16 Kasım 2011 Çarşamba

Cettua Göz & Yüz Makyajı Temizleme Mendili

Merhaba güzellerim :)
Aslında bugün bir fondöten yazısı yazacaktım. Bir önceki bitirdiğim ürünler başlıklı yazımda yer alan bu mendilleri Lame ve Dore isimli takipçim merak ettiğini yazınca fondöten yazısı yarına kaldı :)


 Bu mendiller Gratis mağazalarında 1.99 TL ye satılıyor. Hem göz hemde yüz için kulanılabiliyor oluşu büyük bir avantaj. Bir tane mendili paketinden çıkardığınız zaman oldukça ıslak olduğunu farkedebilirsiniz. En son flormarın mendillerini kullanmıştım. İkisini kıyaslamak gerekirse bu mendillerin flormarın mendillerinden daha ıslak bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilirim. Mendilin yapısıda oldukça yumuşak. Benim cildim karma ve son zamanlarda özellikle yanak bölgemde fazlasıyla bir hassaslık mevcut. Bu mendiller gözlerimde yanma-kaşıntı-kızarıklık gibi sorunlara yol açmadı. Cildimdede aynı şekilde. Ayrıca sivilcelenmede yapmadı. Temizlemesinin yanı sıra cildi nemlendirip yumuşatmasıda oldukça başarılı.

Bu mendillerden 1 paket bitirdim. Fotoğraflarda görmüş olduğunuz paket 2. paketim. Aslında makyajımı mendillerle temizlemeyi seven bir insan değilim. İllaki yüzümü köpürtmem lazımki içim rahat etsin :)
Ben göz makyajımı önce zeytin yağı ile temizliyorum. Yağlı hissi yok edebilmek içinde çok hafif göz makyajı temizleme toniğiyle üstünden geçiyorum. En son olarakta bu mendillerle nazikçe siliyorum. Ve gözlerimde tek bir makyaj kalıntısı bile kalmıyor. Cilt makyajımıda temizleme sütüyle sildikten sonra temizleme jeliyle temizleyip tonik + nemlendirici uyguluyorum. Çok çok üşendiğim zamanlarda yada evde olmadığım yanımda temizleyicilerimin olmadığı vakitlerde bu mendillerde işimi görüyor. ( Ben makyaj temizleme mendillerimi her ihtimale karşı sürekli çantamdada taşırım :))



Inglot'un jel eyelinerını kullananlar bilir. Kendisini gözden çıkarmak işkence ötesidir. Fakat bu mendiller tek başına bile o eyelinerı çıkarabiliyor. Göz makyajı yapıp öncesi sonrası fotoğrafları çekip koymayı çok isterdim fakat açıkçası üşendim :) O yüzden bileğime bol kepçe fondöten-siyah göz farı ve inglot jel eyeliner sürdüm. İyice kurusun diye 5 dakika bekledim ve sadece bu mendillerle sildim.


Kısacası ben bu mendillere bayılıyorum :) Bulunduğunuz şehirde Gratis mağazası varsa ve bu mendilleri daha önce kullanmadıysanız mutlaka alıp deneyin derim.. Fiyatı yukarıdada söylediğim gibi 1.99 TL

Paketin arkasında yer alan açıklama


Mendiller, önceden etkili bir yüz temizleyici ile nemlendirilmiştir. Hipoalerjeniktir, dermatolojik olarak test edilmiştir. 
Cettua Makyaj Temizleme Mendilleri, cildinizdeki makyaj ve kalıntıları nazikçe temizlemek için özel olarak tasarlanmıştır. İçeriğinde bulunan temizleyici, cildinizdeki yağ, kir ve makyajı çıkartır, yumuşak dokulu mendil ise tüm bu kirleri nazikçe toplayarak derinlemesine temizler ve cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur.

10 yorum:

  1. vayyy ben bu mendillerin böyle etkili olduğunu düşünmezdim çok iyiymiş fiyatıda öyle şeker eğer bir gün karşıma gratis çıkarsa ilk alıcağım ürün olucaktır:))

    YanıtlaSil
  2. süpermiş ben genelde flormarınkini kullanırım ama bu da denenmeli:)

    YanıtlaSil
  3. @pembe gönlüm sende Bunu kullandıktan sonra bir daha flormarınkine elin gitmeyecek emin olabilirsin. Bunun yumuşaklığını görünce flormarınki zımparaymış gibi geliyor :D

    YanıtlaSil
  4. Canım yaaa yazın için çok teşekkürler:)) En kısa zamanda bu mendillerden almak farz oldu:))

    YanıtlaSil
  5. @Lame veDore Önemlideğil canım :) eğer faydalı olduysa kafanda bir fikir edinebildiysen ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil
  6. ben bu mendillere bayılıyorum hatta geçen gün stok yaptım :)

    YanıtlaSil
  7. @Pembe Dudaklar Bayramda %30 indirim varken bende stok yapayım dedim ama son 1 paket kalmıştı malesef yapamadım :D

    YanıtlaSil
  8. bu kadar iyi temizlediğine inanamıyorum canım, çok iyiymiş gerçekten:)

    YanıtlaSil
  9. @özge canım sen birde benim ilk kullandığımdaki şaşkın halimi görecektin :D

    YanıtlaSil
  10. hadi ya ben bilmiyodum indirim olduğunu bilsem o zaman alırdım :(

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...