8 Nisan 2012 Pazar

Bitirdiğim Ürünler #6

Merhaba :)
Son bitenler yazısını yazdığımdan beri neleri bitirmişim neler çöpe gitmiş bakalım :) 


  • NEVACARE Nutritive Repair 2-Fazlı Acil Bakım Sıvı Saç Kremi: Bu üründen çok çok çok memnun kaldım. Banyodan çıktığım zaman saçımı taramak benim için işkence fakat bu ürünü saçıma sıktığım zaman tarak saçımdan adeta kayıp gidiyor. Hiç zorlanmadan hemen açılıyor saçım. Bugün yarın yenisini alacağım :) Kendisini şu yazımda daha önce göstermiştim.
  • Elidor Keratinology ( Yeniden Yapılandırma Sistemi ) -  Yoğun Bakım Maskesi
  • Elidor Keratinology ( Yeniden Yapılandırma Sistemi ) -  Ekspres Bakım Kremi. Bu iki ürün hakkında ayrıntılı fotoğraflarla ayrı bir yazı hazırlayacağım. Şimdi kendileri hakkında konuşmak istemiyorum :))) Olmaz biz meraktan çatlarız diyorsanız Elidor Keratinology serisi hakkında daha önce yazmış olduğum şu yazıya tık tık :)
  • Bioder Tüy Azaltıcı Yüz Kremi: Düzenli kullanmadığım için hiç bir faydasını görmedim. Düzenli kullanmadığım içinde ürüne kabahat bulmuyorum. Bu ürünü kullanıp faydasını görenler var ise yorum bırakabilirler. Belki aklım çelinirde yeniden alıp düzenli kullanırım :)
  • La-Roche Posay Hydreane Legere Nemlendirici:  Kendisinden bir tane daha almayı düşünüyordum fakat şu sıralar La-Roche Posay ın başka bir nemlendiricisini almayı düşünüyorum. Karar değiştirirsem bu kremi yeniden alacağım. Yazısı için tık tık .
  • İpana Pro-Expert Diş macunu: Kozmoda.com alışverişimde paketin için koyulan sample ürünlerden biriydi. Tam boyunu alırım belki. Bilemedim şimdi :)
  • Neutrogena Radiance Boost Göz Çevresi Bakım Kremi: Bitince yine alırım diyordum ama başka bir ürün denemeye karar verdiğim için almadım. Şuanda başka bir göz kremi kullanıyorum. Yakında onunda yazısı gelicek :) Bu ürünün yazısı için tık  tık
  • Lapitak Ayak Bakım Kremi: Kozmoda.com alışverişimde paketin için koyulan sample ürünlerden biriydi. Vazelin gibi bir yapısı var fakat nemlendirmesini sevdim. Tam boyunu almayı düşünüyorum.
  • Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu: Bu pamuk Gratis mağazalarında satılıyor. Fiyatını net hatırlamıyorum ama oldukça uygun bir fiyatı var diyebilirim. Güzeldi sevdim. Pamuk işte nediyim yani :D 
  • Cettua Yüz&Göz Makyaj Temizleme Mendilleri: Bu mendilleri her ay görür oldunuz:) Vazgeçilmezim diyebilirim. Gidipte pahalı markaların mendillerine 15 -16 tl vermek yerine gidin bu mendillerden alın. Kat ve kat iyi olduğunu söylemiyor garantisini bile veriyorum :)) Yazısı için tık tık
  • Flormar Makyaj Temizleme Mendilleri: Cettua nın makyaj temizleme mendilini keşfettikten sonra papucunu dama attığım mendildir kendisi. Fırçalarımı sile sile bitirdim:D Masa bile silmiş olabilirim kendisiyle:D Bir daha almam. Alanada mani olurum arkadaş! :)))

10 yorum:

  1. Ben Elidor markasini cok severim, kesin iyidir ürünler! : )

    YanıtlaSil
  2. merhaba blogunu yeni keşfettim üyenim=)
    ben de beklerim bloguma=)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. bioderin kremi cok uzun vadede etki ediyor benim yüzüme sivilce yapmıştı üstelik. hergün kokusu da çekilmez. serumları daha iyi vucut olanından ve yuz olanından gayet memnunum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serumunuda kullandım ama onudadüzenli kullanmadım açıkçası :) Bendekinin kokusu çok güzeldi. Bu güzel kokulu olanlar sanırım sonradan çıkmış :)

      Sil
  4. oldukça ürün bitirmişsin canım, pamuk deyip geçme bazı markalarınki berbat oluyor gittiğim yerde alternatif yoksa almak zorunda kalıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım çok çok kötüsüne denk gelmedim o yüzden pamuk işte modundayım ehuehu :)

      Sil
  5. sanırım seninle cilt yapılarımız aynı..tükettiğimiz ürünler de aynı :D keratinology nin özellikle maskesini çok sevdim ben.yazını merakla bekliyorum keratinology ile ilgili..sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende maskesine bayıldım diyebilirim. :) Yakında yazıcam yazısını. Şu sıralar bir üşengeçlik halindeyim :))

      Sil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...