29 Eylül 2011 Perşembe

-Video- Watsons Alışverişim



-Video- Doğum Günü Hediyelerim :))

Merhabaaa:)
Karbeyazınmakyajdolabı isimli blogun sahibi Tanyeli tarafından doğum günüm için çok güzel bir paket aldım:) Bu paket aslında elime 2 gün önce geçti fakat çektiğim videodaki ses sorununu çözmem biraz geciktiği için yazıda gecikti malesef. 
Tanyeliye burdan bir kez daha bukadar güzelbir paketi hazırlayıp gönderdiği için çok çok teşekkür ediyorum ♥♥♥

Tanyelinin blogu için tık tık :)

Lafı daha fazla uzatmadan öncelikle videoları koyayım  




Video süresi toplamda 20 dakika olduğu için 2 parçaya bölmek zorunda kaldım. Editleme programını kullanırkenki acemiliğim yüzünden videoları youtube a yükleyince yanlardan daraldı. İlk videom olduğu için acemiliğime verin ve kusura bakmayın lütfen :) + Videonunda son 10 saniyesini süreden dolayı kestim :( Dediğim gibi ilk video olucak okadar:)  

Kotadan dolayı rahat rahat video izleyemeyenler için ise kota dostu fotoğraflar bu şekilde :)

Kutuyu açınca ilk bakışta bu şekilde gözüküyor


Rival De Loop Eyeliner 
Oriflame'ın 2 tane kremsi göz farı
Rival De Loop Çilekli Lip Gloss
Avonun metalik bir göz farı
Rival De Loop Renkli Dudak parlatıcısı
Rival De Loop Likit kapatıcı


Tanyelinin Ispartadan almış olduğu güllü nemlendirici ve gül sabunu
She krem farlar
Avonun Perceive isimli roll-on parfümü
Oriflamedan tazeleyici bir yüzmaskesi 



Oriflameın Enerji Veren Nane ve Frambuaz Özlü Arındırıcı Duş Jeli 
Bebek şampuanı
Gül kolanyası
Lavanta kolanyası


Sakura Bellanın vucut seyahat paketi 
Watsonsun vücut için olan sprey deodarantı
Oriflameın üzüm özlü yüz temizleme jeli
Oriflameın saç için kuru şampuanı
Watsonsun siyah nokta temizleme bantları




Avonun mor renkli sedefli ojesi
Sephoranın numarası olmayan iki ojesi ve törpüsü 





Arkadaşlar ürünler bu şekilde. Ürünleri  kullandıkça görüşlerimi burada yazacağım:)

24 Eylül 2011 Cumartesi

e.l.f. Essential Brightening Eye Color

Merhabaa:)
Ben bu farları yaklaşık 1 ay önce gitti gidiyordan 2,90 Tl ye satın aldım. Şuanda bu fiyata gitti gidiyorda bulmak mümkün değil fakat farklı fiyatlara satan satıcılarda mevcut. Bunun dışında e.l.f ürünleri satan bir site daha var. tık tık :) Bu sitede bazı ürünlerin fiyatları uygun fakat genel olarak e.l.f in kendi fiyatlarıyla kıyaslarsak oldukça pahalı olduğu açık. Mesela bu farı 10 TL den satıyorlar. 10 Tl edecek bir ürün değil malesef. Bu fiyata farklı markaların farlarını almak daha mantıklı olacaktır.
Bu farları sitesindeki fotoğraflara aldanarak aldım. Fotoğraflardaki renklerle uyuşmuyorlar. Kötü yanıysa rengini kutusunda durduğu gibi vermemesi. Fakat kötüde değiller. Ben severek kullanıyorum. Kalıcılık olarakta bence gayet güzeller. Gitti gidiyorda ucuza yakalarsanız almanızı tavsiye ederim :)



