24 Mayıs 2012 Perşembe

-Duyuru- Luzumsuzişleruzmanı hediyeleşme etkinliği düzenliyor!

Merhaba :)
Bir kaç ay önce madam dö gonçun bardaklaşma etkinliğine katılmış sevgili Luzumsuzişleruzmanıyla eşleşmiştim. Kendisinin bana hazırladığı paketi görmeyenler var ise tık tık :) Hatunum hızını alamamış ve  bu tarz bir hediyeleşme etkinliği düzenlemeye karar vermiş. Bu sefer eşleştiğimiz kişiye ojelerden oluşan bir paket hazırlayacağız. Haydi sizde katılın ve hediyeleşelim :))) Katılmak için tık tık


3 yorum:

  1. paylaştığın için teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  2. Etkinliğe ben de katıldım ama benim bu yorumu yazma nedenim çok başka. :) Konuyla alakasız ama canım sana sormak istediğim birşey var. Dün gece nerden aklıma geldiyse, google'da kozmetik fuarllarını araştırdım. 14 Haziranda Tüyap'ta bir kozmetik fuarı varmış. Sen daha önce de gitmişsindir kozmetik fuarlarına canım, bilirsin. İndirimli ve ucuz ürünler var mı, aynı zamanda bedava testerler, deneme boy ürünler variyorlar mı? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım daha önce bu tarz bir fuara katılmadım ama geçtiğimiz aylarda bahsettiğin şekilde bir fuar olmuştu. İndirimli ürünler satın alan arkadaşların yazılarını okumuştum. Çok uçuk indirimler olmuyor tabi ama indirim indirimdir :)

      Sil



Blog linkinizi bırakmak için yazdığınız yorumlar yayınlanmıyacaktır. Bilginize!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...