7 Kasım 2011 Pazartesi

İstanbul - Üsküdar Rossmann haberi ve ilk Rossmann alışverişi

Merhaba arkadaşlar. Dün akşam Twitter'dan 4 Kasım günü  Rossmann'in İstanbul Üsküdar'a bir şube açtığını öğrendim. Bu sabah düştüm yollara. (Bu şekilde yazınca çok uzak biyerden gitmişim gibi oldu:D Ben Üsküdar' da oturuyorum gitmem 15 dakikamı aldı :) )
Bloglardan takip ettiğim kadarıyla fiyatlarda farklılıklar olduğunu gördüm. Dahamı ucuz yoksa demeyin hiç :) Daha pahalı sanki. Yinede fiyatlar hakkında net bir bilgi sahibi olmadığım için bu konuda kesin bir şey söylemek istemiyorum. 
Mağaza çalışanlarının ürünler hakkında hiç bilgisi yok. Mesela Kozmetik dosyası isimli blogda bir renkli nemlendirici görmüştüm. Onu almak niyetindeydim ve görevli bayana nerede olduğunu sorduğumda ürün hakkında bilgisi yoktu ve bana o nedir diye sordu. 
Mağaza ufak değil. Diğer mağazalarını bilmiyorum bir kıyaslama yapamıyacağım fakat buda oldukça büyük bence. Max Factor, Maybelline reyonlarına yanaştığınızda tepenizde biten yılışık çalışanları yok. Uzaktan bakıyorlar ve yanınza çağırdıgınız zaman geliyorlar. İnşallah hep böyle devam eder:)  Fakat bu şekilde olmasından dolayı Rival de loop ürünleri müşteriler tarafından mıncıklanıyor. Başında görevli biri olsa bu olmayabilir. Bazı ürünlerde koruma bandı mevcut fakat bazılarında yok. Özellikle rujlara acilen koruma bandı gerekiyor. Ojelerde bile olan koruma bandı rujlarda niye yok bir anlam veremedim. Testerları denemek yerine satılan ürünleri açıp açıp ellerine sürüyorlar. Ben 1 tane ruj aldım onuda en arkadan dipten seçtim. Tek kullanılmamış ruju aldım sanırım :) 
Ne var ne yok diye bakmaya gitmiştim ve fazla bir şey almadım. İşte aldıklarım

Ağız gargarası: 2 TL
Rival De Loop Ruj: 2.99 TL 
Rival De Loop Young Birthday Party Far: 5.90 TL
Rival De Loop Tombul Göz kalemi: 2.99 TL
Gel Eyeliner fırçası: 3.90 TL Son bir tane kalmıştı kaptım hemen :)



Göz Farının boyutu kocaman. Kullan kullan bitmez. Fakat rengini fazla vermiyor. Size gösterebilmek için bayağı parmakladım :)

 

Bu şekilde bir eyeliner fırçası almak istiyordum. Bu fiyata bulduğum iyi oldu :)



Rujun rengide bu şekilde. Ben ruj kullanmadığımı renkli lip balmları kullanmayı daha çok sevdiğimi söylemiştim. Fakat bu renk çok hoşuma gitti aldım. Kendileri ilk rujum olur :)


Rossmann 'den çıkınca Gratis gözüme çarptı orayada girdim. Makyaj temizleme mendili ve gözenek temizleyici bant aldım. Fişi almamışım yada çantamda bulamadım. Fiyatlarını hatırlamıyorum ama ikisine 5 TL verdim. 

 Buda ıslak mendil :) Bu mendilleri seviyorum. Paraben içermez yazısını son 1 aydır görüyorum. Önceden böyle bir yazı yoktu. Fiyatı 1.49 TL


 Rossmann'de kasada ödememi yaptıktan sonra böyle bir çanta verdiler


Çantanın içinden bunlar çıktı



 Şehrinde Rossmann olmayanlar ve Rossmann'i merak edenler için mağaza içinde çektiğim fotoğraflar :)

































Fiyatlar hakkında fikir sahibi olmanız için broşürden bir kaç fotoğraf çektim




36 yorum:

  1. Ayy bi saattir bu yazıyı bekliyorum beklediğime de değmiş doğrusu :D Renkli nemlendiricilerden bulabilseydin keşke:(( Ama çektiğin fotoğraflarda zibinyon tane ürün görüyorum burdan sana çok ekmek çıkar ''qanqaa'' :D Aiy hayırlı uğurlu olsun hihihi:))