23 Eylül 2011 Cuma

Watsons Ballı Saç Bakım Cilası

Bir çoğumuzun maske olarak adlandırdığı bu güzeliiiim üründen biraz bahsetmek istiyorum. 
Kendisini uzun zamandır almaya niyetleniyordum. Fakat ballısını nezaman gitsem bulamadığım için ve illede ballısını kullanmakla başlayacağım diye inat ettiğimden elime geçmesi ancak yeni kısmet oldu :))
Yapısı yoğun, fazlasıyla kaygan ve parlak. Kokusuysa ayrı bir güzel. Bayılıyorum bayılıyorum ♥ 
Ürünü kullanmaya başlamadan önce saçınızı şampuanlayıp - durulayıp - havluyla ıslaklığını almanız gerekiyor. Cilayı uyguladıktan sonra ise yaklaşık 10 dk bekletip duruluyorsunuz. Ürünün tek kötü yanı durulama işleminin birazcık uzun sürmesi. Ama etkisini düşününce birkaç dakika fazladan uğraşmak değer diye düşünüyorum. Bu ürünü kullanınca saç kremi kullanmaya gerek kalmıyor. İlk kullanımda bile farkı hissediyorsunuz saçları öyle yumuşacık yapıyorki. Banyodan sonra saçlarınızın kolay taranması için herhangi bir sprey sıkmanıza bile gerek kalmıyor. Ben bu üründen inanılmaz memnunum ve şiddetle sizede tavsiye ediyorum. Bir dahaki watsons alışverişimde biralısınıda alıp denemeyi planlıyorum. Fiyatı ise boyutuna ve işlevine göre çok çok uygun. Piyasada bulunan pahalı ürünlere para vermek istemiyorsanız bu üründen mutlaka edinin derim. Ayrıca 15 Eylül - 12 Ekim 2011 kataloğunda bu ürün 8.99 TL den 6.99 TL ye düşmüş. Bilginize :)



Bu ürünün çeşitleri ise şu şekilde

WATSONS YOĞURTLU SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Yoğurtlu Saç Bakım Cilası yoğurt ve çilek aromasıyla formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken kıvrım ve bukleleri kontrol etmenize de yardımcı olur. Panthenol ile zenginleştirilmiş olup saçınızı bakımlı ve parlak bir hale getirir.

WATSONS BİRA ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Bira Özlü Saç Bakım Cilası bira ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine besler ve hacim kazandırır. Hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza canlılık ve güç kazandırır.

WATSONS AVOKADO ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Avokado Özlü Saç Bakım Cilası avokado yağı ve zeytinyağı ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine besler ve nemlendirir. Saçınıza şekil alabilirlik ve yumuşaklık kazandırır.

WATSONS BALLI SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Kuafördeki saç bakımına evinizde sahip olun! Watsons Ballı Saç Bakım Cilası doğal bal ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken her telini kökten uca güçlendirir. Panthenol ve hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.

WATSONS KINA ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml
Watsons Kına Özlü Saç Bakım Cilası kına özütü ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken saç renginizi koruyarak solmasını önler. Ginseng özütü ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.

21 Eylül 2011 Çarşamba

Diadermine Nemlendirici Bakım Kremi

Merhaba arkadaşlar. Bugün size Diadermine'in normal / karma ciltler için olan nemlendirici bakım kreminden bahsedeceğim.  
Bu kremi almadan önce nivea aqua sensation isimli nemlendiriciyi kullanıyordum. Benim cildim karma ve çene bölgem aşırı kurudur. Niveanın ürünü benim cildimi hiç birşekilde nemlendirmediğinden yeni bir nemlendirici arayışına girmiştim. 1 ay önce Adeselerde Diadermine ürünlerinde %50 indirim kampanyası olduğunu duyunca bu nemlendiriciyi havada kaptım :D  Gerçi o indirim sadece bu üründe vardı ya neyse :D 
Kremin yoğun bir yapısı var. Kutuyu ilk açtığımda eyvah dedim bu bende kesin yağlanma yapar. Fakat öyle bir sorun olmadı. Yoğun yapısına rağmen hiç bir şekilde bende parlama ve yağlanma yapmadığı gibi çene bölgemede çok iyi geldiğini söyleyebilirim.Ayrıca kokusu rengi çok güzel. Bayıldım bayıldım ♥  Bundan sonra sürekli olarak bu nemlendiriciyi kullanmak istiyorum fakat Olay Active Hydrating Jel'i de merak etmiyor değilim:) Bu kremi bitirdiğim zaman belki onu deneyebilirim. Tek kötü yanı çoğu nemlendirici gibi bu kreminde pompalı veya sıkmalı bir ambalajı olmayışı. Kavanozu  çok cici çok güzel fakat malesef ben kavanoz ürünlerini hijyenik bulmuyorum. Pompalı veya sıkmalı bir ambalajı olsaymış kendisini daha bir başka sevebilirdim :)


