16 Kasım 2011 Çarşamba

Bitirdiğim ürünler #2

Bir önceki bitenler yazımı 20 Ekimde yazmışım. Neredeyse 1 ay olduğuna göre bir sonrakini yazma vakti gelmiş :) Annemden kaçırabildiklerimi göstereceğim şimdilik. Kadın nereden bilsin bitenler yazısı yazacağımı. Temizlik esnasında çöp sanıp atmış birkaç tanesini:D

 EuroSoft pamuk. Bu pamukları sadece ojelerimi çıkarmak için kullanıyorum.  Eh güzel denebilir.Bittikçe aldığım bir pamuktur kendisi.
Watsons grean tea siyah nokta temizleme bandı. Bu bantları bana Tanyeli göndermişti. Sanırım 4 tane göndermişti. Tekini daha önce kullandım. Diğerlerini nereye tıktım bilmiyorum. Annemin gazabına uğramış olabilirler :D Bu bantları sevdim.Hatta ve hatta niveanın bantlarından daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. Watsonsa uğradığımda bu bantlardan mutlaka alacağım. Sizede tavsiye ederim.   Tam olarak hatırlamıyorum ama fiyatı sanırım diğer bantlara göre baya uygundu 
Gratis Cettua  gözenek temizleyici bant. Ben bunları siyah nokta temizleme bandı sanıp hiç üstünü okumadan almıştım. Eve gelince farkettimki gözenek içinmiş:) Bunu bayramdaki %30 indirimle almıştım. Yanlışlıkla almama rağmen sevdim kendisini. Bitince bir daha alınabilir.
Gratis Cettua Göz&yüz makyaj temizleme mendili. Bu mendile BAYILIYORUM. Nası güzel olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez sanırım. Bu benim aldığım ilk paket. 2. paketini kullanıyorum şuan.  Bunun hakkında ayrı bir yazı yazacağım
Evy Baby ıslak mendil  

Bunların arasında 3 paket ufak 1 pakette büyük boy ıslak mendil, 1 paket eurosoft pamuk, 2 paket watsons makyaj temizleme pamuğu ambalajı olması lazımdı. Fakat kendileri annemin gazabına uğrayıp çöpe atılmışlar :D


Flormar oje kurutucu sprey. Bu benim ilk kutum. Hergün oje değiştiren ve hergün bu spreyi kullanan biri olarak bir türlü bitiremedim. Alalı sanırım 1.5 ay falan olmuştur. Daha bile fazla olabilir. Hiç hatırlamıyorum şuan. Bunun birde ufak boyu var. Ben büyük boyunu almıştım. Seviyorum kendisini. Yeni kutuya geçtim bile. Bunun hakkındada bir yazı yazacağım.
Watsons Superdrug Crush Vücud Spreyi Bu spreyide yine bana Tanyeli göndermişti. Göndereli sanırım 2 ay olmuştur ve bol kepçe kullanmama rağmen yeni bitti. Çok güzel bir kokusu var ben bu spreye bayıldım.  Ben koku tarif etme özürlü bir insanımdır. O yüzden malesef kokusu hakkında şöle böle diye bir şey diyemiyorum. Ama hafif bir koku olduğunu düşünüyorum. Watsons a gidince mutlaka alacağım. Fiyatının 2 tl civarı birşey olması lazım. Mutlaka 1 tane alıp deneyin derim.
Flormar aseton. Bu asetonu uzun zamandır kullanıyorum. Kokusu çok hoş ve ojeyide iyi çıkardığını düşünüyorum. 
Asetonum bittiğinde değişiklik olsun diye cosmo shop asetonu almak gibi büyük bir hata yaptım.
Aslında cosmo shop asetonu bitirmedim. Kendisini kullanıp kokusundan midem kalkınca götürdüm lavaboya döktüm. Bitenler yazısında bahsederim diyede kutusunu atmadım. Bu asetondan uzak durun görünce görmezden gelin kafanızı çevirin vs.
Ojeyi doğru dürüst çıkarmıyor. Pamuğa dökerken bile midenizi kaldıracak derecede ağır iğrenç bir kokusu var. Ayrıca tırnak çevresinide aşırı derecede kurutuyor. Kısacası almayın alanada mani olun 
Deotak. Ben bu kremi çooook uzun yıllardır kullanıyorum. Her çeşidini denedim. Hepsinide seviyorum. Ter kokusu için roll-on ve deodorant kullanmaktan nefret ederim. Hatta bir işe yaradıklarınıda düşünmem. Belkide ufak yaştan beri bu kreme alıştığım içindir bu nefretim. Terleme konusunda bir işlevi yok fakat ter kokusunu %100 önleyen bir krem olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Yeni paketini henüz almadım. Kendisinin kutusunu kesince içinden 2-3 kere daha kullanmalık krem çıkar diye düşünüyorum. Bu kreminde yazısını ayrıntılı olarak yazacağım.
Geçen gün bir blogda bu kremin yağ bezesini tetiklediğini yazmıştı bir bayan. Bendede sıklıkla yağ bezesi olur acaba sebebi bu kremmidir. Bu kremmi tetikliyordur hiç bir fikrim yok açıkçası. 
Diadermine nemlendirici. Bu nemlendirici için daha önce bir yazı yazmıştım.Tık tık 

Bunların arasında 2 şişe daha Flormar aseton olması lazım fakat annem onlarıda çöpe atmış.

5 yorum:

  1. Aswang harikasın, nasılda tek tek yazmışsın,emeğine sağlık!Ben daha önce neredeyse her markanın temizleme mendilini denemiş biri olarak en çok watsons cettua göz/yüz makyaj temizleme mendilini merak ettim, yağlı ciltler için iyi mi?sivilcelere yol açıyor mu?waterproof göz makyajını çıkarıyor mu? vs vs ...(bende ne çok şey istiyorum yaw:)Bunla ilgili postunu merakla bekliyorum canım!

    YanıtlaSil
  2. @Lame ve Dore Teşekkür ederim canım :) Bugün maybelline in bir fondötenini hakkında yazı yazacaktım fakat senin için mendilleri yazacağım. 1 saat içerisinde okuyabilirsin canım :)

    YanıtlaSil
  3. ahaha ben demedim mi sana o aseton iğrenç diye :D
    Siyah nokta ve gözenek bandından birde ben alıp deneyeyim bari, merakımı cezbettiler ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu temizlemem mendilini ben de bir kaç blogda görmüştüm, deneyeyim ben de :)

    YanıtlaSil
  5. @j.d. :D:D senin az bile söylemişsin canım :D

    @sevda s. Dene canım. Fiyatıda zaten çok uygun pişman olmazsın :)

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...