17 Mart 2013 Pazar

Çekiliş var :) (KAPANDI!)


EDIT        

Çekiliş Sonucu

Merhaba :)
Düzenlediğim mini çekiliş bugün itibari ile sonlandı. Kazananları aşağıda görebilirsiniz. 


8 Mart 2013 Cuma

Gratis Alışverişi (8 Mart indirimi)

Uzunca bir aradan sonra merhaba :)
Bugün bildğiniz gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve bir çok yerde bugüne özel indirimler var. Kozmetik alışverişi yapmak isteyenlere  Watsons ve Gratis mağazalarına bir göz atmalarını tavsiye ederim. Her iki mağazanında indirimleri 8-9-10 Mart tarihleri boyunca devam ediyor. Gerçi ilk gün yaşanan yoğunluk nedeniyle son iki gün neler bulabilirsiniz bilemiyorum ama bakmakta fayda var :)
Gratis'in indirimi hakkında bilgi almak isterseniz tık tık
Watsons'un indirimi hakkında bilgi almak isterseniz tık tık

Ben istediklerimi kaçırmamak için sabahın körünte Üsküdar Gratis'e gittim. Fakat ilk gün ve sabahın erken saatleri olmasına rağmen The Balm standı boştu. İstediğim hiç bir şeyi alamadım. Mağazaya açılış saati ile girenlerden biriydim ama stand yinede boştu. Kastılı olarak boşaltıldıklarını düşünüyorum. Böylede art niyetliyim işte :) Bilenler bilir. Üsküdar'da iki tane gratis mağazası mevcut. Kasadaki bayanla konuşurken diğer gratis mağazasınada bakacağımı söylediğimde ordaki standda boş diyip gülmüştü. Sabahın kör saati boş mağazada sen diğer mağazadaki durumu nerden biliyorsun be hatun. Neyse diğer Gratis mağazasınada gittim tabiki. Durum orada dahada vahimdi. İstediklerimi bulamayıncada sırf indirim çılgınlığı ile aşağıdaki ürünleri satın aldım:)  Bakalım neler almışım :)

 

The Balm Fırçalar: Bu fırçalar bir çok blogger tarafından övüldü. Fırça kıllarıda hoşuma gittiği için attım sepete. Bakalım ben sevecekmiyim:)
The Balm Powder to the People (Powder Brush) : 28 TL
The Balm Blend a Hand (Tapered Foundation Brush) : 25 TL
 The Balm Crease, Love And Happiness (Smudger Brush/Tapered Crease Brush): 24 TL
Fiyat bilgileri ürünlerin normal fiyatlarıdır. İndirim boyunca bu fırçaları bu fiyatlar üzerinden %50 indirim ile alabilirsiniz:)


Bu maskelere ba-yı-lı-yorum! Şimdilik kendileri hakkında bir şey söylemek istemiyorum. İlerliyen günlerde ayrıca bir yazı hazırlamak niyetindeyim. Normalde paket fiyatları 2 TL fakat indirim boyunca %40 indirimle satın alabilirsiniz. Hazır indirim varken mutlaka bir kaç tane almanızı tavsiye ederim :)

 

Bunlarda ıvır zıvırlar :)



Eee siz neler aldınız neler alıcaksınız bakalım? :)





6 Mart 2013 Çarşamba

essence’in ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ özel koleksiyonuyla sihirli bir ilkbahar sizi bekliyor!



essence’in ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’
özel koleksiyonuyla
sihirli bir ilkbahar sizi bekliyor!
  
Sihirleri hangimiz sevmeyiz ki? Hele ki içinde bolca renk varsa…
İlkbaharın o içimizi ısıtan, mutluluk veren sihri bu kez
essence ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ koleksiyonuna taşınıyor,
ilkbahar daha ilk günlerinden hayatımıza renk getiriyor.

Avrupa’nın bir numaralı renkli kozmetik markası essence, 8 Mart’ta vizyona girecek ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ filmiyle eş zamanlı olarak sunacağı özel koleksiyonla herkesi birer makyaj sihirbazına dönüştürüyor.
Küçük bir sirkte, büyücülük numaralarıyla hayatını kazanan Oscar Diggs’in Oz Büyücüsü’ne dönüşümünü anlatan filmden esinlenen essence, filmin parlak ve rengarenk dünyasını makyajınıza taşıyor. Altın, kırmızı, yeşil, açık pembe ve mavi renkleriyle içinizi açan farlar, göz kalemleri, pudralar, dudak balmları, krem allıklar ve ojelerle ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’un sihirli dünyasını gerçek hayata taşımanız mümkün.
essence’in sizi maceralarla dolu bir dünyaya taşıyacak olan özel koleksiyonu ‘Muhteşem ve Kudretli Oz’ sayesinde bu ilkbahar kesinlikle çok sihirli geçecek!
Essence’in bu özel koleksiyonu, mart ve nisan ayları boyunca tüm Gratis mağazalarında satışta olacak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...