7 Ocak 2012 Cumartesi

Bitirdiğim ürünler #3

Merhaba,
Bir önceki bitirdiğim ürünler yazısını 16 Kasım'da yazmışım. Baya olmuş yahu :) Aslında bu yazıyı Aralık ortasında yazıcaktım ama bir türlü fırsat olmadı. :)

Ozamandan beri neler bitirmişim bakalım 


Head & Shoulders kepeğe karşı etkili şampuan : Bu şampuanı bloglarda forumlarda pek bir övdükleri için almıştım fakat kepek sorunumu çözdüğünü söyleyemem. Şampuan arayışı içindeyim. Kullanıpta kepek sorunumu çözdü çok çok çok memnunum gırtlağımı sıksalar bu şampuanı değişmem dediğiniz bir şampuan varsa yazın hemen gidip alayım nolur noluuur :D

Oriflame nature secrets duş jeli: Allahıııım bir duş jeli bukadarmı güzel olur. Bukadarmı güzel kokar. Her koklayışta her kullanışta çıldırdığım bir duş jelidir kendisi. Bunu bana Tanyeli yollamıştı. Kıyıpta bol kepçe kullanmadığımdan anca dibini gördüm. Kendisinden tekrar alacağım. Daha önce denemediyseniz hemen hemen hemen alın:)



Kristal Riviera zeytinyağı: Bu ne alakaki dediğinizi duyar gibiyim evet:p Ben göz makyajımı zeytinyağıyla çıkarıyorumda :)

Colgate Sensitive Pro-Relief Diş macunu: Diş hassasiyetine karşı anında etki ettiği söyleniyor. Söyleneni yapıyor. Hatta ve hatta ağrıyan dişede iyi geldiğini denedim onayladım :D

Parmex Aseton: Bilmeyen kullanmayan yoktur sanırım. Nemlendirdiğini söyleyemem ama kullanım sonrasında tırnakları ve tırnak çevresini kurutmadığını söyleyebilirim.

Oriflame ın kuru şampuanı: Etkisi güzel fakat sıktıktan sonra saçta bıraktığı o his çok kötü. Saçınızı toplayıp sıkarsanız gayet başarılı bir ürün. Fakat salık saçta kullanmak tam bir felaket :)

Maybelline Dream Mat Pudra: Bu pudrayı aldığım sıra fotoğraflarını çekmediğim için yazısını yazamadım. Birdaha alırsam ayrıntılı olarak yazacağım. 
Bu pudranın seveni çok fakat ben çok fazlasevmedim açıkçası. Eğer Maybelline de indirim falan olursa tekrar alabilirim. Onun dışında fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.

Golden Rose Tekli Göz Farı: Numarasını bilmiyorum arkasından silinmiş fakat bu farı bir dönem neredeyse hergün kullandım ve dibini gördüm. Bir süre önce yere düşürdüm ve haliyle kırıldı. Kalanınıda bir süre kullandım fakat artık pek kullanılacak gibi değil. Bu farın rengine bayılıyorum bu yüzden tekrar alacağım :) Aldığım zaman tam rengini görürsünüz zaten..

Cettua Göz makyajı temizleme mendilleri: Yazısı için tık tık 

Diğerleri ise ıslak mendil ve pamuklar




18 yorum:

  1. ya bu kadar ürünü nasıl bitirebiliyorsunuz, nasıl? hiç beceremiyorum ben, bir tek pudram bitti, kapatıcım dibine yaklaşıyor o da altı ayda biten bir şey :)

    YanıtlaSil
  2. @what's next heuhue bitiyor yahu nebiliyim:)
    aslında bir kaçbir şey daha olması lazımdı ama annem kutuları attığı için onları koyamadım :)

    YanıtlaSil
  3. bişeyler bitip de atılınca ben ço mutlu oluyroum nedense, çünkü yeni birşeyler almak için bahane oluyo:)) ama genelde bitmeden aldığım için yığıntı oluyo masanın üstü:) bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  4. yine yararlı bir yazı olmuş:)) bir süre önce mimlemiştim canım görmediysen işte burda..
    http://daphnezamani.blogspot.com/2012/01/mim-new-year-wishes.html

