26 Nisan 2012 Perşembe

Elidor Keratinology ( Yeniden Yapılandırma Sistemi ) - Yoğun Bakım Maskesi


Merhaba :)
Sizlere daha önce şurada ön gösterimini yaptığım Elidor Keratinology serisinin Yoğun Bakım Maskesinden bahsetmek istiyorum. Bu maskeyi bitenler yazımda göstermiş ve kendisi hakkında ayrı bir yazı hazırlayacağımı söylemiştim :)

Saçlarımı boyamadığım ve hergün düzleştirme işlemi yapmadığım için aşırı yıpranmış saçlara sahip değilim. Benim tek şikayetim banyo esnasında ve sonrasında saçlarımın çok dolaşması. Maskeyi uygularken bile saçımın yumuşadığını parmaklarım arasında kayıp gittiğini söylesem abartmış olmam. Saçımda bekletip tamamen duruladıktan sonra ortaya çıkan sonucu siz düşünün :) Banyodan çıktıktan sonra tarakla olan aşkımız saniyeler içinde son buluyordu dememe gerek yok sanırım:) Bu yüzden bence serinin tartışmasız en başarılı ürünü bu maske.
Ben bu maskeyi yine bu serinin bakım kremi ve şampuanıyla beraber kullandım. Saçlarımda aşırı bir yıpranma olmadığı için onarım kısmını net şekilde yorumlamam pek mümkün değil. Fakat saçlarıma ilk kullanımdan itibaren çok güzel bir ışıltı ve canlılık kattığını belirtmeden geçemiyeceğim. İlk kullanımdan itibaren bunu başaran bir ürün onarım konusundaki iddasınıda yerine getirecektir diye düşünüyorum. 

Maske 200 ml ve fiyatı 20 TL. 
Gelişmiş Düzleştirici Sistem serisinide fazlasıyla merak ediyorum. Güzel bir indirime denk gelirsem denemek niyetindeyim :)
Eyy Watsons eeey Gratis Anneler Gününe özel bu seride sizden indirim bekliyorum bilesiniz :)))
Üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.


Üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.


Keratinology by Elidor serisi nanonun binde biri, metrenin trilyonda biri olan Pico teknolojiyle üretildi. Devrim yaratan teknolojiyle saçlarınızın kuaför sonrası bakımı şimdi çok daha kalıcı!

Elidor’dan devrim yaratan teknoloji

Muhteşem saçlar için uzman bakım sunan Elidor, dünya çapında bir ilke imza atarak, Keratinology by Elidor ürünleriyle saç bakımına Pico teknolojiyi getiriyor. Pico tanecikleri sayesinde zenginleştirilmiş keratin moleküllerinin saçın özüne çok daha kolayca inebildiği yeni Keratinology serisi, saçların kuaför sonrası güzelliğinin şimdi çok daha kalıcı olmasını sağlıyor.

Geniş ürün yelpazesiyle uzman bakım deneyimini tüketicilere ulaştıran Elidor, saç bakımı konusunda tüm dünyada bir ilke daha imza atıyor. Röfle, boya, kalıcı düzleştirme, perma ve fön gibi işlemler sonrasında gücünü ve canlılığını kaybeden saçlar, Pico teknolojiyle geliştirilen Keratinology by Elidor ürünleriyle hayata dönüyor. Yalnızca 200 özel parfümeride bulunabilen Keratinology by Elidor ürünleri, nano teknolojiden bin kat daha küçük moleküler yapısı sayesinde içerdiği Pico besleyicilerin ve keratin komplekslerinin saça çok daha iyi nüfuz etmesini sağlıyor.

Kuaför sonrası güzellik artık daha kalıcı
Elidor laboratuvarlarında Pico TeknolojiTM ile geliştirilen yenilikçi bakım sistemi, zenginleştirilmiş keratin molekülleriyle saçı yoğun olarak besliyor ve saçı kalbinden başlayarak yeniden yapılandırıyor. Keratinology by Elidor, tüketicinin ihtiyaçlarına Yeniden Yapılandırma Sistemi, Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Sistem, Gelişmiş Düzleştirici Sistem adı altında 3 farklı ürün gamıyla cevap veriyor.

Yeniden Yapılandırma Sistemi sayesinde, kuaför işlemleri nedeniyle saçınızda bir yılda oluşan yıpranmayı 5 kullanımda onarabiliyorsunuz. Bu serinin altında şampuan (200 ml), saç bakım kremi (200 ml), yoğun bakım maskesi (200 ml), gece serumu (100 ml), UV filtreli ısıya karşı koruyucu sprey (180 ml) ve ikili yoğun bakım kürleri (80 ml) bulunuyor.

Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Sistem, daha uzun süre parlak ve göz alıcı saçlar için, kuaförde uygulanan röfle ve boya gibi renk uygulamalarından
sonra saça uygulanması gereken özel bakım programıyla saç tellerini kökten uca besliyor. Saç renginizin parlaklığını ve göz alıcı ışıltısını daha uzun süre korumak için saç kütikülünü bir film gibi saran ve rengi içeri hapseden renk koruyucu ve canlandırıcı sistem ürünleri, şampuan (200 ml), saç bakım kremi (200 ml) ve yoğun bakım maskesinden (200 ml) oluşuyor.

Gelişmiş Düzleştirici Sistem ise, daha uzun süre düz kalan, ipeksi ve pürüzsüz saçlar için tasarlanan yapısıyla düzleştirme işlemi (Brezilya fönü, günlük fön, vb.) uygulanmış, hassaslaşan ve yıpranan saçların sağlıklı görünümünü ve mükemmel düzlüğünü koruması için kadınlara profesyonel bir bakım sunuyor. Pico TeknolojiTM ile geliştirilmiş Keratinology Düzleştirici Seri, saçınızın düz şeklini daha uzun süre koruması için ihtiyaç duyduğu bakımı yaparken saçlarınıza ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Gelişmiş düzleştirici sistem ürünleri, şampuan (200 ml), saç kremi (200 ml), yoğun maske (100 ml) ve gece serumundan (100 ml) oluşuyor.
Keratinology by Elidor, tavsiye edilen tüketici satış fiyatları:
Şampuan, Saç Kremi: 15 TL
Yoğun Bakım Maskesi, Gece Serumu, UV Filtreli Isıya Karşı Koruyucu Sprey: 20 TL

3 yorum:

  1. spreyini merak ediyordum canım bende o nasıl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım spreyini bir kaç kez kullandım. O sprey ısıya karşı olduğu için ve ben saçımı düzleştirmediğim maşa yapmadığım için kullanma gereği duymuyorum. Bir kaç fön çektirmeden önce sıktım. Elektiriklenmeyi önleme konusunda başarılı olduğunu söyleyebilirim. Saçım hergün yüksek ısıya maruz kalsaydı ısıya karşı koruyup korumadığını net anlayabilirdim sanırım :)

      Sil
  2. Elidor´u marka olarak seviyorum zaten, türkiyeye gidince mutlaka birseyler alip geliyorum hep ; )

    YanıtlaSil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...