27 Ocak 2012 Cuma

LuxyBox - Ocak Kutusu

Merhaba :)
LuxyBox'ım bu akşam üzeri elime geçti ve sizler için hemen fotoğrafladım :)
Ocak kutusu için seçilen 10 bloggerdan biri olduğum için pek mutluyum :) Buradan LuxyBox'a ve Tuğba hanıma tekrardan teşekkür ederim

Bu ayki kutuları sevgililer günü temalıydı ve içinden çıkan çikolataya bayıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim :) İnsan etine buduna dolgun olunca abur cubur diyince akan sular duruyor :p :D

Kutu yine geçen ayki gibi 2 kat kutu içerisinde sapasağlam bir şekilde elime ulaştı. Pembe karton kutuyu değerlendireceğimi söylememe gerek yok sanırım :) Geçen ayın kutusuna takma kirpiklerimi koydum. Bakalım bu seferkine ne koyacağım :)

 Fotoğrafları yeni sekmede açarak kocaman kocaman görebilirsiniz :)
Eveeet gelelim ürünlerin fotoğraflarına. Fotoğrafları daha ayrıntılı şekilde görmek isterseniz yeni sekmede açarak kocaman kocaman görebilirsiniz :)

 Fotoğrafları yeni sekmede açarak kocaman kocaman görebilirsiniz :)


Bu ayki kutuyu ben çok beğendim. Nail Trick dışında diğer markaları daha önce denememiştim. Denemek adına güzel bir fırsat oldu. 
İçerisinden çıkan oje Nail Trick'in merak ettiğim renkleri arasındaydı. Tuğba hanım bana mail attığında hangi renk oje istediğimi sormuştu. Hangi marka oje göndereceklerini bilemediğim için renk seçimini kendisine bırakmıştım. Tuğba hanım nokta atışı yapmış resmen :)
Duş jelinin kokusuda bir harika.Keşke daha büyük boy olsaymış diye iç geçirdim resmen.
Bu kutu içerisinde amacına uygun olarak kullanamayacağım tek ürün banyo tuzu. Bizim evimizde küvet yerine malesefki duşa kabin var. Ayaklarım için kullanıcam bunu hıh:D
Rosactive ürün grubundan bana gelen ürün ise hydro couperose cream. Çok hassas ciltler için özel krem diye bir açıklaması var.
Alterna hemp organics saç şekillendirme losyonu. Elimde şu sıralar fazlasıyla saç bakım ürünü var. Bunu kardeşime vermeyi düşünüyorum.
DR. Baumann ürün grubundan bana gelen ürün make up. Ne olduğunu tam olarak anlayamadığım bir üründür kendisi. Ürünler hakkında bilgilerin yer aldığı kartta bu ürünün ismi yazmıyor. Yada ben bakar kör bakıyorumda göremiyorum :) Ürünü elim üzerinde denedim ve kapatıcı özelliği olan krem yapıda bir ürün. Renkli nemlendirici gibide denebilir. İnternette neymiş diye biraz araştırdım ama yinede tam olarak ne oldugunu öğrenemedim. Bir kaç renk seçeneği mevcut. Bana gelen renk en açık rengi. Tuğba hanıma ürün hakkında bilgi vermesi için bir mail attım. Cevap geldiği zaman tam olarak ne olduğunu öğrenicem :)
2 kutudur oje dışında renkli kozmetik ürünü yok diyenleri duyar gibiyim :) Tuğba hanım bu konu üzerinde çalıştıklarından bahsetmişti. İlerki kutularda rujdu rimeldi görebiliriz diye düşünüyorum :)

Kutunun içinden birde 160 TL değerindeki Bioneme Bakım  kuponu çıktı 




Abone olurken güzellik profili oluşturuluyormu bilemiyorum ama kutuyu abone olarak satın alıp yazısını yazan başka bir blogger oluşturulmadığından bahsetmiş. Bence LuxyBox'ın tek kötü yanı bu olsa gerek. Bu konu hakkındada bir şeyler yapmaları gerektiğini düşünüyorum. 



Kutudan çıkan çikolatamız:) 


LuxyBox'ın web sitesinden  aylık 19 TL karşılığında abone olarak sizde her ay farklı içerikli bir kutuya sahip olabilirsiniz.
Abone olmak için tık tık...

Ayrıca LuxyBox'ı buradan   ve buradanda takip edebilirsiniz..

4 yorum:

  1. ojenin postunu bekliyorum canımcım hepsini güle güle kullan :))
    çikolatanı her ne kadar özendirerek yemiş olsan da sana kızmıyorum :D

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel ürünler göndermişler.Başka bir blogda gördüm kırmızı nail trick göndermişlerdi,tam sevgililer günü paketiydi.Nail trick çok güzel bir ürün ,çikolata koymaları da harika :)

    YanıtlaSil
  3. Hahahaaa kızım öyle bir anlatmışın kiii bence sen en çok çukuya sevinmişin kutudan çıkanlar içinde :P :)))) Afiyet olaaa :D Geçen ay da ben o şanslı bloggerlar arasındaydım hihihii ..

    YanıtlaSil
  4. @ojesandığı yakında ojenin postu gelicek yavruşum:D

    @süslü ve pembe dünyam Bende nail trickin bordeaux isimli rengi vardı. Hatta blogda yazısımevcut. O rengini çok begenmiştim ama bu rengi daha bir başka beğendim. Yakında videolu yazısını yazacağım :)

    @junkhead hahaaaayt şişkoluk işte böyle birşey anacım :D

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...