    YanıtlaSil
  5. merhaba aswangciğim blogunu severek takip ediyorum:)sormak istediğim bişey var göz makyajını zeytin yağıyla çıkardığını yazmışsın ben aslında kuruya yakın bir cilde sahibim ama zeytinyağıyla kirpik uzatma girişiminde bulunduğumda bile göz altlarımda yağ butonu çıkmıştı sende böyle bi sıkıntı olmuyor mu, nasıl kullanıyorsun? benim bloguma da beklerim sevgiler:)
    http://bendenbisylr.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Oriflame duş jeli benim de favorim. Zeytin yağına gelince bana Fethiye den ev zeytinyağı geliyor devamlı yarın ilk işim onu denemek olacak:)

    YanıtlaSil
  7. YAŞASIN BİTENLER POSTLARI..DAHA SIK ISTERIMM :))

    MERHABALAR.TAKİPTEYİM..
    BEN DE SIK SIK BİTENLER POSTU YAPMAYA ÇALIŞIYORUM,SEVGİLER..

    BU ARADA KEPEK İÇİN ŞAMPUAN ARAMAYIN, HER YIKAMA SONRASI ELMA SİRKESİ İLE DURULAYIN ,KOKMUYOR MERAK ETMEYİN HEMEN UÇUYOR KOKU...
    SAÇINIZDAKİŞ SIFIR KEPEK,PARLAKLIK VE GÜÇLENME İÇİN BANA DUA EDECEKSİNİZ :)

    YanıtlaSil
  8. @rengarenk daphne Canım o mime beni daha öncede mimleyen olmuştu ama o mimi yapmak içimden hiç gelmediği için yapmadım. Umarım kızmassın bana :)

    @benden bişeyler Teşekkür ederim canım. Yeni insanlardan böle şeyler duyunca mutlu oluyorum. Blogunu izlemeyealdım :)
    Zeytinayğı meselesine gelicek olursak yağ butonu derken nedemek istedin anlıyamadım canım ama bendeherhangi bir soruna yol açmadı. Ben önce pamuğu çok azıcık suyla nemlendiriyorum sonra birazcık zeytinyağı damlatıp nazikçe makyajımı siliyorum. Ama sonra öle yağlı yağlı bırakmıyorum tabiki. Üzerinden makyaj temizleme losyanıyla (Garnier kullanıyorum) geçiyorum. Onunla geçmezsem makyaj temizleme mendiliyle geçiyorum. Yağlı yağlı asla bırakmıyorum

    @Back to black Ah o zeytinyağıyla daha güzel olur diye düşünüorum. Bende bu sefer marketten almak yerine şu sadece zeytinyağı satan ufak dükkanlar oluyor ya. heh işte ordan bir şişe almayı düşünüyorum :)

    @nilay canım tavsiyen için teşekkür ederim dahaönce bunu duymamıştım. Daha ayrıntılı bilgi verirsen çoksevinirim. Direk sirkeyimi sürücem yoksa suya sirkemi koyucam? Ya kokmaz demişsin ama elma srkesi çok irenç kokan bişeynası saçta kokmuyorki? :(

    YanıtlaSil
  9. yağ butonu derken minik beyaz noktacıkları kastediyorum canım pamuğu suyla nemlendirme işlemi çok mantıklıymış bende denicem faydalı oldu benim için teşekkür ederim bitanecim<3

    YanıtlaSil
  10. @benden bişeyler hıı yok canım bende öle bişeye yol açmadı :) Ciltten cilde değişiyor olabilir tabiki bu. Ben suyla nemlendirmeden yapınca o haşır huşur histen huylandığım için nemlendiriyorum. Birde öle yapınca daha iyi çıkarıyor gibi geliyor bana :)

