5 Nisan 2012 Perşembe

Rareblossom Tırnak Bakım Jeli

Merhaba :)
Rareblossom tırnak bakım jelini 2 ay süreyle neredeyse hergün kullandım ve artık bu ürünü sizlerede anlatmanın zamanı geldi diye düşünüyorum :)


Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; ürünün etkilerinden emin olabilmek için kullandığım süre boyunca diğer tırnak bakım ürünlerimi kullanmamaya özen gösterdim :)

  • Ürün gördüğünüz gibi mini minnacık boyutlarda. Hatta 7 ml olduğunuda yeri gelmişken belirteyim :) Elime ilk aldığımda "eneeem ben bunu 1 haftada bitiririm" dedim :D  2 ay süreyle kullandım fakat hala daha içinde bolca ürün mevcut :) Tek tırnağınız için toplu iğne başı kadar ürün yetiyorda artıyor. Bu yüzden boyutuna bakıpta dışlamayın onu :D
  • Açıklamasında tırnak etlerini yumuşattığı yazıyor. Ürünün en sevdiğim özeliğide bu zaten. Yapısı jel kıvamında fakat oldukça yağlı bir ürün. Bu yüzden sürer sürmezde nemlendirici etkisini hissediyorsunuz. Bu ürünü tırnaklar kolayca emmiyor. Sürdükten ortalama yarım saat sonra ojenizi uygulayabilirsiniz. Ürünü uygulayıp hemen üstüne oje sürmek mümkün değil. Dediğim gibi oldukça yağlı bir yapısı var :)
  • Kokusunu tarif etmek isterdim ama edemiyorum. Çok tanıdık bir kokusu var ama ı ııh çıkaramadım :) Aktara girince bir koku hissedersiniz ya. Heh işte öyle birşey :)
  • Tırnakları güçlendirme konusundada gayet başarılı buldum. Tırnak bakımı hakkında önceki yazılarımı okuyanlar bilirler. Menekşe yağı tırnak güçlendirme-sertleştirme konusunda vazgeçilmezimdir. Bu ürünü kullanırken menekşe yağını rafa kaldırdım. Son zamanlarda ellerim yağlı boyadan- tinerden- terebentinden çıkmadığı için normal şartlarda tırnaklarımın fazlasıyla güçsüz olması gerekiyordu. Fakat  şuan gayet sağlıklılar güçlüler :) 
  • Ürün yukarıdada belirttiğim gibi 7ml ve fiyatı 28 TL. Satın almak isterseniz rareblossom un internet sitesine tık tık

 rareblossom ürün hakkında ne demiş bakalım


Son olarak sizlere rareblossom hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Çünkü benim ilgimi fazlasıyla çeken ürünleri mevcut. Özellikle şampuanlarınıda alıp denemeyi düşünüyorum 

rareblossom kendilerini şöyle tanıtıyor

Hikayemiz Göcek 'in Gökçeovacık köyünde Yakatarla çiftliğinde başladı…

Bundan 13 yıl önce şehrin kargaşasından uzaklaşmak için gittiğimiz çiftliğimizde, kendi sebzemizi, şifali bitkilerimizi yetiştirdik; bahçemizdeki ağaçlardan ellerimizle topladığımız zeytinin yağını yine kendimiz sıktık.

Doğalın, organiğin ne demek oldugunu, vücudumuzda yarattığı farkı gözlemleme fırsatı bulduk. Ve farkettik ki sadece organik ürünlerle beslenmek sağlığımız açısından yeterli değil; cildimize sürdüğümüz ürünler de büyük oranda emilerek dolaşım sistemimize karışıyor. Bu konuda da araştırmalara başladık.

El yapımı sabunlarla, esansiyel yağlarla devam eden yolculuğumuz, bilimsel deney ve araştırmalarla desteklenerek, organik kişisel bakım ürünleri ve kozmetik üreten bir fabrikaya dönüştü.

Bugün ürünlerimiz, Avrupa'nın en saygın kuruluşlarından ECOCERT GREENLIFE organik sertifikasına sahip olmanın yanısıra uluslararası kabul görmüş seçkin laboratuvarlarda dermatolojik testlerden geçmektedir.

Cildinizden ruhunuza nüfuz ederek sizleri sağlıklı bir güzelliğe kavuşturacak, tamamı doğal ve organik rareblossom, yeni ürünlerle yolculuğuna devam ediyor.

Doğanın ve rareblossom ürünlerinin bize yaşattığı keyfi sizlere de yaşatması arzusuyla…

rareblossom twitter hesabı için tık tık
rareblossom facebook sayfaları için tık tık


*Ürün firma tarafından tanıtım amaçlı gönderilmiştir. Görüşlerim tamamen objektiftir.


.

2 yorum:

  1. Elimdeki lush ürünü bitince bunu alayım madem bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lush ürününü bende merak ediyorum :) Bu ürün bitince bende onu alıcam :))

      Sil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...