Ürünün internet üzerinde yer alan açıklaması ise şu şekilde

Diadermine Nemlendirici Bakım kremi (normal ve karma ciltler için) 50ml

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Cildinizi korumak ve güçlendirmek için günlük bakım gerekmektedir. Bu nedenle DIADERMINE Laboratuarları, cildinizi ve görünümünü
güzelleştirerek bu etkinin kalıcı olmasını sağlayan yenilikçi yüz bakım ürünleri geliştirmektedir. Özellikle kuru ve hassas ciltler için
geliştirilen Nemlendirici bakım kremi, E Vitamini ve Pro-Vitamin B5 içeren etkili formülü ile cildi nemlendirir, cildin nem dengesini
uzun süreyle ve yoğun bir şekilde korumasını sağlar.

ETKİLERİ

*NEMLENDİRME İçeriğindeki nemlendirici maddeler sayesinde ilk kullanımdan itibaren cildin nem oranı belirgin şekilde ve kalıcı olarak artar.

*DENGELEME E Vitamini, pro-Vitamin B5 ve Hamemelis bitkisi özü sayesinde cildin yağlı görüntüsünü giderir, kuru bölgeleri nemlendirir.

*KORUMA İçeriğindeki UVA/UVB filtresi sayesinde cildinizi erken yaşlanmanın başlıca nedenlerinden olan güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.

SONUÇLAR

Kuru ve Hassas ciltler için nemlendirici bakım sağlar. Hızlı emilmesi sayesinde, deriye hemen nüfuz eder ve etkisini anında gösterir.
İlk kullanımdan itibaren cildiniz yoğun şekilde nem kazanır ve nem dengesi korunur. Yumuşak, pürüzsüz ve esnek bir cilt için DIADERMINE!

ÖNERİLER:

*Her gün sabah akşam yüzünüzü ve boynunuzu DIADERMINE süt ve tonik ile temizledikten sonra bu kremi uygulayın.

*Parmak uçlarınız ile yumuşak masaj yapın.

*Günlük bakımınızı diğer DIADERMINE ürünleri ile tamamlayın.

*Makyaj öncesi için idealdir. DIADERMINE KALİTE DAMGASI:

Yıllarca yapılan Araştırmaların kazandırdığı birikim ile DIADERMINE bilim adamları yüksek etkili ve sonuçları gözle görülen yenilikçi ürünler geliştirmektedir.

1- HİPOALERJENİK  Alerjik reaksiyonların riskini en aza indirmek üzere formüle edilmiştir.

2- UYUMLULUK  Üç farklı dermatolojik testten geçirilmiştir.

3- ETKİNLİK  Dermatolojik gözetim altında bilimsel testlerle kanıtlanmıştır. Cilt sağlığını korumanın en önemli yollarından biri, cildin düzenli olarak temizlenmesidir.

Önemli olan cildi sadece suyla temizlemek değil, doğal PH değerini bozmadan, tozlardan, mikroplardan, kir ve zararlı bakterilerden arındırmaktır.
Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise bu temizleme işlemi sırasında cildin neminin azaltılmamasıdır. Temizleme işlemlerinin yanı sıra cildin
doğal nem dengesini koruyabilmesi için ona ihtiyacı olan nemi vermek gerekir. Günlük nemlendirmeyle cilt beslenir, yumuşar, sağlıklı ve ışıltılı bir
görünüm kazanır. Kuru - Hassas Ciltler Diadermine’in kuru ve hassas ciltler için geliştirdiği özel formülü içerdiği Vitamin E ve Pro-Vitamin B5 sayesinde
cildi nemlendirir, besler ve uzun süreli koruma sağlar. Hızlı emilmesi sayesinde deriye hemen nüfuz ederek gözle görülür sonuçlar verir.