    YanıtlaSil
  11. Dream Mat'ı ben de beğenmemiştim. Oriflame'ın duş jelini denemek lazım, kokusunu merak ettim. Bir de Cettua mendilleri merak ettim. Bu aralar ben de bayağı şey bitirdim, yazmam lazım ama üşeniyorum. :)

    YanıtlaSil
  12. @lensmakyaj Canım kesinlikle denemelisin.Şişesi görüntüsü bile müthiş güzel :) Cettua mendilleri gratislerde bulabilirsin. Onuda mutlaka dene derim :)

    YanıtlaSil
  13. Ya ben cok mutlu oluyorum boyle yazilari gorunce=D
    Ayrica senin blogunu herzaman guncelemene hayranim her zaman okuyorum yorum yazmasamda=)))

    YanıtlaSil
  14. @hatice aynen aynen bende bitenler yazılarını okumayı çok seviyorum :)
    Ayrıca güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım. Çoğunlukla yorum bırakıyorsun zaten takiptesin farkındayım :) Sendende daha sık videolar görmek istiyorum bilesin :)

    YanıtlaSil
  15. Merhabalarrr:)
    Kepeklerin eğer egzema tarzıysa yani büyük büyük kabuklar halindeyse küçük bir kavanozun içine bir çay bardağı zeytinyağı, bi tutam papatya, 4-5 damla da okaliptus yağı koyup bunu benmari usulü ocakta kaynatıyorsun daha sonra bi gece dinlenddiriyorsun. Haftada bi kaç defa sürüp bir saat sonra yıkarsan etkisini görürsün mutlaka:) Bu saç diplerine sürme kısmında ben annemi kullanıyorum, taviye ederim:))
    Şampuan olarakta head & shoulders hassas saç derisi için olanı kullanıyorum. Umarım sana da iyi gelir. Ben neredeyse iki yıldır o iğrenç kepeklerden kurtuldum, resmen bütün kafamın derisi kepek olarak soyulurdu. Iyy...
    Bi de bi uzmandan duyduğuma göre bir şampuan çok iyi gelse bile uzun bi süre kullanılınca etkisini yitiriyormuş. O yüzden 3 ayda bir başka bi şampuan kullanıyorum ve şu an o kötü şampuan dönemindeyim. Tekrar kendi şampuanıma dönünce saçlarım kendine çok iyi bir şekilde gelicek. Bence bunu sende denemelisin. Umarım yardımcı olabilmişimdirr:)...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım cevabın için teşekkür ederim. Uğraşıp uzun uzun yazmışsın :)
      Aslında nasıl olduğunu bende bilmiorum. Saç derim aşıırı kuru. Kepek gibi değilde derimin kuruluğu gibi. Ay tarif edemedim bak :D Banyodan çıkınca saçım ıslakken yüzüme sürdüğüm nemlendiriciyi hemen saçımın başlangıç yerinede sürüorum. Onu sürmezsem saçımı kuruttuktan sonra çok fena bir görüntü oluyor. Önceden otacı nın kepeğe karşı etkili olan şampuanını kullanıyordum. Çok çok iyi geliyordu ama artık hiç bir işe yaramıyor. Sanırım senin dediğin olaydan dolayı. Uzun zamandır kullanmıyorum o şampuanı. Yeniden başlasam belki şuan iyi gelebilir. Senin anlattığın tarifi deneyeceğim ama illaki egzama tarzımı olması gerekiyor bunu kullanmak için?

      Sil
  16. Ne demek önemli değil, yardımcı olursam çok mutlu olurumm:)
    Egzama diyorum ama ben onlarla uğraştıkça ve stresli dönemlerimde egzamaya dönüşmüştü, yani normalde büyük kepek gibi kabul ediyordu cildiyecim. O zaman dediğine göre benimki kadar kötü bir durumda etkili olduğu için kepeği 2-3 kullanımda geçiriyormuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar teşekkür ederim canım. Söylediğin yağları salı günü aktara gidip alıcam. Umarım bendede işe yarar :)

      Sil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...