri memnun kaldigim tek el kremi oldu. Yillar once almistim ama nedense hep ''daha iyisini'' bulurum diye almadim, sanirim tekrar kullanmaya devam ederim aynen dedin gibi yapis yapis birakmiyor digerleri gibi=)))

    YanıtlaSil
  6. Elimize sürdüğümüz kremin tırnağımıza da faydalı olacağını ilk kez duyuyorum!!!!Benim tırnaklarımda sürekli kırılır, ama zaten krem üstünde el ve tırnak kremi yazıyor???Ben neutrugena nın başka bir kremini kullanmıştım, yahu böyle bir ayrıntıyı nasıl atlamışım kendime kızdım, sağol tatlım, bunu kesinlikle alacağım:)

    YanıtlaSil
  7. @hatice Ben bu kremi kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum. Ancak birisi şiddetle başka bir şey tavsiye ederse deneyebilirim :D Okadar sevdim yani bunu:))

    @lamevedore Açıkçası bende ilk görünce bir faydası olacağınıdüşünmemiştim ama tavsiye edilince atladım hemen :D İyikide atlamışımdiyorum :))

    @kozmetikdeneyimleri Bu kremin güzelliğini görünce diğer ürünlerinide mutlaka denemeliyim diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Geçenlerde bu kremi tam alıyordum ki içinde paraben olduğunu görünce vaz geçtim ama hala aklımda. Bilmiyorum ne yapsam :)

    YanıtlaSil
  9. @gözde sanırım ben o konuya çok çok takılanlardan değilim :) Bence alıp denemelisin çünkü tırnaklarımda bariz şekilde bir güçlenme söz konusu. Benim sürekli alacağım bir kremdir bundan sonra :)

    YanıtlaSil
  10. Benimde tırnaklarım güçlü değil çabuk kırılır.Önerdiğin krem ve yağı denicem çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım. Faydasını göreceğinden emin ol :)

      Sil
  11. aynen benımde oyle kalyon kullanıyorum ama cok ıyı geldı derken nazarmıdır nedır ıkı tane tırnagım kırıldı:'( bu yoğunmu yoksa su gibimi surerken su gıbı olanları sevmıyorum ben akışkann oluyorlar ıcerındede ılk basda agua yazıyor çokmu sıvı ???

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...