20 Eylül 2011 Salı

Loreal Infallible Pudra

Bir önceki yazımda loreal infallible fondötenden bahsetmiştim. Şimdi gelelim bu serinin pudrasına. Bütün yaz boyunca bu pudrayı kullandığımı söyleyebilirim. Çokda bereketli çıktı bitmek bilmedi.  Ürünün iki çeşidimi var yoksa iki farklı ambalajımı var bilmiyorum. Yukarıdaki fotoğrafta yer alan ürünün ambalajında spf 20 güneşten koruma özelliği olduğu yazıyor .  Bendeki ürünün ambalajı ise aşağıdaki şekilde. Üzerinde spf  20 şeklinde bir yazı yok. Fakat bazı kozmetik ürünleri satan sitelerde aşağıdaki ambalajlı  ürün için spf 20 güneş koruma özelliğine sahip olduğu yazıyor. Bu konuda net bir bilgiye sahip olmadığım için yorum yapamıyacağım.

Fondöteni gibi bununda rengi bana birazcık koyu geldi malesef. Mağaza ışıkları ve çakal satıcı bayan yüzünden mağdurumda mağdurum :D  Ürün fotoğraftada görüldüğü gibi tarafımca kenarlarını bile affetmeksizin kazıyarak sömürülmüş durumda :) Kapatıcı özelliği gayet güzel ve bir süre sonra parlama yağlanma yapmıyor. Kalıcılık açısındanda beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Aldığım fiyatı şuan hiç hatırlamıyorum ama kozmetik ürünleri satan sitelerde fiyatı  40-45 TL arasında değişiyor.



 Ürünün internet üzerinde yer alan açıklaması ise şöyle 

Infaillible fondöten pudra, maske etkisi olmaksızın 12 saat boyunca yorgunluk işaretlerine karşı koyan sıkıştırılmış bir fondötendir. Dahası, esnek süngeri ve aynası sayesinde nerede olursanız olun kolay bir kullanıma olanak sağlar.

Ciltle bütünleşen pudra, yüksek dayanıklılığa sahip pigmentlerle zenginleştirilmiş formülü sayesinde size mutlak bir bakım sunar. Dahası, bu sıkıştırılmış fondöten komedojen değildir ve ve SPF 20 koruması temin eder.



Bu ürünü bir daha alırmıyım bilemiyorum. Şuan inglotun bir pudrasını kullanıyorum fakat Max factor creame puff veya m.a.c studio fix'i de denemek istiyorum. Henüz hangisini alacağıma karar veremedim :)

Loreal Infallible Fondöten

Merhaba arkadaşlar. Bugün size loreal infallible fondötenden biraz bahsetmek istiyorum. 
Yaz sıcağında akmayacak uzun süre dayanacak bir fondöten arayışındaydım ve gidip bu ürünü almak gibi bir hata yaptım. Yağlı-karma bir cilde sahipseniz bu üründen kesinlikle uzak durun. Benim cildim karma ve  bu fondöten bende malesefki yağlanma-parlama yapıyor. Ürünü yaz sıcağında kullandığım için belki memnun kalmamış olabilirim. ( Karma cilde sahip bir insan yaz sıcağında ne akla hizmet fondöten kullanırki ) Kışın daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Deneyip göreceğim.
Ürünün yapısı yoğun ve kapatıcı özelliği yüksek diyebilirim. 16 saat kalıcılık vaad ediyor ama böyle birşey yok malesef.  Hemen akmıyor dağılmıyor dalgalanma yapmıyor fakat 16 saat süreylede kalmıyor. Yaz sıcağında hangi akla hizmet böyle bir ürün aldım bilmiyorum. Satıcı bayanın ikna kabiliyetinin sonucu sanırım :D Ürünün aynı zamanda Spf 15 güneşten koruma özelliği var. Benim rengim 125 natural rose. Bu renk bana biraz koyu geliyor. İnternetten baktığım zaman daha açık tonlarıda olduğunu gördüm. Satıcı bayan en açık rengi budur diye yüzümde denemişti ve mağazanın ışığı altında bana biraz koyu geldiğini anlayamadım. Bu satıcı bayanlar yüzünden ağzı benden çok yanan yoktur sanırım. 
Ürünün fiyatını tam olarak hatırlamıyorum. 45-50 TL arasındaydı sanırım


