6 Mart 2013 Çarşamba

essence’in ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ özel koleksiyonuyla sihirli bir ilkbahar sizi bekliyor!



essence’in ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’
özel koleksiyonuyla
sihirli bir ilkbahar sizi bekliyor!
  
Sihirleri hangimiz sevmeyiz ki? Hele ki içinde bolca renk varsa…
İlkbaharın o içimizi ısıtan, mutluluk veren sihri bu kez
essence ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ koleksiyonuna taşınıyor,
ilkbahar daha ilk günlerinden hayatımıza renk getiriyor.

Avrupa’nın bir numaralı renkli kozmetik markası essence, 8 Mart’ta vizyona girecek ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ filmiyle eş zamanlı olarak sunacağı özel koleksiyonla herkesi birer makyaj sihirbazına dönüştürüyor.
Küçük bir sirkte, büyücülük numaralarıyla hayatını kazanan Oscar Diggs’in Oz Büyücüsü’ne dönüşümünü anlatan filmden esinlenen essence, filmin parlak ve rengarenk dünyasını makyajınıza taşıyor. Altın, kırmızı, yeşil, açık pembe ve mavi renkleriyle içinizi açan farlar, göz kalemleri, pudralar, dudak balmları, krem allıklar ve ojelerle ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’un sihirli dünyasını gerçek hayata taşımanız mümkün.
essence’in sizi maceralarla dolu bir dünyaya taşıyacak olan özel koleksiyonu ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ sayesinde bu ilkbahar kesinlikle çok sihirli geçecek!
Essence’in bu özel koleksiyonu, mart ve nisan ayları boyunca tüm Gratis mağazalarında satışta olacak.




essence ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ far
Yeşil, kırmızı ve açık mavi renklerindeki hoş metalik etkiler yaratan bu farlar etkileyici ve gizemli göz makyajını garantiliyor. Yüzeyindeki sıcak hava balonu desenli kabartması çok göz alıcı bu farların 01 goodness, 02 kindness ve 03 generosity olmak üzere üç ayrı çeşidi bulunuyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 6,95TL


essence ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ göz kalemi
Canlı mor ve yoğun yeşil renklerindeki bu göz kalemleri, hoş ışıltılı etkiler yaratarak, göz çevresinde etkileyici vurgular yapıyor. 01 fragile but feisty ve 02 china girl çeşitlerini bulabileceğiniz göz kalemleriyle sihirli bakışlar yaratmak artık çok kolay.
Tavsiye edilen satış fiyatı 4,95TL



essence ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ renk değiştiren dudak balmı
Doğru renkte ruju bulmak zordur. O halde bırakın rujunuz size uyum sağlasın! Kırmızı ve pembe renklerdeki bu iki heyecan verici dudak balmı, dudaklarınızla buluştuğu anda dudağınızın tipine ve doğal rengine göre değiştirerek, dudağınıza uyum sağlıyor. Renk değiştiren dudak balmlarının 01 glinda the good ve 02 master of magic olarak iki farklı rengi bulunuyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 6,95TL


essence ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ krem allık
Kremsi kıvamıyla kullanımı oldukça kolay krem allık, sihre gerek olmadan yepyeni bir görünüş sağlıyor. Pratik pompalı şişesi sayesinde istediğiniz kadar alabilir ve parmak uçlarınızla rahatça uygulayabilirsiniz. Krem allığın 01 beware the wicked witch isimli tek rengi bulunuyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 9,55TL


essence “Muhteşem ve Kudretli Oz” aydınlatıcı pudra
Aydınlatıcı pudra, mükemmel Büyücü Oz makyajı için son dokunuşu yapmanızı sağlıyor. 01 the great and powderful isimli tek rengi bulunan aydınlatıcı pudra, hafif ışıltılı ince yapısı ile yüzünüzde, boynunuzda ve dekoltenizde muhteşem bir vurgu yaratıyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 11,95TL


essence “Muhteşem ve Kudretli Oz” çatlayan oje
Hokus pokus yok! Bu ojeler sihirbazları bile şaşırtacak. Önceden oje sürülmüş tırnağınıza beş sıcak renkten birini sürün ve inanılmaz çatlama etkisine tanıklık edin. Çatlayan ojelerin 01 master of illusion, 02 winds of change, 03 good witch, 04 winged wonder ve 05 delicate but determined isimli beş farklı rengi bulunuyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 5,95TL


essence ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ kolye
essence’in özel koleksiyonuyla baharın sihirli dünyasını makyajınıza taşıdınız, peki ya aksesuarlarınız? Bu zümrüt yeşili kolye ile stiliniz Hint gizemiyle tamamlanacak.
Tavsiye edilen satış fiyatı 9,95TL






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...