13 Ekim 2012 Cumartesi

Ay Çok Şirin Yastıkları :)


Merhaba :)
Bir süre önce ay çok şirini twitterdan duyurmuş yakında detayları yazacağımı söylemiştim. Merak edip mail atanlar soranlar oldu. Bugün merakınızı giderme zamanı geldi :)
Bir kaç aydır aklımda olan ama faaliyete geçmek için yeterli cesareti bulamadığım bir şey vardı. Sonunda gözümü kararttım ve ay çok şirin yastıklarını ortaya çıkartma cesaretini buldum:)
Peki ay çok şirin yastıkları nasıl ortaya çıktı?
Öyle süslü püslü bir hikayem yok aslında. Bir yastık delisi olarak sadece kendim için yaptığım  bu yavruları çevremdekilerin bunlardan yapıp satsan herkesler görse bilse ısrarlarıyla üretime başladım. Öyle göründüğü gibi kolay olmadı tabiki. Bu konulara girip of puf yapmıyalım hiç :)
 Bu tarz çizimler yapmayı herzaman çok sevmişimdir. Sevdiğim iki şey birleşti ve  ay çok şirin yastıkları ortaya çıktı. Bilenler bilir Marmara Üni. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümüyle içli dışlıyım. Bittimi oooh bitti diyeceğim gün gelirmi bilinmez. Şu sıralar ayrı düştük kendisiyle :)
Şimdilik ay çok şirin yastıklarını şöyle topluca bir görün istedim. Daha detaylı görsellerle ceee yapıcam merak etmeyin. www.aycoksirin.com'u takibe alınki devamını hep birlikte görelim:)


Bu arada yastıklar hakkında birkaç küçük bilgi vermem gerekirse;

Yastıkların kumaşı %100 pamuklu kumaş olup desenler kumaş boyası ile bizzat ben tarafından çizittiriverilmiştir. Dikimleri ise anne hatunum yapıyor. Çamaşır makinasında soğuk su ve kısa programda yıkayabilirsiniz. Hiiiiiiiç bişicik olmaz. İçlerinde boncuk silikon var ve hepsi birbirinden pufidik. Tam sarılmalık:)
 Hali hazırda bulunan yastıklara sahip olabileceğiniz gibi özel siparişte verebilirsiniz. Kısacası siz hayalinizdeki yastığı anlatın ben sizin için ortaya çıkarıyım :)
Bana merve@aycoksirin.com adresinden fiyat-bilgi ve sipariş için ulaşabilirsiniz. Yok iki lafın belini kıralım dersenizde yazın hiiç çekinmeyin:)

9 yorum:

  1. harıkalar bence garfıeldlıde yapmalısınız kesınlıkle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim :)Evet garfield olabilir neden olmasın :)

      Sil
  2. hayırlı uğurlu olsn cnm ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık :) Ben de kumaş boyasıyla bu tarz eğlenceli şeyler yapıyorum, yalnız olmadığımı görmek güzel oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim :) Senin yaptıklarınıda görmeyi çok isterim. Bir siten falan varsa yazarsan çok sevinirim :)

      Sil
  4. Hihihi cidden ay çok şirin bunlar!! Ellerine sağlık canımm ^^

    YanıtlaSil
  5. ayy cok sirinler ama bunlar :)) ellerine sağlık hemen incelemeye gidiyorum web sayfanı :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. çokkk ciciii lErrr

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...