Aralık 2011 Edit: Bu ürünü tanıtırken yazın yaşadığım tecrübleri göz önüne alarak bahsetmiştim. Kışın gelmesiyle birlikte bu ürünü neredeyse hergün kullanır oldum. Benim için kışın kesinlikle kullanabileceğim bir fondöten diyebilirim. Çünkü benim cildim kışın karmadan çıkıp adeta kuru bir cilde dönüşüyor. Bu sebeplede kış kullanımımda herhangi bir parlama yağlanmaya sebep olmuyor. Pudrasıyla beraber kullandığınız zaman ise gün içinde tazelemeye bile ihtiyaç duymuyorsunuz.  Eğer cildiniz kuruysa bu fondöteni mutlaka denemenizi tavsiye ederim. 
 




 .


Ürünün internet üzerinde yer alan bilgisi ise şu şekilde 

Loreal Infaillible Sıvı Fondöten 16 Saate Kadar Kalıcı Infaillible Fondöten, yorgunluk izlerine dayanıklı ve 16 saate kadar kalıcı ilk fondötendir. Kusurların ve ciltteki dalgalanmaların tekrar ortaya çıkmasını önler Teninizin aydınlığını ve tazeliğini korur Parlamayı önler Infaillible Fondöten'in sihri, özel ve devamlı düzeltici özellikte bir güç elde etmeye olanak sağlayan Co-Resistum teknolojisinin yeni buluşu olmasıdır. Sıkı bir cilt ve ideal kapatıcı: Formülü ideal cilt rengine ulaşılması ve Sıkılaştırma sağlayabilmesi için yüksek oranda pigment içerir. Fluorlu bir temel içinde sarılmış olan bu ultra dayanıklı pigmentler, özellikle 16 saatlik bir süre esnasında fondötenin dalgalanmasının gerçek bir önleyicisi olarak meydana çıkar ! 16 saat boyunca taze ve aydınlık kalan bir ten: Uygulamada pigmentler yüksek seviyede dayanıklı ve tamamen sabit olan bir ağ meydana getirirler. Bu şekilde cilt üzerinde, dalgalanmadan bir bağlantı halinde kalırlar ve saatler boyunca devamlı olgunlaştırıcı güçlerini korurlar. Böylece, yorgunluk işaretlerini devamlı önleyerek tenin tazeliğini ve aydınlığını korurlar. Ten adeta 16 saat boyunca taze makyaj yapılmış gibi sıkılaşmıştır, muhteşemdir.

Bu serinin pudrasınıda kullandım ve bir sonraki yazımdada o pudradan bahsedeceğim.  

19 Eylül 2011 Pazartesi

Gümrüğe takılmadan kozmetik alışverişi yapmak için

Arkadaşlar bu yazıyı londradabirturkkizi isimli blogun sahibi Su hazırlamış. Ben de buraya aynen kopyalıyorum. Bu bilgi ne kadar çok yayılırsa o kadar iyi :)

 Merhabalar,
Gunlerdir her yerde konustugumuz bir konu bu, alisveris yasagi.. Kimisi siparis veriyor, sorunsuz teslim aliyor sipaislerini, kimisinin siparisi gumruge takiliyor, kimisi de bunlari duyup siparis vermekten korkuyor..
Baskalarinin siparis verdigi ve gumruge takilmadan urunleri eline gecen kisilerin alisveris yaptiklari web sitelerini sizlerl paylasacagim, bu listeyi update edebildigim kadar edicem..simdilik liste baya kisa. umarim zamanla uzun bir listeye sahip oluruz:)
1) Coastal Scents: http://www.coastalscents.com/
 Buradan alisveris yapanlari ve sorun cikmayan bi kac kisi biliyorum. aldiklari urunler ellerine 1 ay sonra ulasmis genelde ama  sonucta ulasmis.

2) Sleek: http://www.sleekmakeup.com/en/categories/Face+and+Body-6.aspx
 Benim cok ama cok sevdigim, ucuz ama kalitesinde hic bir eksigi olmayan Sleek urunlerine bu sayfadan ulasabilirsiniz.  Siparisini sorunsuz alan 2 kiz taniyorum.. Birisi Ankara da digeri Istanbulda Ikamet ediyor. Isin garibi her iki kiz da Sleek e mail gondermisler ve cvp olarak Sleek gondericekleri urunleri HEDIYE olarak isaretliyebileceklerini belirtmis ve o sekilde gondermisler..