    YanıtlaSil
  2. Ehueh saol q@I\Iq@ :D
    Alacağım ürünlerden kalmamıştı. Mesela özellikle çift fazlı makyaj temizleme losyonunu merak ediyordum. Rafı bomboştu. Synergen in biürünü var hatta fotosuda var mağaza fotoları içinde. Fondöten yazıyordu ama acaba nemlendiricimi . Teserı denedim kapatıcılıgı yoktu nemlendirici gibiydi. Ezginin blogunda 2 renk oldugunu okumuştum bunun 3 tonu vardı ve ambalajı farklıydı o yüzden emin olamadığım için almadım

    YanıtlaSil
  3. Hemen gittin dimiii :D Gel ben seni Ankara'dakine götüreyim daha büyük, bol bol gezer ve kurcalarız ;))
    Güle güle kullan hepsini ;))

    YanıtlaSil
  4. @j.d. eheuheuhu :D Gittim tabii kaçarmıııı :D Buda büyük ya benim çekemediğim bölümlerde var onları gösteremedim burda. Ankaradaki daha büyükse merak ettim bak şimdi :D
    Teşekkür ederim sadık yorumcum canım benim :)

    YanıtlaSil
  5. Canım çok güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş,emeğine, kamerana,ellerine sağlık.İnşallah
    Avrupa yakasında da açılır. Aldıklarını güzel günlerde kullan, tombul kalemden ben de almak,isterim, sephorada beğenmiştim 10 liraydı,bu iyiymiş baya.

    YanıtlaSil
  6. valla gözüm gönlüm açıldı emeğine sağlık çok vakit ayırmışsın bu yazıya belli:) aldıklarını güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan canım aldıklarını çok şekerler:))
    tam olarak nerede bu rossmann üsküdarda bi gitmek lazım:))

    YanıtlaSil
  8. Ooo hadi hayırlı olsun Rossman'ınız canım :)) Rujun rengi çok hoşmuş,ben nasıl görmemişim o rengini :D O seriden nude bir renk almıştım ama hiç sürmedim . Buarada o farı aldığın rengarenk seriden burdaki Rossman'da hiç görmedim ben yaa, gelmedi mi acep :/ Hepsini de güle güle kullan . Fiyatlar pahalı değil,aynı merak etme ;)

    YanıtlaSil
  9. @kavala70 Teşekkür ederim canım :) Nişantaşında açılcak diye konuşuyorlardı Twitter'dabelki orayada açarlar. Ama Üsküdar'a gitme imkanın varsa git bir bak derim :)

    @Back to Black Teşekkür ederim canım :)

    @betty Teşekkür ederim canım :)
    Merkezde balıkçılar çarşısı var onun yanında kalıyor diyebilirim. Fen bilimleri dershanesinin altı. Hatta ortada büyük bi havuz var :)

    @Junkhead Teşekkür ederiim canııım :)
    Evet rujun rengini bende çok beğendim. Umarım kalıcılığıda iyidir :)
    O farın olduğu seri sanırım 1 aysüreyle çıkmış bir seriymiş. Ezgicik videosunda öle sölemişti. Ben farını pek sevmedim çünkü rengini vermiyor. Parmağıma zor aldım. Fırçaya alıpta gözüme nasıl sürücem bilmiyorum :) O yüzden bence üzülme.
    Fiyat konusunda mesela synergen temizleme jellerinin toniklerinin 2 tl olduğunu duymuştum. Mağazada 6-7tl gibi bir rakam olarak gördüm şaşırdım. Bazı isana ürünlerindede aynı şeyi gördüm. Belki bloglarda okuduklarım eski tarihliyse o yüzden böyle fark olabilir. Tarihlerini hiç hatırlamıyorum :) Ama sen bilen biri olarak aynı diyorsan içimdeki kurt aldı başını gitti :D

    YanıtlaSil
  10. Hmmm Synergen ürünlerinden hiç almadım ama Isanalar gayet uygun fiyatlıydı . Mesela duş jellerini 2,5 tl.ya falan alıyorum ben ;) Buarada sana önerebileceğim ürünler : duş jelleri,makyaj pedleri, Isana dudak nemlendirici olabilir . Bunlar bittikçe hep aldığım ürünler :)

    YanıtlaSil
  11. @Junkhead Duş jellerinde karasız kaldım açıkçası.Tavsiye ediyorsan bir dahakine alıyım bende :)
    Sen şu rival de loop un tekli farlarını kullandınmı hiç canım?
    Rengini güzel veriyormu kalıcılığı nasıl merak ediyorum

    YanıtlaSil
  12. Valla duş jelleri fiyatına göre çok iyi bence ;) Yedekliyorum bile ben ya ,duşta mis gibi yayılıyor kokuları ! Özellikle hindistan cevizliyi ve beyaz çikolata-ballıyı öneririm . Mav kaplı dudak nemlendiricilerin de Nivealardan hiç bir farkı yok ve sadece 2 tl. 2şer 2şer alıyorum bittikçe onlar da :D Canım farlarına hep baktım ama almak istemedim nedense .

