17 Aralık 2011 Cumartesi

LilaKutu - Aralık


Merhaba :)
LilaKutum bu sabah elime ulaştı. Kutusunu görünce şekilden şekle girdim.:) Ürünlerin paketlenmesi ve kutusu bence şahane. Paketlemek için uğraşıldığı emek verildiği her halinden belli olan bir kutu. Ayrıca kutunun bukadar sağlam olacağını hiç beklemiyordum. Tabiki o kutuyu kullanacağım :) 

Eveet kutumuzun kapağını açınca bizi bu görüntü karşılıyor. Tam haşince açacaktımki fotoğraf çekmek aklıma geldi. :)


Pembiş pembiiiiş :)


Ürünler hakkında bilgilendirme



Kutunun içinde birde bunlar vardı. Çok ciciler yahu :)


Ürünlerin genel görünüşü bu şekilde. 



Henüz hiç birini kullanmadım fakat kullandıkça hepsinden ayrı ayrı bahsedeceğim. Özellikle ozoxlive cilt bakım jelini ve clarins göz kremini çok merak ediyorum. 
Teşekkürler LilaKutu..

Eğer Ocak ayında sizde bu güzel kutuya sahip olmak istiyorsanız tık tık :)

*Bu paket LilaKutu tarafından tanıtım amaçlı gönderilmiştir..

6 yorum:

  1. güle güle kullan bebeimmmmmmmmm <3

    YanıtlaSil
  2. Nasılda üstüne geldi, daha kardeşim bugün bahsediyordu. Abla üye olucam diyordu. Biraz bilgi verirseniz ürün sonrası sevinirim :)

    YanıtlaSil
  3. @Aslı Kutu gördüğünüz gibi şahane :)
    Fakat her ay ürünlerin değiştiğini bilmenizi isterim. Şuan başka bir kutu seçeneğide mevcut. İsmi lazım değil :) İkisini kıyaslayacak olursam bence hem fiyat hem içerik hem kutu şıklığı bakımında lila kutu 1 tık önde. Kararsız kaldıysanız ocak kutusunuda görüp o şekilde üye olabilirsiniz. Malum bu yılbaşı kutusu olduğu için ürünler bir hayli fazla :)

    @makyaj güncem teşekkür ederim fıstığııım :)

    YanıtlaSil
  4. Canım öyle güzel anlatmışsınki bu kutu işleri için küçücük tester yollayıp normalde yanına yaklaşamayacağımız luks malzemeler satıp bizi kazıklamaya çalışıyorlar diye düşünürken bu Lila kutu aklıma yattı, hatta okuduktan hemen sonra abone oldum:))))) Aralık ayı süpermiş kaçırdıkta Ocak'Ta daha ne bombalar gelir diye düşündüm:)))Onu da kaçırmak istemedim doğrusu...Çok uyanık gördüm kendimi bende:))Öptüm tatlım!!

    YanıtlaSil
  5. Canım öyle güzel anlatmışsınki bu kutu işleri için küçücük tester yollayıp normalde yanına yaklaşamayacağımız luks malzemeler satıp bizi kazıklamaya çalışıyorlar diye düşünürken bu Lila kutu aklıma yattı, hatta okuduktan hemen sonra abone oldum:))))) Aralık ayı süpermiş kaçırdıkta Ocak'Ta daha ne bombalar gelir diye düşündüm:)))Onu da kaçırmak istemedim doğrusu...Çok uyanık gördüm kendimi bende:))Öptüm tatlım!!

    YanıtlaSil
  6. @lame ve dore Canım yazımın senin için faydalı olmasına çok sevindiiim. Ocak kutusunuda senden okuruz artık :))

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...