3) Cherry Culture : http://www.cherryculture.com/index.php  bu listemize son eklenen bir site.. burda da problemsiz alisverisler yapilmiiiiis:)

Dedigim gibi simdilik liste bu kadar, baya kisa ama umarim size biraz yardimi dokunur.  Sizinde bildiginiz, problemsiz alisveris yaptiginiz siteler varsa lutfen paylasin. Umarim ya bu list gelisir ya da yasak kalkar yakinda....

http://londradabirturkkizi.blogspot.com/2011/09/alisveris-yasagi-mi.html

Yağ Emici Mendiller (Gratis)

kozmetikdosyası isimli blogun sahibi Ezgi'nin çektiği ilk videonun sonrasında bende bir gratise gitme isteği uyandı :D Ben Acıbadem Gratis şubesine gittim ve Ezgi'nin gösterdiği o güzelim ice cream lip balmı bulamamakla beraber gratisi hiç sevmediğimide söylemek istiyorum. Bir daha kampanya indirim vs olmadığı sürece gideceğimi sanmıyorum demek istiyorum ama en iyisi büyük konuşmayayım :D Yarım saat boyunca bomboş mağazayı döndüm durdum gözüme hiç bişey kestiremedim :) Tek sevdiğim yanı reyona yaklaşır yaklaşmaz başıma dikilen yılışık reyon görevlisi çalışanları olmayışıydı. Aynı reyonları 15 defa turladıktan sonra  bloglarda gördüğüm bu yağ emici mendiller aklıma geldi ve hemen kaptım bir tane. Aslında pek işe yarayacağını düşünmüyordum fakat yanılmışım. Eve gelir gelmez denedim ve sonuç gerçekten çok güzel. Paketin içinde 100 x 70 mm büyüklüğünde 50 adet mendil bulunuyor. Tek bir tanesi işinizi görüyor diyebilirim.Tek kullanım  için birkaç mendil harcamanıza gerek yok. Ayrıca ambalajıda pek cici  ♥  Ben memnun kaldım ve bittikçe alırım diye düşünüyorum. Fiyatıda 1,90 tl gibi komik bir rakam :)

17 Eylül 2011 Cumartesi

Dax Sulphur Cilt - Tırnak Bakım Yağı


Merhaba arkadaşlar size bugün dax sulphur isimli mucizevi kurtarıcımdan bahsetmek istiyorum :)
Ben bu bakım yağıyla yaklaşık 2 ay önce tanıştım. Sürekli takip ettiğim bir forumda bir bayan tavsiye etmişti. 
Ben bu bakım yağını tırnaklarım için kullanıyorum ve inanılmaz faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Kullanmaya başlamadan önce tırnaklarım ne yaparsam yapayım uzamıyordu. Sürekli soyuk soyuk olduğu içinde hemen kırılıyordu. Hamur gibi yumuşak tırnaklarım vardı diyebilirim. Ben bu bakım yağını menekşe yağıyla beraber özellikle gece yatmadan önce ve banyodan çıkar çıkmaz tırnaklarıma masaj yaparak uyguluyorum. Gün içinde aklıma geldikçede dax sulphuru sürüyorum.  (Menekşe yağıda tırnakların sertleşmesine daha çabuk uzamasına özellikle o soyuk soyukluğu yok etmeye yardımcı oluyor. ) Şuanda tırnaklarım taş gibi sertler ve hiç olmadıkları kadar uzunlar. Soyuk soyuk olma problemim tamamen ortadan kalktı. Ayrıca bu ürün ojeden kaynaklanan sararmalarada çok iyi geliyor. Dax sulphurun 56 gramlık fiyatı 8-9 TL civarında. Bu ürünün birde 213 gramlık boyu var. Fakat ben sadece tırnaklarım için kullandığımdan ufak boyunu tercih ediyorum. 

 Ürünün ambalajı üzerinde yazan bilgiler ise şöyle

* Tırnakların daha hızlı uzamasını sağlar.
* Vitamin takviyesiyle tırnakları, kutikülleri besler, renk dengesini sağlar.
* Cildi yumuşatır, nem dengesini sağlar.
* El -ayak kremi.
* İçerdiği mentol sayesinde istenmeyen kokuları giderir

Bu bakım yağı bittikçe alacağım ürünler arasında yer alıyor. Sizinde tırnaklarınızla başınız dertteyse bu iki ürünü mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyorum. 

