4 Ocak 2012 Çarşamba

Max Factor Creme Puff Pudra



Merhaba :)

Bu pudrayı alalı 3 hafta kadar oldu ve artık kendisinden bahsetmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Max Factor Creme Puff bir çok kişinin memnun olduğu bir pudra. Fakat gel gelelim ben o kesimin içine giremedim. Bunun tek sebebi ise kokusu. Çok yoğun parfümlü bir kokusu var. Ben bu tarz kokuları kozmetik ürünlerinde severim fakat bunun kokusu cidden çok fazla. Beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Kötü bir kokusu yok hatta çok güzel koktuğuda söylenebilir fakat sürerken ben çok rahatsız oluyorum. Kokusuz olsaymış sürekli alacağım bir pudra olabilirmiş kendisi. 
Bak creme puff bak canım bak cicim sorun sende değil tamamen bende :D
Yüzdeki duruşu oldukça güzel kapatıcı özelliğide yüksek. Sorunlu bir cildiniz varsa bu pudra sizin için uygun olabilecek cinsten. Karma bir cildim olmasına rağmen bende herhangi bir yağlanma parlama yapmadı. Bu özelliğinden dolayı yağlı - karma ciltler için oldukça uygun.
Eğer kozmetik ürünlerinde parfüm kokusuna tahammül edemiyorsanız bu pudrayı mağazada denemeden sakın olaki internetten falan almayın. 
Bendeki rengi 41 numara. Watsonsdaki bayana bu renk bana koyu koyu koyuuu dememe rağmen hayır bu size tam uygun vs bir sürü bişeyler söyleyerek beni ikna etti. Malesefki eve gelip denediğimde haklı olduğumu anladım :( Bu ürünü kokusundan dolayı bir daha almayacağımdan eminim.. 

Renk seçenekleri 

İçerik


Max Factor ürün için ne demiş?

Creme Puff ,Pudra +Fondöten 2si bir arada


Yüksek kapatma özellikli bir pudralı fondötendir. Gün boyu mat ve profesyonel bir görünüm verir.
-Normal, kuru, karma ve yağlı ciltler için uygundur.
-Mat bir görünüme sahiptir.
-Nemlendirici ya da fondöten üzerine kullanılabileceği gibi, hepsi bir arada fondöten olarak da kullanılabilir.
-Ciltle uyumluluğu kanıtlanmıştır.

Translucent tonu saydam pudra olarak kullanılabilir.

12 yorum:

  1. ben uzun süre translucent olanını kullandım unide. 41'den de birkaç tane bitirmişimdir.
    ama karşılaştırma yapmam gerekırse inglot amc ye cok benzer, kokusu dışında :)
    çok toz toz olur ve çok çabuk dıbı gorunur :)
    en guzel kendı sungerı ya da kabuki fırcayla surulur :)ama aksam , uygulandıktan saatler sonra bıle hos gorunuyor :)

    YanıtlaSil
  2. Vivam ben yıllar yılı creme puff 41 numara kullandım,çoook severim kendisini:))41 no benim cildime tam uygun demekki sen bayağı açık tenlisin, olsun yinede boşuna almış sayılmassın madem koyu geldi yazları bronzlaşınca sürersin, hem yazın insan sıcaktan daha çok terliyor bunla bol bol matiffying effect sağlar düşmanları çatlatırsın:))

    YanıtlaSil
  3. Canımmmmm ben seni Viva sandımmmm:)))Çok pardon yaaaaa:((

    YanıtlaSil
  4. lame ve dore ; benzer urunler kullanmsız hep, hatta numarasına kadar aynı :p

    YanıtlaSil
  5. @gamze Evet biraz toz toz oluyor ama inglot ysm pudraya göre sanki dahaaz gibi geldi bana. Dibide çabuk görünüyor evet. Alalı neredeyse 3 hafta oldu ve hergün kullanmadığım halde ortası çukur oldu bile :)

    @lame ve dore huehue şaşkınım benim ya :) Olsun canım önemli değil :)
    Evet canım benim rengim açıktır. Fırçayla belli belirsiz sürünce çok bariz bir fark olmuyor allahtan. Ama süngerle sürünce 2-3 ton koyu oluyorum :)))

    YanıtlaSil
  6. Gamze evet canım zevklerimiz aynı:))

    Aswang'cım bir fikir daha geldi aklıma, bunla madem koyu geldi,yüz kontörü de yapabilirsin, yanak yanlarına falan yapılıyor,ciltte küçük göstermek istediğin her yere yapabilirsin, ben daha makyajda o derece kendimi update edemedim zaten yüzüm kaşık kadar:))ama aklıma gelmişken yazayım dedim:))

    YanıtlaSil
  7. @lame ve dore evet bu benimde aklımageldi ama henüz o şekilde denemedim. Denemek lazım :)))

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler paylaşım için cnm,denemek lazım;) hoş gibi duruyor.kapatıcılıkta iyi demişsin.alınmalı;)

    modaliza.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Bu pudra icin kimin yorumunu okuduysam kapaticiligi cok iyi diyor fakat bana gore yapisi cok hafif ve translaran bendede 41numara var ama surdugumde herhangi bi degisiklik yasamiyorum kendi sungeri ile surdum sadece bir kere kullandin ve duruyor kenarda bir kez daha hoz aticam bu urune bende bu kadar transparan durmasi neyden kaynaklaniyor olabilir?

    YanıtlaSil
  10. Bu pudra icin kimin yorumunu okuduysam kapaticiligi cok iyi diyor fakat bana gore yapisi cok hafif ve translaran bendede 41numara var ama surdugumde herhangi bi degisiklik yasamiyorum kendi sungeri ile surdum sadece bir kere kullandin ve duruyor kenarda bir kez daha hoz aticam bu urune bende bu kadar transparan durmasi neyden kaynaklaniyor olabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öncelikle geç cevabım için kusura bakma. Uzun zamandır blogumla ilgilenemiyorum. O yüzden anca fırsat buldumda yazıyorum :)
      Bu pudranın 05 numarasının kapatıcı özelliği yok diye biliyorum. Transparan yapıda ve fondöteni sabitlemek için kullanılabilir. Bendekide 41 numara. Seninkinin 41 numara olduğundan eminmisin? 05 numara olmasın sakın canım

      Sil
  11. Çok yerde övüldüğünü gördüm bu ürününün. Bugün de baktım Watsonsta indirimi var aldım. 41numarayı verdi kadın ya koyu dedim ben açık tenliyim yok siz uyar dedi. İyi dedim oldu da. Neyse. Alırken ürün içerikleri üzerinde bant vardı bakamadım. Ama aldıktan sonra gördüm ki bi dünya paraben ve talc var. Üzüldüm açıkcası. Paraben ayrı can sıkıcı talc desen gözenek tıkıyor zaten en büyük belam o.
    Sanırım bir daha almam.
    :/

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...