6 Aralık 2011 Salı

INGLOT Gel Eyeliner ve Eyeliner Fırçaları


 Merhaba :)

Inglot gel eyeliner ve 31T fırçayı Eylül ayında almıştım. Alalı 3 ay olduğuna göre bahsetmenin zamanı gelmişte geçiyor :) 
Daha öncesinde golden rose dipliner kullanıyordum. Çoğu kişide eyeliner kullanmaya bu ürünle başlamıştır sanırım :) Sonrasına baktımki elim alışmış gayet güzel sürüyorum. Eeee artık gel eyeliner a geçmenin vakti geldi dedim kendi kendime. Bloglardaki yazılardanda faydalanarak inglot gel eyeliner ı almaya karar verdim.
Ürün 5.5 gramlık minicik bir kavanozda satılıyor. Minicik dediğime bakmayın kullan kullan bitmeyecek bir ürün. Bir çok blog yazarı inglot gel eyeliner ın çok çabuk kuruduğunu söylemiş. Çabuktan kasıt nedir bilemiyorum ama ben 3 aydır neredeyse hergün bu ürünü kullanıyorum ve hala aldığım ilk günkü kıvamda.Kuruyacak diye ödüm kopuyor ama kuruyacak gibide durmuyor açıkçası. 
Bu eyeliner ın inanılmaz kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Makyaj temizleme losyonuyla çıkarması imkansız. Ben bu güzelliği gözümden zeytinyağı ile çıkartıyorum. O yağlı hissi yok etmek içinde makyaj temizleme losyonuyla üstünden bir kez daha geçiyorum.
İnce şekilde sürüldüğü taktirde göz kapağına kesinlikle bulaşma yapmıyor. Fakat benim gibi kalın eyeliner sürenlerdenseniz far sürmeden kullanmanızı tavsiye etmem. Çünkü göz kapağına bulaşma yapabiliyor. 
Benim bittikçe alacağım bir üründür kendisi :)   Fiyatı ise 35 TL  

Inglot gel eyeliner ile yaptığım makyajları görmek için tık tık

Ürünün kavanozdaki görünüşü bu şekilde. Aldığım zaman malesefki kullanılmamış halinin fotoğrafını  çekmemişim. Bu yüzden görüntü için kusura bakmayın lütfen 


Bende olan diğer eyelinerlarla kıyaslaması ise bu şekilde


 Renk seçenekleri ise bu şekilde
79 numarası okadar güzel gözüküyorki. Onuda almak istiyorum fakat sürekli kullanmayacağımdan emin olduğum için her görüşümde derin bir  nefes alıp sakinlemeye çalışıyorum :D



Inglotun gel eyeliner ını alıpta fırçasını almamak olmaz :) 
Bendeki kesik uçlu olan 31T numaralı fırçası. Bunun birde kırık uçlu 30T modeli var. İlk defa başlayanlara 30T yi tavsiye ediyorlar ama benim gözüm 31T yi ısırmıştı ve onu almıştım. Buna öylesine alıştımki kırık uçlu olanları kullanamıyorum.
Fırça ve aynı gruptan ürün aldığınızda %30 indirim olduğunuda hatırlatırım.
Örneğin eyeliner aldığınızda, eyeliner fırçasını %30 indirimli olarak satın alıyorsunuz
Ben bu fırçayı %30 indirimle 23TL ye almıştım. 
Bu fırçaya bayılıyorum bayılıyoruum. İncecik bir fırça ve istediğim kalınlıkta eyeliner sürebiliyorum. 3 aydır her kullanım sonrası yıkıyorum ve herhangi bir dökülme yapmadı. 




Rival de loop young eyeliner fırçası: 
Bu fırçayı Rossmann den aldım fakat 2 kere zar zor kullanabildim.Fırça güzel fakat benimelim kesik uçluya alıştığı için bununla malesefki süremiyorum. Gel eyeliner kullanmaya yeni başladıysanız ve şehrinizde Rossmann varsa gidin bu fırçayı alın derim. Fiyatı 3.90 TL



Avon eyeliner fırçası:
Bu fırçalar elime dün geçti. Henüz kullanma fırsatım olmadı fakat kendilerini sevmeyeceğimi düşünüyorum. Çünkü çok kalınlar ve sanki rahat sürebilecekmişim gibi gelmiyor. Fakat ilk fırsatta deneyeceğim. Beğenmezsem kaş için kullabilirim :)
Fiyatı 2 TL




9 yorum:

  1. inglotun jel eyelineri en kalıcı olanı hatta bende yazı hazırlıyorum onlarla ilgili.

    YanıtlaSil
  2. Ben hep işimi kalemle hallettiğimden böyle fırçalı eye liner kullanma tecrübem hiç yok ama inglot ve mac in bu şekilde fırçayla sürülen eyeliner ları çok tavsiye ediliyor... post'un çok güzel detaylı olmuş,alıp deneyesim geldi yaaa:((ama o hem boyundan açılı hem yamuk uçlu fırçayla nasıl bir iş çıkarırırm bilmiyorum:)))

    YanıtlaSil
  3. @ilknur senin yazınıda merakla bekliyorum:)

    @lame ve dore Bende ilk başlarda işimi kalemle hallediyordum. Dahasonra golden rose un diplinerına geçtim ve son olarakta bu :)
    Bence sende golden roseunkiyle elini önce alıştır daha sonra gel eyelinera geç derim:)

    YanıtlaSil
  4. eyeliner süper bir olay ama hakkını vererek yapılıyorsa şahsen ben kimi zaman süper kimi zaman vasat çekiyorum.Ama jel olarak kullanmadım hiç. Uygulamalı anlatım yapsan aswang :D süper olacak

    YanıtlaSil
  5. @*ssdesignbutik ben çoğu zaman para bandı kullanarak sürüyorum :D Öle yanlışssız güzel oluyor :)
    Fotoğraflarla anlatmak biraz zor olacaktır. Video çekmek lazım. Videodada gözükmek istemiyorum açıkçası :D Ama belki bir gün düşünebilirim bilemedim şimdi:D

    YanıtlaSil
  6. ne şekilli kullanmişsin öyle :D kullanılmamiş halinden daha iyi bi fotograf olmus, sanat eseri :D o degil de 79 hakkaten ne güzel görünüyor yahu cok begendim ^^

    YanıtlaSil
  7. @nerwen hahah sanatçı kişiliğimden dolayı galiba:p
    79 79 79 7977779979 tamam sakinim:D
    Teşekkürler canıım :)

    YanıtlaSil
  8. Inglotun eyelinerını çok merak ediyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  9. @sevda s. Bence eyeliner kullanan herkesin edinmesi gereken bir ürün :)

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...