    YanıtlaSil
  13. Yazını okurken kendimi bi an orda hissettim :D benim aldığım rujların hepsinde koruma bandı vardı çok şaşırdım sen öyle diyince.. Ama o mıncıklama konusunda cok haklısın ben ilk açıldığı gün gitmiştim tıklım tıkıştı bir de sorma yanii :D O fondöten tarzı şeyi bende görevli kıza sordum bana fondöten dedi ben renkli nemlendirici istiyorum dedim bana da bir bilgim yok dedi. Bu konuda çok haklısın bilgilenmeleri gerek . Bu arada gratisin makyaj temizleme mendillerini bende kullanıyorum sevgili Powderpuff'un sayesinde aldım daha paketin yarısı bitti ama çok çok memnunum :) O tombul kalemden bende almalıyımmm..

    YanıtlaSil
  14. @Junkhead Bende yoğun kokulu duş jeli sapıklığı var :D ozaman hemen almalıyım :)) Farlara elimgitti amabakınca bölesankibir milyoncu dandik farları gibi bi duruşu vardı tereddüt ettim. Belki sonra denemek için bir tane alırım:) Tavsiye ettiklerini not ettim birdahaki gidişimde hepsini sevgiyle kucaklayacağım :)

    @Pembe Dudaklar Belki koruma bandı vardı ama görgüsüz müşteriler açmış olabilirler bilemedim şimdi. Çünkü benhiç birinde görmedim. Gözümün önünde normal ürünleriaçıp açıp ellerine sürdüler. cıxcıxcıx yaptım bende :D
    Renkli nemlendiricinin hemen fondötenin yanında olması gerekiyormuş.Ama tester koymuşlar oraya.Belki depodan çıkmamış olabilir. Bir kaç gün sonra tekrar bakıcam. Reyonu olduguna göre illaki ürüngelecektir :)
    Makyaj temizleme mendilinden bende memnunum.Powderpuff sayesinde ilk paketimi almış bayılmıştım. Diğeri henüz bitmedi ama hazır gitmişken yedekledim :D Yedekçi insan tipindenim evet :D
    Tombul kalemi henüz kullanmadımama yapısı hoşuma gitti elimin üstünde kaydı gitti bakalım inşallah memnun kalırııım :)
    Belki birgün beraber gider mıncıklarız :D

    YanıtlaSil
  15. hayırlı ugurlu olsun nihayet açıldı rossmann hemde çok yakınımıza hiç beklemezdm üsküdarda valla :) fiyatlarda belki zamlıdır yoksa watsonslara göre çok iyi fiyatları gibi geldi bana çok inceleyemedim ama öyle gibi daha geniş bir vaktimde bakıcamm tekrardan

    YanıtlaSil
  16. @Schtroumpfette Üsküdara açıldığı için benden çok sevinen olmamıştır herhalde:D Fiyatlar kıyaslama yaparsak çok çok iyi. Ama ben birkaç blogda ürünleri kullanırken şu fiyata satın aldım diyen arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla bir kıyaslama yaptım. Yukarıda sürekli ürünleri kullanan bir arkadaş aynı olduğunu söyleyince rahatladım :)

    YanıtlaSil
  17. İyi yapmışın canım ya bi çözüm bulmAları gerek acilen buna. Bir de mağazanın birazcık oturması gerek daha çok yeni ondan kaynaklanan aksaklıklar oluyor tabii .. Makyaj temizleme medillerinden bende stok yapmayı planlıyorum yani sonra bide kaldırırlar falann . Umarım bir gün beraber gidebiliriz neler alırız neleer :D

    YanıtlaSil
  18. @Pembe Dudaklar Makyaj temizleme mendilinden 2 paket alıcaktım fakat son 1 tanekalmıştı. Şu sıralar Gratisin seçili ürünlerinde %30 indirim var diye kapışılmış bir çok ürün. Acıbadem Gratiste daha bolca oluyor. Üsküdardaki Gratis pek ufaktı rafların arası bile tıkış tıkıştı. Tombul ben ona çarpıcam buna çarpıcam diye gezemedim rahat rahat :D:D:D:D

