1 Nisan 2012 Pazar

Maybelline Affinitone Fondöten


 Maybelline affinitone serisine  hep önyargıyla bakmışımdır. Pudrasının kapatıcı özelliği olmadığını duymuştum. Fondötenide öyledir diye düşündüğümden alıp denemedim:) Veya fiyatlarının çok çok uygun olmasından ötürü önyargıda yapmış olabilirim. Ucuz ürünlere karşı önyargı yapan gıcık kesimdenim evet:D Maybelline NY bu ürünü denemem için göndermeseydi alıp denemeyi düşünmüyordum bile. Ne büyük kayıp :)
Bu ürün daha önce bir çok blog tarafından anlatıldı. Seveni çok. Sevmeyenine rastlamadım diyebilirim. :)
 Fondöteni yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ve beni şaşırttığını itiraf etmeliyim.
  • Yapısı oldukça akışkan ve cilt üzerine dağıtması kolay. Ben en iyi sonucu parmaklarımla aldım :)
  • Uyguladığınız an kapatıcılığı azmış gibi gözüküyor fakat bir kaç dakika sonra cildinize oturuyor. Yani kapatıcılığı azdan ortaya doğru denilebilir. Ayrıca pudralı ve mat bir bitişi olduğunuda belirteyim
  • Cilt tipim karma ve gün sonuna doğru burnumda hafif yağlanma yapıyor. Yaygara koparmıyorum ve pudrayla iki pıt pıt yaparak sorunu çözüyorum :D
  • Bence bu ürün yaz ayları içinde oldukça ideal. Yapı itibariyle oldukça hafif ve yüzümde varlığını bile hissetmiyorum diyebilirim.
  • Cildimde herhangi bir sivilcelenme-kaşıntı vs gibi sorunlara yol açmadı
  • Ürün 30 ml ve yapısından dolayı uzun süre gideceğini düşünmüyorum. Affinitone serisi watsons da sık sık indirime giriyor. İndirime denk geldiğimde yedeklemeyi düşünüyorum .

 Bu seriye benim gibi önyargıyla yaklaşanlar için özellikle fotoğraf çekerek cilt üzerindeki duruşunu göstermek istedim :)

İlk fotoğrafta cildimde sadece nemlendirici var.
2. ve 3. fotoğraflarda ise cildimde Maybelline Affinitone Fondöten sürülü. Kapatıcılığını görmeniz açısından cildimdeki izlere özellikle kapatıcı sürmedim. Normalde fondötenimi sürmeden önce kapatıcı uyguluyorum:) Bu arada bendeki rengi 24 Golden Beige


İsmime yazılmış not beni pek mutlu etti :)
Teşekkürler Maybelline NY

Maybelline NY bu ürün için ne demiş bakalım :)



AFFINITONE
CİLT RENGİNİ BÜTÜNLEYEN NEMLENDİRİCİ FONDÖTEN
Yapay pigmentlerin verdiği maske görünümü yerine ten renginizin doğal güzelliğine kavuşun! Affinitone, içerdiği doğal renk pigmentleri ile cilt rengini bütünler ve cilt dokusu ile mükemmel uyum sağlar. Cildi E Vitamini ile korur ve nemlendirir. Yumuşak formülü ile üstün kapatıcılığı ve cilde nefes aldıran rahatlığı birleştirir. Dermatolojik testlerden geçmiş Affinitone, cildi zararlı dış etkenlere karşı korur. 
5 ciltle uyumlu renk seçeneği…

Yaklaşın! Doğallık hiç bu kadar mükemmel olmamıştı.

Önerilen Tüketici Fiyatı : 17,99 TL



*Ürün firma tarafından gönderilmiştir. Görüşlerim tamamen objektiftir. 

 

5 yorum:

  1. ben de çok severek kullanıyorum. hiç o kadar para bayılmaya degmez diğer markalara

    YanıtlaSil
  2. Ben de yıllardır Maybellıne pompalı şişede (Dream Satın Liquit)fondeten kullanıyorum. Çok memnunum. Aynı standartlardaki diğer markalara oranla hem fiyatı çok iyi hem de ilk katta doğal görünümlü ve prüzsüz, ikinci katta ise taş bebek gibi yapıyor insanın yüzünü. Ben normal zamanlar da tek kat, düğünlerde falan iki kat uyguluyorum. Herkese öneririm gerçekten harika.

    YanıtlaSil
  3. bende senden duyup aldım çok beğendim şekerim:))) tşkler..
    sevgilerr
    ozlemtuana.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine çok sevindim canım :) Güle güle kullan :)

      Sil
  4. BEN UZUN ZAMANDIR KULLANIYORUM BİRÇOK MARKA FONDÖTEN DENEMEME RAĞMEN VAZGEÇEMEDİĞİM TEK FONDÖTEN DOĞAL PÜRÜZSÜZ KALİTELİ VE UCUZ DAHA NE OLSUN :)

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...