4 Ocak 2012 Çarşamba

Günün Ojesi #28- Nail Trick / PF108 Bordeaux



Merhaba,
Bugün tamda oje sürmek için masama oturmuşken kapı çaldı ve Nail Trick ojem geldi. Diğer ojeyi kutuya attığım gibi kaptım Nail Trick i oturdum masama :) 
Bu ojeyi birkaç blogda görmüş ve çok merak etmiştim. Nihayet bugün deneme fırsatım oldu ve ben bu ojeyi çok sevdim. Hem kokusuz hemde ojeyi tırnaktan çıkarma işlemi çok eğlenceli. Hele benim gibi hergün oje değiştiren biriyseniz bu ojeye bayılacaksınız. Bütün renkleri elimde olsa keşke dedim sürerken:)
Çok çabuk kuruyor ve sürümü oldukça kolay. 2 katta tamamen kapatıcı oluyor. 12 ml lik kocaman bir şişesi var. Kullan kullan bitmez  :) Ben bu rengi çok sevdim hatta bayıldım diyebilirim..
Kimyasal madde içermediği için tırnaklar zarar görmüyor ve nefes alıyor.  Bu yönü hergün oje değiştirenler için büyük bir artı.
Eğer bu ojeyi denemediyseniz bir şans vermenizi tavsiye ederim. 
Soyum işlemini ve tırnaktaki duruşunu sizler için videoya çektim. Umarım beğenirsiniz :)






Kutu üzerinde yer alan bilgiler


İçerik


Renk seçenekleri

Nail Trick bu oje için ne demiş bakalım


Gezegendeki En Temiz Oje!

Yüz maskelerinde, vücut ürünlerinde sıkça kullanılan Peel – Off soyulma etkisi Nail Trick oje ile artık tırnaklarımızda

Nail Trick su bazlı formülü ile Türkiye’de bir ilk! Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton ya da oje çıkarıcı gerektirmiyor. Sürmesi de, çıkarması da çok kolay.  Evden çıkmadan 5 dakika önce, ofiste, arabada, seyahatte, aslında her yerde sürmek mümkün.  Aseton taşıma derdi yok, pamuk yok, kokmuyor, bulaşmıyor, su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor, sararma yapmıyor. Silme derdi olmadan bozulanı soyup yeniden sürmek,  sürerken kenarlara bulaştığında tırnağın köşesiyle alıvermek o kadar pratik ki, sürüp soymak bağımlılık yapıyor. Kendi sağlığına ve çevreye duyarlı, zamanı değerli herkesin deneyince vazegeçemeyeceği bir oje. 12 rengi var, özellikle hem sürmekte hem de çıkartmakta zorlandığımız koyu renkler, kırmızılar, bordolar ağırlıkta. Tabii sezonun trendi maviler, siyahlar, griler de var.

Su bazlı Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor.
Tırnağımızı boyamak için aslında kimyasal çözücülerde çözünen pigmentlere, parlatıcılara, alkole, asetona gerek yok. Tıpkı suluboyalarda kullanılanlar gibi hafif, zararsız kozmetik pigmentler ve akrilik polimer emülsiyonu ile tasarlanan bu su bazlı formül, hem sağlığa zararsız hem de çevreye duyarlı. Normal ojenin içindeki uçucu maddelerin çevreye zararlı olduğunu biliyoruz, fakat su bazlı ojelerde çevreye salınan atık sadece su. Formülündeki polimer suyla birleşince tırnağın üzerinde zararsız bir tabaka oluşturuyor ve istenildiğinde asetona gerek kalmadan ucundan tutup çekerek kolayca soyup çıkarılıyor. Peel-Off yani soyulma tanımı buradan geliyor. 

Su bazlı ojenin üretim prosesi de normal ojelerinkinden çok farklı. Normal ojelerdeki gibi çok sayıda kimyasalı karıştırarak oluşmuyor;  sadece su, akrilik polimer ve pigmentler gibi birkaç tane özel ve zararsız bileşenin değişik yöntemlerle formülasyona sırayla eklenmesinden oluşuyor. Normal ojeler kadar kalıcı olması, ama istendiğinde de tırnaktan çok kolay çıkartılması, kıvamı ve sürme kolaylığı ve kokusuzluğu da bu özel prosesten kaynaklanıyor.  Bileşenleri açısından hamileler ve küçük çocuklar için de zararsız.

Sürün ve soyun.

Detaylı bilgi için: 

Seçil Aktaş

info@nailtrick.com


*Nail Trick firma tarafından tanıtım amaçlı  gönderilmiştir..

3 yorum:

  1. bu ojeler ilgimi çekiyor ama soymadan durmak benim için zor :)

    YanıtlaSil
  2. nail trick ojenin diğer renklerinde gözüm kaldı benimde.

    modaliza.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. soyma işi çok iyi!!benim de en hoşlanmadığım şey asetonla oje çıkarmak :)
    teşekkürler!! :)

    www.fido-land.blogspot.com

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...