16 Eylül 2011 Cuma

INGLOT Makyaj Öncesi Bazı

 
Merhaba arkadaşlar. Size yaklaşık 1 ay önce aldığım inlotun makyaj öncesi bazından biraz bahsetmek istiyorum. Daha önce Pastelin makyaj bazını kullanıyordum ve o üründende memnundum. Fakat bu ürün çok ayrı bambaşka güzellikte muhteşem bir baz. Inglot mağazasında karbeyazınmakyajdolabı isimli blogun sahibi  Tanyeli ile ilk defa denediğimizde yaptığı etki karşısında hayretlere düşmüştük :)  Vaad ettiği gibi cilde yumuşacık ipeksi bir etki veriyor. Gözenekleri küçültücü etkisi olduğuda söyleniyor fakat bu konuda çok ahım şahım bir etkisi yok.  Ürünü çok az kullanmak yetiyor. Bu sebeple 3-4 ay gider diye düşünüyorum. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 40 45 tl arasında bir şeydi. Kendisi bundan sonra bittikçe alacağım ürünler arasında :) Ürünün kendi açıklamasını okumak için tık tık :) 


15 Eylül 2011 Perşembe

Takma kirpik dosyası

Merhaba arkadaşlar :)
Bir süredir takma kirpik sevdam aldı başını gidiyor. Bu sebeple ilk yazımı takma kirpikler hakkında yazmaya karar verdim :)
Seyrek kirpikleri nekadar incelesemde bir türlü beğenemedim gitti.Gür kirpikler bence çok daha güzel duruyor. 

İşte benim sürekli olarak kullandığım iki kirpik modelim
Fotoğraflardaki ilk modeli watsonsdan 6,99 tl ye diğerini ise bir milyoncu tarzı bir dükkandan 2 tl ye satın aldım.
Bir kirpiği ortalama 3 kez kullanıyorum. Bu rakam haşin çıkarışlarıma göre  1 kereyede düşebiliyor. :)
Ben takma kirpiğimi makyaj temizleme losyonuyla çıkartıyorum. Aman sakın ucundan tutup çekiştirerek çıkartmaya kalkmayın. Ben bu hatayı ilk seferde yaptım ve canım fazlasıyla yandı :D






Şunu söylemeliyimki içlerinde bulunan dandik ötesi yapıştırıcalarla takma kirpik takmak hiç bir şekilde mümkün değil. Denedim onayladım. Youtube da çekilen videolar ve bloglarda yazılan bilgiler doğrultusunda Duo Adhesive isimli kirpik yapıştırıcısını keşfettim. Bu yapıştırıcı için ne söylense az. Muhteşem ötesi bir ürün. Ben bu ürünü inglot'tan  aldım. Fakat M.A.C mağazalarındada satılıyormuş. 


Ürün 14 gr ve 29 tl ye satılıyor. Ben sürekli kullanacağım için bu boyunu tercih ettim. Fakat sık kullanmayacak olanlarıda unutmamışlar. Ürünün birde ufacık bir boyu var. Fiyatı inglotta 7 tl . Zaten kozmetikçilerde hiç bir işe yaramayan dandik ötesi yapıştırıcılarda 5-6 tl gibi bir fiyata satılıyor. Bu yüzden onlardan uzak durun ve mutlaka bu yapıştırıcıyı deneyin. Kirpiğin nasıl takılacağını izlemek isterseniz bilgentolis'in çekmiş olduğu videoyu izleyebilirsiniz :)

Merhaba:)

Merhaba arkadaşlar :) 40 fırın ekmeği fırıncılarıyla beraber yemeden bende aranıza katılmış bulunuyorum. Umarım benide sarıp sarmalar bağrınıza basarsınız :)))) Şimdilik sadece ürün tanıtımlarıyla aranızda olacağım. Belki ilerde daha değişik şeylerde yapabilirim bilemiyorum. Bakalım zaman ne göstericek :)
Şimdilik hoşçakalın :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...