18 Nisan 2012 Çarşamba

L'OREAL Excellence Creme Saç Boyası / Sultan Bakırı


Merhaba :)
2 gündür kardeşim saçlarını boyamam için başımın etini yiyor :) Eh hadi bugün boyayalım bakalım dedim ve doğru Watsons'ın yolunu tuttuk. Teee Şubat ayında saçlarını  Excellence Creme boya ile çikolata kahveye boyamıştım. Yine aynı renge boyayalım diyordukki bu rengi gördük. Sanırım bu renk yeni çıkmış. Çünkü daha önce bu isim ile gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Hani görsek daha önce boyardık o bakımdan :D Neyse kardeşim önce mırın kırın etti ama benim bunu alalım baskılarıma dayanamayıp attı sepetine :) Saçlarıyla şuan aşk yaşıyor ayrı konu:)


Paketi açtığımızda içinden aşağıdaki ürünler çıkıyor. Bence bu boyanın en güzel özelliği tarak aparatının olması. Çünkü bir yandan tarakla uğraş bir yandan fırçayla sür vs işkence ötesi bir durum. Bu aparat sayesinde ne fırçaya gerek kalıyor ne tarağa :) Bu aparat sayesinde tek başınızada boyamak bence oldukça kolay olacaktır. 
Tarak aparatı dışındaki en büyük artı ise boya öncesi sürülen koruyucu serum. Bu serumdanmıdır yoksa boyanın içeriğindenmidir bilmiyorum ama boya sonrasında saçlar kazık gibi sertleşmiyor. Malum evde yapılan boyalarda bu sorun genelde yaşanıyor. 

Aslında söylenecek pek bir şey yok diyebilirim. Kısacası abla kardeş biz bu boyadan fazlasıyla memnunuz ve denemenizi tavsiye ederiz :)


Boya öncesi serum avuca boca edildikten sonra bu şekilde gözüküyor :) Boya sonrası koruyucu bakım ürününüde çekicektim fakat o an dakika doldumu ay yere boya bulaştımı telaşıyla unutmuşum :)



Ve gelelim yazınınen can alıcı noktası olan öncesi sonrası fotoğraflarına :)

Hanım kızımızın daha önce Excellence Creme Çikolata Kahve ile boyanıp akmış olan saçları bu şekildeydi :)

Sultan Bakırı ile boyandıktan sonrada bu şekilde oldu :) 
Çok az renk farklılıkları oldu ama geçişler oldukça yumuşak olduğu için abuk subuk bir görüntü oluşmadı. İşlem görmemiş doğal saça uygulandığından şahane olacağını düşünüyorum.
Kendi saçımıda bu renge boyasammı diye düşünüyorum :))

Kutu üzerinde yer alan bilgiler ise bu şekilde









18 yorum:

  1. Ayy ne hoş olmuş kardeşinin saçlarıı yavrııım ;) Saçlar da renk de süper valla güle güle kullansııın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol yavruuş. Kardeşimde teşekkürlerini iletiyor :)

      Sil
  2. Aaa, gercekten cok cok hos duruyor, cok güzel olmus, saclari da ne kadar uzun masallah :)

    YanıtlaSil
  3. Bende Loreal Excellence 7.31'i kullanıyorum aylardır ve çok memnunum. Buğday tenliyim ve bana epey gidiyor. Yolda çevirip soran çok kişi oldu.;))Bu da pek hoş geldi ama bana açık kalır mı bilemedim.:s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz biraz az beklettik aslında. Normalde dipler için 20 dakika uçlar için 10 dakika bekletmek gerekiyormuş. Biz dipler için 10 uçlar içinde 10 dakika beklettik. Alt renk koyu olduğu için kapkara olmasın dedik :) Sen 20-10 şeklinde yaparsan bu kadar açık olmaz sanırım :)

      Sil
  4. bende bugün bir kızda gördüm bu rengi ve bayıldıkm harika bir seçim yapmışsınız canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah şuan ben de krizdeyim. Birazıcık cesaret gelirse boyamak niyetindeyim :))

      Sil
  5. hadi hep birlikte birbirimizi cesarete getirelim olmaz mı =))) şu kuaförlerin hükümdarlığından kurtulmak,evde boyama işlemine geçmek istiyorum ama kendimi rezil ederim diye bir türlü esaretten kurtulamıyorum =D
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah aynen ayneen. Şu renk için kuaför bana geçen sene 250 tl fiyat vermişti. Saçım gürse benim suçum nee :)))

      Sil
  6. çok güzelbi renk çıkmış ortaya valla güle güle maşalasın güle güle fönlesin:)

    YanıtlaSil
  7. bu benimde çok aklımda ama ben daha önce hiç boya sürmedim saçıma ve sarışınım. çok korkuyorum bu yuzden belki başka bahara. ama güzel olmuş saçlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh doğal sarı saçlara bu renk nasıl güzel nasıl canlı oluur :) Çok özendim şuan sana :)

      Sil
  8. muhteşem olmuş...bu rengin varlığından uzun zamandır haberdarım,cesaret edip de alamadım bir türlü..hazır yaz yaklaşırken bu rengi denemekte fayda var.kardeşinin saçları çok güzel,bu renkle iyice havalı olmuş...sevgiler... ;)

    YanıtlaSil
  9. tam saçlarımın doğal rengine dönüp de uzatma kararı almışken olacak şey mi bu bloğu açıyorum hoooooop boya yazısı korkarım saçlarımın kendi rengini göremeyeceğim bir daha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte böylee fena yaparım ben insanı :)))))

      Sil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...