11 Ocak 2012 Çarşamba

Kérastase Elixir Ultime Saç Bakım Yağı

Merhaba :)
Bu ürünü1 haftadır kullanıyorum ve daha ilk kullanımda bile etkisini hissettiğim için hemen sizlerede bahsetmek istedim.
 "Saçı güzelleştiren dört değerli yağın birleşimi. ELIXIR ULTIME’in birkaç damlasıyla, saçlarda ipeksi bir  dokunuş, hafif bir görünüm." diye bir bilgi yer alıyor internet sitelerinde. Dediğinide yapıyor diyebilirim. Ürünü elinize aldığınızda miiis gibi bir koku geliyor burnunuza. Kokusu saçtada bir süre kalıyor. Misler gibi geziyorsunuz ortalıkta :)
Bu ürünün en güzel yanı ise farklı şekillerde kullanılabilir olması. İsterseniz şampuandan önce maske gibi, isterseniz yıkamadan sonra  saç kremi olarak, istersenizde saçınıza şekil verirken kullanabiliyorsunuz. Ben kurutma işlemi sonrasında şekil verirken kullanıyorum. Saçınıza ürünü uyguladığınız an çok güzel bir parlaklık veriyor + saçlarızı ipek gibi yumuşatıyor. Saçta herhangi bir yağlanma yapmıyor.
Düzenli kullanım sonrasında sonucun çok güzel olacağını düşünüyorum. Eğer sonuç düşündüğüm gibi olmazsa bitenler başlıklı yazılarımda bunu zaten görürsünüz. 
Ürün sadece Kérastase danışman kuaförleri tarafından satılıyor ve fiyatı 93 TL / 125 ml

Kutu üzerinde yer alan bilgiler


Kérastase ürün için ne demiş bakalım

ANTİK ÇAĞLARDAN GÜNÜMÜZE BÜYÜLEYİCİ BİR İKSİR: KÉRASTASE ELIXIR ULTIME
L’Oréal İleri Araştırmaları, dört değerli yağ;  argan, mısır, prakaksi ve kamelyanın gücünü harmanlayarak  bugüne kadar yaratılmamış bir saç bakım iksiri yarattı. ‘Kérastase Elixir Ultime’, Kérastase’ın çok yönlü kullanıma ve her saç tipine uygun ilk saç bakımı olma özelliğini taşıyor.

Yüzyıllar boyunca değerli yağlar, tüm dünyada kadınların güzellik ritüellerine renk katmak için kullanıldı. Yaklaşık 3 bin sene önce, Antik Mısır’da değerli yağ ve parfümlü sularla yapılan banyolar, kadınlar arasında lüks değil; gereklilik olarak görülüyordu. M.Ö 3000 senesinde Çin’de, yağların kullanımıyla insanoğlunun tanıdığı en eski bakım yöntemlerinden biri ortaya çıktı: ‘Masaj’. Sakinleştirici etkisi ve hoş kokularıyla masajlara eşlik eden yağlar ise, iyileştirici özellikleriyle anılmaya başlandı. Öyle ki; Hipokrat, Eski İyonya’da, sağlıklı bir yaşam için günde bir kez değerli yağ ve parfümlerle banyo yapılmasını tavsiye ediyordu. Günümüzde de ‘doğanın mucizesi’ denince, akla ilk olarak aromaterapi geliyor…

Tüm bu antik güzellik geleneklerinden esinlenen L’Oréal İleri Araştırmaları, özel yağların gücünü harmanlayarak, KÉRASTASE ELIXIR ULTIME adıyla daha önce görülmemiş bir saç bakım iksiri yarattı. Elixir Ultime, dört değerli yağın birleşimi olan Oléo-Complexe teknolojisi ile tüm kadınların saç bakım alışkanlıklarına uygun benzersiz bir iksir.

ARGAN: SPA dünyasının yeni starlarından olan argan yağı, Fas’ta üretiliyor. Omega 6 ve E vitamini açısından zengin içeriği ile bilinen argan yağı saçı güçlendirken; içeriğinde bulunan A, D ve E vitaminleri antioksidan özelliği kazandırır. Saçları kuruluğa karşı korur ve yumuşatır.
MISIR: Mısır taneleri, Kérastase markası için ‘star’ bir içeriktir, çünkü Kérastase tarafından yaratılan ilk saç bakım maskesinin içeriğinde kullanılmıştır. Bu aktif içerik, güçlü besleyici özellikleri ile tanınır. Saç yumuşak ve esnek bir his kazanır.
PRAKAKSİ: Amazonlarda bulunan en nadir yağlardan biridir. Saçın daha esnek ve daha dayanıklı olmasını sağlar.
KAMELYA: Kamelya yağı, Orta ve Doğu Asya’daki kamelya çiçeklerinden üretilir. Lüks ve hoş kokuludur. Besleyici, koruyucu ve yumuşatıcı etkisinin yanı sıra saça muhteşem bir parlaklık kazandırır.

Farklı şekillerde uygulanabilecek şekilde tasarlanan ve bu dört değerli yağın birleşimi olan Elixir Ultime, Kérastase’ın çok yönlü kullanıma ve her saç tipine uygun ilk saç bakımı olma özelliğini taşıyor. Ürün, saç banyosundan önce, fön öncesi ve fön sonrasında son rötüş için, aynı zamanda gün içerisinde kendinizi şımartmak istediğiniz her an kullanılabiliyor. Ağırlık hissi vermeden saçı besleyen Elixir Ultime, yumuşaklık ve parlaklık da vadediyor.  

*Ürün firma tarafından tanıtım amaçlı gönderilmiştir..

 

2 yorum:

  1. almadığım şampuan,krem kalmadı, onar onar hepsine parayı kaptırıyorum ama buna almaya elim gitmedi bir türlü,keşke daha küçük bir boyu olsa;beğenmezsem 90 lira boşa gidecek çünkü :/

    YanıtlaSil
  2. evet canım bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum. Sonuçta ucuz bir ürün değil. Bu tarz ürünlerin deneme boyları mutlaka olmalı

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...