    YanıtlaSil
  19. Rossmann'iniz hayırlı olsun:)

    http://colorante-bea.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  20. @Shelby Teşekkür ederiiiz :)
    Bloguna hiç denk gelmemiştim link bıraktığın iyi olmuş canım :) Hemen takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  21. aaaaaa cok güzel olmus bu fotolar valla, burda ne varsa ordada cogu var, orda bir kac degisik marka daha var burda olmayan, cok iyi olmus valla, Rossmann burda dm marketiyle beraber en cok sevilen drugstore marketleri, bakim güzellik ürünleri satan yani : )

    YanıtlaSil
  22. @viva teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  23. vay be bi rossman kalmisti trye gitmedik oda gitms :D
    Hatice

    YanıtlaSil
  24. çok merak ettim umarım kadıköy tarafına da açılır yakında

    YanıtlaSil
  25. Ankara Kentpark'taki mağaza bunun 2 katından daha büyük sanırım:) Ama yine de hemen hemen her şey var gibi görünüyor burada olan, fiyatlar da aynı merak etme:)

    YanıtlaSil
  26. anca japonyaya gitsem yada afrikaya gitsem bir marketin icini cekerim, almanyada türkiyede asla yapamam, rezil olacagima düsünür yerin dibine girerim, görmemis felan derler yada dükkandan kovarlar felan diye. ayy cokmu salagim, korkakim :D halbuki delinin tekiyim ama niye böyle yerlerde resim cekemiyorum bende bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  27. @Çirkin Hatun ehuehu çok güldüm yorumuna canım ya:)))
    Aslında bende utanırım öle çekemem :D Benim bunları çektiğim gün fazla kalabalık değildi o yüzden hep çaktırmadan çektim. 1 kişi bile farketmemiştir çektiğimi :D

    YanıtlaSil
  28. aswangcım dün akşam rossman ve watsons ürünlerini araştırırken senin bu yazın ve videona denk geldim daha önce nasıl görmediysem:(( en son bunlara bakıp yatmıştım ki ne oldu bil bakalım rüyamda rossman mağazasındaydımmm:)))vee deli gibi sepetimi dolduruyodum şunu aswangta gördüm bunu şu blogda gördüm v.s diyerek tabi böyle mağaza görmeyen daphnenin gözü dönmüştü uyanınca baya güldüm şeker çok etkili bir yazı olmuş böyle aynen devam...
    not:rüyada olsa çok güzeldiii:)))

    YanıtlaSil
  29. @rengarenk daphne Aiiiy canım benim ya çok tatlısın :) Bende dün geceki rüyamda rossmandaydim. Rüyamda lorealin böle kavanozda göz makyajbazı varmış. Ama öle güzel öle meşhur bi ürünmüşkü anlatamam. Nası olduysa montumun cebine girmiş. MAğazadan çıkarken alarm ötüyordu rezil oluyordum falan. Allahım çok fenaydı kabus gibi :D

    YanıtlaSil
  30. hahhaaa senin rüyada güzelmiş şekerim nolucak bu halimiz böyle siz şanlısınız yakınınızda bunlar var ben daha bu mağazalarla temas etmeden rüyama giriyolar yaa ama gerçek gibiydi:)))

    YanıtlaSil
  31. @rengarenk daphne ah kuzum kıyamam ben sanaa. İstediğin birşey olursa söyle ben sana alır göndeririiim

    YanıtlaSil
  32. çok teşekkür ederim tatlım bunu düşünüp yazman yeter:))

    YanıtlaSil
  33. @rengarenk daphne rica ederim canım. Ama aklında olsun laf olsun diye söylemedim. Hiç çekinmeden söyleyebilirsin :)

    YanıtlaSil
  34. aswang ya bitanesin sen blogtan bakmakla yetineyim ben eğer çookk canım cekerse söylerim şimdilik yok canım çoookkk teşekkürler

    YanıtlaSil
  35. merhaba, üsküdar'da tam olarak nerde acaba? üsküdar'a yakın oturan biri olarak uğramak şart sanki :) fiyatlar uygun ve ürünler güzel. bu arada blogunuzu tesadüfen keşfettim, çok güzel, ilgiyle takip edeceğim.
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  36. @edie finnerty Canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)

    Rossmann belediyenin olduğu yerde balıkçılar çarşısının orda diyebilirim. Fen bilimleri dershanesinin altı. Hatta ortada büyükçe bir havuz var. Oraya gittinmi gözüne çarpmaması mümkün değil zaten :)

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...