25 Aralık 2011 Pazar

Günün Ojesi #22

Merhaba:)
Ojesizliğe daha fazla dayanamadım ve attım elimi oje kutumaaa:)) Elime bu iki güzellik geldi ve hemen sürüp fotoğrafladım. Karpuzlu fimo sevgili Derya'nın hediyesi. Bir önceki günün ojesi postumda kendisinden bir oje aldığımı söylemiştim. Bu karpuzcuğu paketin içinde çok sonra farkettim. Ambalajı kurcalarken pat yere bişey düştü. Aaaa bi baktım minnacık karpuuz:) Canım benim hediye koymuş içine:) Sayesinde ilk defa fimo denedim. Pekte hoşuma gitti. Burdan bir kez daha kendisine teşekkür ederim:) Kendisinden yapacağım bir sonraki oje alışverişinde mutlaka bu fimolardan bir kaç çeşit alacağım. Bizde isteriz bizde isteriz diyenleriniz varsa sizi şurdaan Derya'nın sayfasına alıyım :)



 Nail Polish No: L19 üzerine tombul kelebeğim Tanyeli'nin yolladığı sim bombası Sephora Girls No:09 ojeyi sürdüm :)
Ben bu görüntüye bayıldım. Durup durup tırnaklarıma bakıyorum :D

*Fotoğrafların üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz..









Güneş ışığındaki duruşu

12 yorum:

  1. canım çok harika olmuş durup durup bakmakta haklısın yani:) aldığın kişinin sitesi mi var canım? face kullamıyorum nerden bakabilirim sattığı ürünlere?

    YanıtlaSil
  2. @özge Teşekkür ederim canım :)
    Deryayı bir çok blogda dbms trend adıyla duymuşsundur kesin. Bende bloglarda görüpte takibime almıştım. Siteside var evet. Google a dbms trend yazarsan sitesi ve gitti gidiyordaki sayfası karşına çıkacaktır. Blogumda yazı kopyalama engelli direk tıklayamayacağın için bu şekilde tarif ettim. Üşendi link vermedi deme sonra:p :D
    Kendisinden hiç çekinmeden alışveriş yapabilirsin. Mail atarsan zaten sana geri dönüş yapacaktır çok ilgili çok tatlı bir bayan :)

    YanıtlaSil
  3. Ayyy harikaaa!!! O üste sürdüğün simli bebek çok güzelmiş bu arada niye sakladın bugüne kadar ha niye? :) Bi yazı yazıp kaçiim dedim ammmaaa bu görüntü karşısında yorumsuz kalamadım :p
    Sephora Girls'ü başka başka ojelerin üstünde görmek dileğiyle, muck :p

    YanıtlaSil
  4. evet canım,birkaç blogda görmüştüm,link vermedin dimi üşendinnnnnnn :))) çok şekersin. Neden öyle düşüneyim hemen ekledim sitesini inceliycem şimdi teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. o sephora olan ne kadar tatlı bişeymiiiş ! bayıldım =)

    YanıtlaSil
  6. çok hoş bende bugün nette bişey gördüm tırnak printer ı parmağı sokuyosun hoopp desenli oluyor yanında 7 renk ojeyle satılıyor:)

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. @429 Teşekkürler bebek :D Bu oje bana geldiğinde böle simlişeylerden pek hoşlanmıyordum. Biliyorsun simli sedefli ojelere son zamanlarda taktım :D E bide tırnak kırma facialarımdan sonra anca sıra geldi :D

    @özge ayy nebiliyim belki geliverir öyle aklına dedim nebilim :D sensin şeker yerim:)

    @alice teşekkür ederim canııım :)

    @reçelim ayy bende görmüştüm o makinayı. Hatta bikeresinde haberlerde güzellik merkezinde uygulamalı olarak gösterilmişti :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel gözüküyor :) sephora olanı çok beğendim bende
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. @madamBfashion teşekkürler canım.
    Blogunu takipteyim zaten :)

    YanıtlaSil
  10. Bende mimin var canım :)

    YanıtlaSil
  11. :D Ahhh fimoo seni yiğeerriimm :D Güle güle sürün, takın canım öpüyorum :)


    http://rimellikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...